zosl 20.03.07, 18:47 Wpis chciałam sprawdzić, bo wcześniej był czytany.. nie ma.. Wątki poginęły. Wiem, chamstwo trzeba tępić, ale dlaczego całkiem sensowny watek sczezł? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zosia.samoosia Re: cuda są na forum? 20.03.07, 19:25 Wszelkie uwagi dotyczące operatorów czata można pisać na adres: ols@gazeta.pl :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: cuda są na forum? 20.03.07, 20:24 zośka:)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
narwance.polne Re: cuda są na forum? 20.03.07, 21:07 Dobrze,że cuda a nie dziwy:) Odpowiedz Link Zgłoś
dobre.serduszko Re: cuda są na forum? 21.03.07, 09:23 a moje tez wzieło i wcieło myślałam że moze moj komputer jset taki cudowny ze sobie pisze donikąd pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zapomniana2 Re: cuda są na forum? 21.03.07, 10:48 monika_04 napisała: > A moich jakoś nie wcina hmmm ......a szkoda...czasami są tak głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
dobre.serduszko Re: cuda są na forum? 21.03.07, 10:58 a Ciebie ktoś przymusza do cytania tego forum? ...jak dziwni i nie mili potrafia być ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
zapomniana2 Re: cuda są na forum? 21.03.07, 11:18 dobre.serduszko napisała: > a Ciebie ktoś przymusza do cytania tego forum? > ...jak dziwni i nie mili potrafia być ludzie... Akurat tak się składa,że czytam to forum. I niestety znajduję tu coraz więcej głupich wpisów. A do wyrażenia opinii mam prawo,czy to sie komus podoba,czy nie. A Ty dobre.serduszko-naprawdę jesteś aż tak dobre?? Bo ostatnio czytając Twoje wpisy,mialam wrażenie,że się użalasz nad sobą i oczekujesz pochwał za swoje "dobre " uczynki. Jeśli czynisz komuś dobro,to nie chwal się tym,bo to bardzo nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dobre.serduszko Re: cuda są na forum? 21.03.07, 11:23 1)> Akurat tak się składa,że czytam to forum. > I niestety znajduję tu coraz więcej głupich wpisów. skoro dla Ciebie są tak głupie wiec sie nie zmuszaj do czytania 2) > A Ty dobre.serduszko-naprawdę jesteś aż tak dobre?? > Bo ostatnio czytając Twoje wpisy,mialam wrażenie,że się użalasz nad sobą > i oczekujesz pochwał za swoje "dobre " uczynki. > Jeśli czynisz komuś dobro,to nie chwal się tym,bo to bardzo nieładnie a moze sie zastanów nad swoim nickiem "zapomniana" to nie jest wg Ciebie użalanie ?? a czy ja gdzies umiescilam post w ktorym napisałam jakis swoj uczynek ? przeczytaj jeszcze raz a jak sie nie podoba nei czytaj proste i jasne jak słonce pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zapomniana2 Re: cuda są na forum? 21.03.07, 11:50 Tak na marginesie,czytam różne posty.Nie wchodzę na forum tylko dla Ciebie,czy moniki.A to,że jest tu coraz więcej głupich wpisów,potwierdzą i inni. Natomiast mój nick w żadnym wypadku nie jest użalaniem.Chyba masz złe doświadczenia,skoro tak interpretujesz. Zapomniana zostala historia i kultura niektórych cywilizacji.Tak się składa,że właśnie nad tym pracuję. A następnym razem najpierw zapytaj,co oznacza dany nick,bo jak widzisz możesz się bardzo pomylić. Odpowiedz Link Zgłoś
dobre.serduszko Re: cuda są na forum? 21.03.07, 18:30 a tak przy okazji odpowiem ci tak samo jak Ty mi mam prawo do wyrażania swojej opini moze Ty masz złe dosiwadczenia albo przezycia ze mnie źle interpretujesz tyle.. pozdrawia, Odpowiedz Link Zgłoś
zapomniana2 Re: cuda są na forum? 21.03.07, 18:34 Owszem masz,przecież ja Ci nie zabraniam. Poza tym wyjaśniłam Ci tylko pewne wątpliwości,bo zdaje się,że to Ty doczepiłaś sie do mojego nicka.Przeczytaj swój wpis jeszcze raz,ale ze zrozumieniem. A tak na przyszłość nie powtarzaj po kimś sformułowań,wymyśl coś sama. Odpowiedz Link Zgłoś
dobre.serduszko Re: cuda są na forum? 21.03.07, 18:39 a ja Ci powiem że to ty sie doczepiłas pierwsza i teraz bede nie mila jestes upierdliwa i czepialska tyle pa Odpowiedz Link Zgłoś
zapomniana2 Re: cuda są na forum? 21.03.07, 18:52 Ja pierwsza? do Ciebie? już coś znów przekręcasz? Czyżby to sławne dobre serduszko zmieniło się na złe? A niemiła możesz być ( nie mylić z nie miłą ),mi to wisi. Co do reszty epitetów -pominę-to już niższy poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
dobre.serduszko Re: cuda są na forum? 21.03.07, 19:12 wiesz...poprostu takich jak TY trzeba ignorowac nie masz na kim sie powyżywac czy wstałas dzis lewa noga? a moze szef Cie w pracy skrzyczał ? zastanow sie nad swoim poziomem bo widze ze sie nudzisz Odpowiedz Link Zgłoś
zapomniana2 Re: cuda są na forum? 21.03.07, 19:36 Przypominam,że to Ty się doczepiłaś do mojej wypowiedzi,która zresztą nie była skierowana do Ciebie.A ignorować mnie możesz,pozwalam:) Tylko czemu nadal coś dopisujesz? Przecież powiedziałas już pa. Lewą nogą nie wstałam,bo jej nie mam.A pracuję dla siebie ,nie dla szefa. Masz jeszcze jakieś pytania? A i jeszcze jedno-nudzić się nie mam czasu,wiec "źle widzisz". Odpowiedz Link Zgłoś
zosl Re: cuda są na forum? 21.03.07, 11:50 to tego szukałam.Wpisałam się , ale chciałam sprawdzić ile błędów popełniłam......... Nie było wątku.(( Odpowiedz Link Zgłoś
siilver Re: cuda są na forum? 21.03.07, 13:07 Mój wątek też zniknął, a był taki twórczy i kreatywny:-) ale to nie cuda, to opy Odpowiedz Link Zgłoś
zosl Re: cuda są na forum? 21.03.07, 13:12 brrrr............... zimny realista............. Odpowiedz Link Zgłoś