Gość: ireo Re: :) IP: 212.244.167.* 29.04.03, 11:30 i oczywiście wszystkiego najlepszego (bo dlaczego nie życzyć ludziom dobrze? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jothakam wszystkiego najlepszego IP: *.woi.waw.pl 29.04.03, 11:35 i tu pytanie sie pojawia: gdyby dany jubilat tudzież solenizant, zgodnie z intencją ireo otrzymał wszystko co najlepsze, to co zostanie dla pozostałych? Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: wszystkiego najlepszego 29.04.03, 12:23 Gość portalu: jothakam napisał(a): > i tu pytanie sie pojawia: > gdyby dany jubilat tudzież solenizant, > zgodnie z intencją ireo > otrzymał wszystko co najlepsze, > to co zostanie dla pozostałych? makahtoj, Ty się lepiej zastanów co będzie kiedy każdy otrzyma to na co zasłużył :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jothakam Re: wszystkiego najlepszego 29.04.03, 12:30 oeri, to jeszcze gorzej będzie? o, w morde... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: wszystkiego najlepszego IP: *.stacje.agora.pl 29.04.03, 14:59 joth, no wiadomo, że by było ;-) ludzie w większości nie zasługują na to, co dostają ;-), na szczęście zdarzają się przyjemne niespodzianki ;-) hipek_co_dostał (?) Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: wszystkiego najlepszego 29.04.03, 15:34 Gość portalu: margit napisał(a): > joth, no wiadomo, że by było ;-) ludzie w większości nie zasługują na to, co > dostają ;-), na szczęście zdarzają się przyjemne niespodzianki ;-) > hipek_co_dostał (?) margit, dostałaś wreszcie za "hipka"? od kogo? "=)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: wszystkiego najlepszego IP: *.chelmnet.pl 29.04.03, 15:46 ireo napisał: > margit, dostałaś wreszcie za "hipka"? > od kogo? "=)) no jakze! ode mnie rzecz jasna! ewka_do_daje_jak_prosza (a to od prady, a to rozowe bleeee torebki tez, hahahaaha) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit dementi IP: *.stacje.agora.pl 29.04.03, 16:46 oświadczam, że ewka nie chciała mie u siebie coby mi przyłożyć za 'hipka'; i przyjechac do stolycy w wiadomem celu tysz nie chciała; znaczy sie 'hipek' należy mie sie legalnie i realnie sienkujem za nieuwage hipek_legalny Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: dementi 29.04.03, 21:08 Gość portalu: margit napisał(a): > oświadczam, że ewka nie chciała mie u siebie coby mi przyłożyć za 'hipka'; > i przyjechac do stolycy w wiadomem celu tysz nie chciała; > znaczy sie 'hipek' należy mie sie legalnie i realnie > sienkujem za nieuwage > hipek_legalny Margit, piekna a klamliwa kobieto! łzesz jak facet! W Gdansku byla?! Byla! Spotkanie bylo?! Bylo! Rąbania za hipka malo?! Za malo! - jak sie okazuje. W Wawie za tydzien jestem?! Jestem! Zaczynasz sie bac?! Zaczynaj! ewka_co_margit_za_hipka_rozowa_torebka_bez_leb_stolicznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: wszystkiego najlepszego IP: *.nsm.pl 29.04.03, 15:41 Gość portalu: margit napisał(a): ludzie w większości nie zasługują na to, co > dostają ;-), ot i bzdura; jak wiadomo - ludzie otrzymuja najczesciej to, o co prosza. ewka_co_sie_boi_prosic Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: wszystkiego najlepszego 29.04.03, 16:20 Ja tam o kalosze nie proszę, a i tak je dostaję. :-)) btw ireo, wsiego charosziewo :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: wszystkiego najlepszego IP: *.nsm.pl 29.04.03, 16:30 nonstop napisał: > Ja tam o kalosze nie proszę, a i tak je dostaję. > :-)) oj, no jak to?! Poza tym zostaw je za progiem, te kalosze, a bierz z nich tylko szczescie - listopadowo-urodzinowo rzecz jasna. ewka_co_sie_boi_prosic_bo_a_nuz_dostanie_i_co_wtedy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ireo_mimochodem Re: wszystkiego najlepszego IP: 212.244.167.* 29.04.03, 17:17 nonstop napisał: > Ja tam o kalosze nie proszę, a i tak je dostaję. > :-)) > btw ireo, wsiego charosziewo > :-))) - A to nie wiesz, że kalosze z cholewką nazywają się wellingtony? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: wszystkiego najlepszego 29.04.03, 18:23 nooo ireo, przede wszystkim 'welingtony", przynajmniej taka jest potoczna nazwa w języku polskim, poza tym nie tylko te smieszne buciki męskie zapinane z przodu, ale i też botforty. non.rybak.? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ireo Re: wszystkiego najlepszego IP: 212.244.167.* 29.04.03, 18:29 nonstop napisał: > nooo ireo, > przede wszystkim 'welingtony", przynajmniej taka jest potoczna nazwa w języku > polskim, poza tym nie tylko te smieszne buciki męskie zapinane z przodu, ale i > też botforty. > > non.rybak.? > :-))) > a może sztylpy? [Stülpner Zbójnik z Gór wpadł do Lamermoore :-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: wszystkiego najlepszego IP: *.stacje.agora.pl 29.04.03, 16:47 qrka, masz rację ;-))) „Sztuką jest nauczyć się prosić” [A. Ribanne] hipek_nie-prośny_widać Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie wrcacam sie z pytaniem... 29.04.03, 17:02 czyje, czyje urodziny dzisiaj sa?:) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie wtracam, ech 29.04.03, 17:04 nic jeszcze nie pilam, a juz mi sie literki placza... no to sto lat! (teraz chyba dobrze?;) Odpowiedz Link Zgłoś
urodziny_urodziny Re: wrcacam sie z pytaniem... 29.04.03, 17:29 senne_marzenie napisała: > czyje, czyje urodziny dzisiaj sa?:) Moje, moje:) Jutro tez mam urodziny:) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: wrcacam sie z pytaniem... 29.04.03, 18:53 a ja mam jutro imieniny:) Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: A propo' s imienin... 29.04.03, 19:49 Co kalendarz to inne imieniny, choc w niektorych sie powtarzaja. Najwiecej dat imienin ma imie Jan, bo az 48 razy w roku, najwiecej solenizantow jednoczesnie przypada na dzien 14 lutego (14 imion), najmniej 19 marca (2 imiona). Imie o najwiekszej liczbie liter - Wierzchoslawa. Zarejestrowanych jest w sumie 1478 imion. No to na tyle statystyk :) A dzis imieniny obchodza: Angelina, Augustyn, Bogusław, Hugo, Hugon, Paulin, Piotr, Rita, Robert, Roberta i Sybilla, choc nie jest to zgodne z niektorymi portalami, ktore podaja jeszcze Katarzyne zabierajac za to pare innych imion. Pozdr.:) Ela_co_imienin_nie_obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: A propo' s imienin egocentrycznie ja... 29.04.03, 19:56 ja - Kasia - obchodze imieniny, jak najbardziej:) jutro:) Odpowiedz Link Zgłoś
urodziny_urodziny Re: wrcacam sie z pytaniem... 30.04.03, 16:15 senne_marzenie napisała: > a ja mam jutro imieniny:) > Less, wszystkiego naj, naj z okazji imienin. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sum_z_suszu ano :) IP: *.wmc.com.pl 29.04.03, 23:54 choć dziś nieco szaroburo jest okazja dlo toastu dzięki komuuu?..dziny uro więc życzenie lat..trzynastu pierwszy rok jak słońca blaski mające coś z pomarańczy drugi jak włożenie maski dzięki niej niejeden tańczy trzecim rokiem zwijmy ziele co radości niesie smugi czwartym krówkę, która miele to samo już po raz drugi piątym niechaj będą stożki czubkiem każdy w inną stronę każdy łasy na pierożki drży na myśl: "w pierożkach tonę" szósty jakoś niewidoczny siódmy niesie tulipany właściwością bardziej toczny niż posuwny - za to dziany a dziewiątym żadna dama chwalić by się dziś nie chciała brak obrazu... sama rama... a dziesiąty?..świszczypała acz jedenastego wdzięki wnet zastąpią poprzedników ten czynieniu z życia męki nie ma najlepszych wyników i dwunasty wielce strojny pełen czaru i ogłady nie dość, że nader przystojny ciuszek ma nie od parady a co potem ten trzynasty całkiem całkiem..książę z bajki ten na zawsze niechaj będzie choć chrapie i pali fajki... ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: susz_z_musu Re: ano :) IP: *.wmc.com.pl 29.04.03, 23:58 ósmy... ósmy niech pozostanie w sferze wyobraźni (syndrom nocy i dni) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka ??? IP: *.gdynia.mm.pl 30.04.03, 19:41 no to urodzinom urodzinowe życzenia składam:-)))))))))))))) toast wznoszę za Cię:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
urodziny_urodziny Re: ??? 02.05.03, 13:25 Gość portalu: binka napisała: > no to urodzinom urodzinowe życzenia składam:-)))))))))))))) > toast wznoszę za Cię:-)))))))))) Dziekuje, dziekuje binko:))))))))))) Tobie tez wszystkiego naj, naj....kiedy masz urodziny? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka senne:-)))) IP: *.gdynia.mm.pl 30.04.03, 19:42 dużaaaaaaaaaa buźka i tego co dla cię dobre niech cię spotyka:-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś