Gość: m2j IP: *.teleton.pl 23.05.03, 05:58 temat o uprawnieniach upada przy jeszcze ciekawszej,jak dla mnie propozycji- może tak zainstalować kamerki i wtedy w końcu można by czarować urokiem osobistym a nie tylko słowami... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Peter.Steele Re: kamerki IP: *.devs.futuro.pl 23.05.03, 08:01 natepny madry jesoo ale was dzis obrodziło widac zaczybnaja sie zniwa kandydatów do Nobla zabez wrecz jemy nastepnego nobla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: kamerki IP: *.e-lider.pl 23.05.03, 11:42 protestuje przeciwko kamerom. nie chce widziec waszych ryjow oraz nie chce, abyscie widzieli moj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter.Steele Re: kamerki IP: *.devs.futuro.pl 23.05.03, 12:49 No kamerek no ryjow zwlaszcza zaby bo siem przestarsze i w nocy nie zasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: via Re: kamerki IP: *.siemens.pl 23.05.03, 12:53 tak, zdecydowanie popieram zabę i petera i senne. wszyscy kreujemy się na piękniejszych (ja) lub obrzydliwszych (zaba). Ja osobiście nie chciałabym przekonać się że żaba jest wymuskanym i czyściuchnym facetem z francuskim manikirem na stopach i zarostem w cienkie symetryczne linie na śniadej bezpryszcznej twarzyczce v Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: via Re: kamerki IP: *.siemens.pl 23.05.03, 13:14 runek napisał: > a ty jesteś w miarę ładna ? a skąd....?! typowa pokraka. ale brak kamer pozwala mi czasem zgrywać się na księżniczkę. ps. przypuszczam, że Ty także nie grzeszysz wdziękiem Ludzie wogóle są brzydcy. co innego psy....ale to już inny temat. chociaż..powiem to: wolę golden retriwera niżli antonia bandra (sa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: via Re: kamerki IP: *.siemens.pl 23.05.03, 13:20 wolę buldoga niż greckiego boga milsze mi ratlerki od tej kawalerki bowiem stawiam psiaka wyżej przystojniaka poniosło mnie. to przez tą pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: kamerki 23.05.03, 13:30 Gość portalu: via napisał(a): > wolę buldoga > niż greckiego boga > > milsze mi ratlerki > od tej kawalerki > > bowiem stawiam psiaka > wyżej przystojniaka > > poniosło mnie. to przez tą pracę. to się pewnie jakoś fachowo nazywa możliwe,że nazwa zawiera "kyno" i "filia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2j Re: kamerki IP: *.teleton.pl 23.05.03, 15:45 to ja tyle szmalu wydałem na kosmetyczkę.Ogoliłem sie nawet i umyłem. Wstawiłem brakującego zęba na przedzie a wy mi tu taki afront-no nie- tego to sie nie spodziewałem po Was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2j Re: kamerki IP: *.teleton.pl 23.05.03, 15:55 dodatkowym atutem kamerek jest fakt,że podrywana księżniczka z bajki nie okaże sie nagle nic nie rozumiejącą żoną co na pewno przemawia już za kamerkami w sposób nie budzący wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter.Steele Re: kamerki IP: *.devs.futuro.pl 23.05.03, 16:01 Czasem kosmetyczka nie pomoże zwlaszcza zabexowi> Jedni sa urodziwi inni inteligentni a jeszcze inni sa zabexami. J2m tobie tez to nie pomoze wiec kamerkom mówimy zdecydowanie NIE. 3xNIE dla kamerek niech zyje bezakamerkowy czat huuuura niech zyje niech zyje NIech ten czat bedzie ostatnim czatem bez kamerek. Nie chce zadnych ryjkow ogladac na moim monitorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2j Re: kamerki IP: *.teleton.pl 23.05.03, 19:44 Piotrze, Ty nic nie tracisz ale dlaczego nie bierzesz pod uwagę tych biednych niewiast czekających na chwile uniesienia choćby tylko związaną z patrzeniem. Ale skoro nie no to może hm...zdjęcia-no wtedy to każdy mógł by puścić wodze fantazji i okazało by sie że z każdej żaby jest księżniczka -nawet ja chociaż raczej jestem ładny na pewno skorzystał bym z możliwości poprawienia tego i owego. Odpowiedz Link Zgłoś
fresca Re: kamerki 23.05.03, 21:06 Te kamerki to jakas lipa, moj dolek (lewy) niewidoczny. Odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2j Re: kamerki IP: *.teleton.pl 23.05.03, 21:53 ale mojego finansowego nie bedzie widac i to mi pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
from_emily wymyślcie sobie. 23.05.03, 22:17 RZygać mi sie chce moją kobiecością!!Rzygac mi sie chce gdy patrzę na ten świat,gdy czuję siebie. Gdy widzę niesprawiedliwe ,prymitywne relacje ,w ktorych kobiety dają sie jak osły podporządkować. Dwoje sie i troje dla miłosci, dwa fakultety, praca, samostanowienie o sobie ,samowystaczalość ,i zwiazek ,w ktorym mam być przecież kobietą, on jest tylko facetem ,a ja człowiekiem ,i aż kobietą, on tego nie rozumie, a ja mam wykazać zrozumienie, gdybam ,teoretyzuje , ale rzygam na taką kobiecość, wiec scenariusz taki , on płodzi dziecko ,ona go rodzi, wychowuje ,pracuje ,opłaca opiekunke ,po południu ,drugi etap ,praca priorytet ,dziecko priorytet ,facet drugie dziecko priorytet, CHORE!!!!CHORE!!! wiec ja mam dosyc tej kobiecosci ,osiosam sie jak kamień ,ze stereotypow w mej psychice, i mam juz dosyc wpełzania w role matki polki. mam dosyc bycia koniem folwarcznym ,mam dosyc wypelniania i dokladania mi obowiązkow, mam dosyc gdybania dokąd zmierza ma kobiecość. przezornie zaopatrze sie w testosteron,da mi to psychiczną silę, i moze zmieni płeć mózgu. mam ochotę pracowac do upadlego ,mam ochote bawic sie w gronie przyjaciol ,mam ochote uciekac od obowiązkow ,mam ochotę rozwijac mój mózg,i przekroczyc granice niepoznania. ale kogo to obchodzi ,nawet ja wypluwam wszelkie symptomy kobiecosci ,słowo ktore gnije ,zalega ,ktorego trzeba sie pozbyc ,ale nie jak baba u przyjaciólki ,tylko pozbyc sie jak załatwiacz, wiem że ugrzęzlo we mnie ,wiec go szybko wypluwam ze środka, i juz ok ,zaczynam życ wiedzą. faceci ,kobiety.nie ma tego podzialu .jest na silnych i słabych na bezmózgowcow , i tych co żyją karmieni pracą umysłu.leniwych i pracoholi. Boli życie ,cholernie boli .Wiec po co tu kamery!!Cholera pytam sie po co?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2j Re: wymyślcie sobie. IP: *.teleton.pl 24.05.03, 16:07 przy takich argumentach ,zdawać by sie mogło niewinna zaczepka czy żart nawet , nabiera powagi zahaczając jednak o sprawy , które juz żartem ni zabawą być nie powinny. Trzeba by chyba zgodzic sie z opinią iż miejsce , które dla potrzebujących tego ,może być odskocznią i swoistym wyzwoleniem z rzeczywistości choć na moment nie może byc niszczone czymś takim jak kamerki. Niniejszym wycofuje swoja propozycję i choć szkoda mi wszystkich , którzy mojego cudownego oblicza nie ujrzą , czynie to ze zrozumieniem wyższych potrzeb przy których mój narcuzm to jedynie niewielka kropelka. Odpowiedz Link Zgłoś
feministka0.75 Re: wymyślcie sobie. - hmmm... 26.05.03, 02:13 hmm.... Rozumiem, że przez pomyłkę można wcisnąć "eneter"... Ale coś takiego???? <:-* from_emily napisała: > RZygać mi sie chce moją kobiecością!!Rzygac mi sie chce gdy patrzę na ten > świat,gdy czuję siebie. > Gdy widzę niesprawiedliwe ,prymitywne relacje ,w ktorych kobiety dają sie jak > osły podporządkować. > Dwoje sie i troje dla miłosci, dwa fakultety, praca, samostanowienie o > sobie ,samowystaczalość ,i zwiazek ,w ktorym mam być przecież kobietą, > on jest tylko facetem ,a ja człowiekiem ,i aż kobietą, > on tego nie rozumie, a ja mam wykazać zrozumienie, > gdybam ,teoretyzuje , > ale rzygam na taką kobiecość, > > wiec scenariusz taki , > on płodzi dziecko ,ona go rodzi, wychowuje ,pracuje ,opłaca opiekunke ,po > południu ,drugi etap ,praca priorytet ,dziecko priorytet ,facet drugie dziecko > priorytet, > CHORE!!!!CHORE!!! > wiec ja mam dosyc tej kobiecosci ,osiosam sie jak kamień ,ze stereotypow w mej > psychice, > i mam juz dosyc wpełzania w role matki polki. > > mam dosyc bycia koniem folwarcznym ,mam dosyc wypelniania i dokladania mi > obowiązkow, > mam dosyc gdybania dokąd zmierza ma kobiecość. > > przezornie zaopatrze sie w testosteron,da mi to psychiczną silę, > i moze zmieni płeć mózgu. > mam ochotę pracowac do upadlego ,mam ochote bawic sie w gronie przyjaciol ,mam > ochote uciekac od obowiązkow ,mam ochotę rozwijac mój mózg,i przekroczyc > granice niepoznania. > ale kogo to obchodzi ,nawet ja wypluwam wszelkie symptomy kobiecosci ,słowo > ktore gnije ,zalega ,ktorego trzeba sie pozbyc ,ale nie jak baba u > przyjaciólki ,tylko pozbyc sie jak załatwiacz, wiem że ugrzęzlo we mnie ,wiec > go szybko wypluwam ze środka, > i juz ok ,zaczynam życ wiedzą. > > faceci ,kobiety.nie ma tego podzialu .jest na silnych i słabych > na bezmózgowcow , i tych co żyją karmieni pracą umysłu.leniwych i pracoholi. > Boli życie ,cholernie boli .Wiec po co tu kamery!!Cholera pytam sie po co?! Odpowiedz Link Zgłoś
from_emily Re: wymyślcie sobie. - hmmm... 26.05.03, 08:34 Nie rozumiem feministko w czym problem? no w czym? nie będziesz miała dzieci? uchylisz sie od wypełniania domowych obowiązków? a może sądzisz ,ze okiełzasz go inteletem ,i to niby wystarczy? Albo samą niby kobiecością? gdybanie sobie ,życie sobie.I tak czas wszystko weryfikuje i na wszystko trzaba być przygotowanym, jakos ja w swym działaniu nie zapominam ,że nas jest większa populacja,a facet w swym mniemaniu coraz przystojniejszy z wiekiem,no i szuka boków, a jesli nie to odmiany, drugiego ,trzeciego związku,a nam pozostaje potomstwo. Ale nie martw sie o moje życiowe podejscie , to czysta teoria w wiekszosci ,to co wyzej, w poście z ktorym sie komunikujesz, tylko zastanawiam sie nad granicami ,nad sensem,nad składem, gnębi mnie na ile w dzisiejszych czasach ,warto być kobietą ,na ile załatwiaczem na ile do tego wszystkiego podchodzić z miłoscią ,i z wyniesieniem relacji na piedestał,na ile ze zwykłym załatwieniem swoich spraw...co sexem tu nazwę. chyba prawda jest gdzieś po środku ,mam nadzieję. be na zbyt kobiece kobiety,i facetów,przed ktorymi kobiety mają drżeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: wymyślcie sobie. - hmmm... IP: *.gdynia.mm.pl 26.05.03, 08:57 from_emily napisała: > no w czym? > nie będziesz miała dzieci? > uchylisz sie od wypełniania domowych obowiązków? > a może sądzisz ,ze okiełzasz go inteletem ,i to niby wystarczy? > Albo samą niby kobiecością? > > gdybanie sobie ,życie sobie.I tak czas wszystko weryfikuje > i na wszystko trzaba być przygotowanym, > > jakos ja w swym działaniu nie zapominam ,że nas jest większa populacja,a facet > w swym mniemaniu coraz przystojniejszy z wiekiem,no i szuka boków, a jesli nie > to odmiany, drugiego ,trzeciego związku,a nam pozostaje potomstwo. > > Ale nie martw sie o moje życiowe podejscie , > to czysta teoria w wiekszosci ,to co wyzej, w poście z ktorym sie komunikujesz > , > > tylko zastanawiam sie nad granicami ,nad sensem,nad składem, > gnębi mnie na ile w dzisiejszych czasach ,warto być kobietą ,na ile > załatwiaczem > na ile do tego wszystkiego podchodzić z miłoscią ,i z wyniesieniem relacji na > piedestał,na ile ze zwykłym załatwieniem swoich spraw...co sexem tu nazwę. > > > be na zbyt kobiece kobiety,i facetów,przed ktorymi kobiety mają drżeć dobrze że mam tylko jeden fakultet:-)))))) Ps a może dlatego nie chwytam? Odpowiedz Link Zgłoś
feministka0.75 Re: wymyślcie sobie. - hmmm... 26.05.03, 18:27 No tak a co to ma wspólnego z kamerkami? Przepraszam Fem Blondynka(nadal bez kasy) Gość portalu: binka napisał(a): > from_emily napisała: > > > > no w czym? > > nie będziesz miała dzieci? > > uchylisz sie od wypełniania domowych obowiązków? > > a może sądzisz ,ze okiełzasz go inteletem ,i to niby wystarczy? > > Albo samą niby kobiecością? > > > > gdybanie sobie ,życie sobie.I tak czas wszystko weryfikuje > > i na wszystko trzaba być przygotowanym, > > > > jakos ja w swym działaniu nie zapominam ,że nas jest większa populacja,a > facet > > w swym mniemaniu coraz przystojniejszy z wiekiem,no i szuka boków, a jesli > > nie > > to odmiany, drugiego ,trzeciego związku,a nam pozostaje potomstwo. > > > > Ale nie martw sie o moje życiowe podejscie , > > to czysta teoria w wiekszosci ,to co wyzej, w poście z ktorym sie > komunikujesz > > , > > > > tylko zastanawiam sie nad granicami ,nad sensem,nad składem, > > gnębi mnie na ile w dzisiejszych czasach ,warto być kobietą ,na ile > > załatwiaczem > > na ile do tego wszystkiego podchodzić z miłoscią ,i z wyniesieniem relacji > na > > piedestał,na ile ze zwykłym załatwieniem swoich spraw...co sexem tu nazwę. > > > > > > > be na zbyt kobiece kobiety,i facetów,przed ktorymi kobiety mają drżeć > > dobrze że mam tylko jeden fakultet:-)))))) > > Ps > a może dlatego nie chwytam? Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma klapacze 23.05.03, 22:39 ja to mam TAKIE.."klapacze"..w kamerkę nie wejdą..wolą ćwiczyć klawiaturkę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew_ Re: kamerki IP: *.proxy.aol.com 24.05.03, 16:59 Kamerki to bylaby dobra rzecz:)...nie tylko mozna byloby by opisac co sie robi ale takze widac byloby te "czynnosci"..jestem za:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2j Re: kamerki IP: *.teleton.pl 24.05.03, 18:30 lew-jeśli ja dobrze myślę co ty masz na myśli to sobie myślę że lepiej tak nie myśl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: kamerki IP: *.gdynia.mm.pl 24.05.03, 19:40 tyż wolę bez-mogę być np drobną brunetką o zielonych oczach:-)))))hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek_ Re: kamerki IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 10:28 taa i jeszcze receptory zapachowe Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: kamerki 26.05.03, 10:39 Gość portalu: olek_ napisał(a): > taa i jeszcze receptory zapachowe tego sobie nie wyobrażam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2j Re: kamerki IP: *.teleton.pl 26.05.03, 14:31 chyba juz przesadzacie-jakie receptory-nic z tego VETO -ja w moim nosie mam receptor , który bezbłędnie wychwytuje gdy kupione pachnidło jest podrobione- śmierdzi wterdy jak komunistyczna toaleta-więc ja poprosze bez receptorów bo niestety w ekskluzywnych drogeriach również jest taka tandeta o czym przekonałem się chcąc wydac grubszą kasę na prezent w postaci perfum czy wody pachnącej. Jakieś super z dobrym nazwiskiem kreatora a cuchneły-dobrze że niewielu to czuje-oj dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: kamerki 26.05.03, 14:35 Gość portalu: m2j napisał(a): > chyba juz przesadzacie-jakie receptory-nic z tego VETO -ja w moim nosie mam > receptor , który bezbłędnie wychwytuje gdy kupione pachnidło jest podrobione- > śmierdzi wterdy jak komunistyczna toaleta-więc ja poprosze bez receptorów bo > niestety w ekskluzywnych drogeriach również jest taka tandeta o czym > przekonałem się chcąc wydac grubszą kasę na prezent w postaci perfum czy wody > pachnącej. Jakieś super z dobrym nazwiskiem kreatora a cuchneły-dobrze że > niewielu to czuje-oj dobrze. zawsze stawiałem na brzozową i na brutala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2j Re: kamerki IP: *.teleton.pl 26.05.03, 15:27 i tak trzymać -tego nikt nie podrabia a czasem można i ugasic pragnienie więc korzyść podwójna. Odpowiedz Link Zgłoś
feministka0.75 receptory - taaaaakk!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.05.03, 18:33 To akurat jest niezłe. Pomogłoby uniknąć wielu niedomówień. Podobno powinno się wybierać partnera po zapachu. Jeśli zapach (bez dodatków) drugiej osoby podoba nam się nawet jeżeli nie jest świeżo wykąpany to znaczy, że nasz system immunologiczny dopełnia się (czy jak to sią tam fachowo nazywa). To gwarantuje udane, zdrowe potomstwo... :-))) ozdrawiam Fem 3/4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2j Re: receptory - taaaaakk!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.teleton.pl 26.05.03, 21:05 oj feministko-poddałaś świetną wymówkę parze w której jedno to nasz kochany czy kochana a drugie raczej obce...nakryte pod prysznicem beda mogli powiedzieć że chcieli się przekonać że na pewno do siebie nie pasują-ja nie wiem czy to dobry pomysł z tym zapachem... a z innej strony jeśli miała byś biec za każdym ,którego zapach Ci odpowiada...pół biedy jeśli odpowiedaja Ci nietypowe zapachy ale jeśli coś czego jest w nadmiarze... Odpowiedz Link Zgłoś
feministka0.75 Re: receptory - taaaaakk!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.05.03, 21:19 Gość portalu: m2j napisał(a): > a z innej strony jeśli miała byś biec za każdym ,którego zapach Ci > odpowiada...pół biedy jeśli odpowiedaja Ci nietypowe zapachy ale jeśli coś > czego jest w nadmiarze... Ależ oczywiście, że jak tylko przeczytałam o tych badaniach naukowych to zaintrygowana zaczęłam obwąchiwać wszystkich dookoła :P I jak do tej pory (przez ostatnie 3 miesiace) to tylko 2 panów było ok... Tak więc to nie jest takie glupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2j Re: receptory - taaaaakk!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.teleton.pl 27.05.03, 03:32 feministka ,jak na wyzwoloną niewiastę jestes raczej konserwatywna Widać jesli rozum szaleje to organizm potrafi na wodzy utrzymać..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: receptory - taaaaakk!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 27.05.03, 08:26 > > Ależ oczywiście, że jak tylko przeczytałam o tych badaniach naukowych to > zaintrygowana zaczęłam obwąchiwać wszystkich dookoła :P > I jak do tej pory (przez ostatnie 3 miesiace) to tylko 2 panów było ok... > > Tak więc to nie jest takie glupie fem-a oni się tak dają obwąchiwać???? hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2j Re: receptory - taaaaakk!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.teleton.pl 27.05.03, 08:37 binka a co maja nie pozwalać pewnie tak jak ja myśla sobie że jest w nich cos ciekawego-szkoda ze potem jakies rozczarowanie nastepuje ale dobra i ta chwila złudzenia Odpowiedz Link Zgłoś