kasiak26 04.06.03, 16:00 czy sądzicie , że teraz romanse w pracy zdarzją się częściej niż kiedyś??? czym waszym zdaniem jest to spowodowane??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jojobaryt Re: romans w pracy IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.03, 16:50 kasiak26 napisała: > czy sądzicie , że teraz romanse w pracy zdarzją się częściej niż kiedyś??? > czym waszym zdaniem jest to spowodowane??? jakie romanse?? to co Wy w pracy macie czas na romabse??!!!! toza co Wam placa !!!!!!!!!!!! qrna chata chcilabym miec taka prace w ktorej bylby jeszcze czas na romanse!!!!!!!!!! no tak w Polsce tylko jest tomozliwie i to pewnie w Urzedzie albo w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: romans w pracy IP: *.gdynia.mm.pl 04.06.03, 21:05 > > > jakie romanse?? to co Wy w pracy macie czas na romabse??!!!! toza co Wam > placa !!!!!!!!!!!! > qrna chata chcilabym miec taka prace w ktorej bylby jeszcze czas na > romanse!!!!!!!!!! > > no tak w Polsce tylko jest tomozliwie i to pewnie w Urzedzie albo w szkole taaaa-w szkole: wariant 1-romans dwóch nauczycielek wariant 2-to zboczenie i już pod paragraf podlega -chyba,że liceum klasa maturalna wariant 3-romans miedzy uczniami-ale to chyba fajne? dzięki temu chętniej do szkoły chodzą:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frnk Re: romans w pracy IP: 212.244.188.* 05.06.03, 10:54 goracem jest to spowodowane. ja na przyklad chodze w samych majtkach;) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: romans w pracy 05.06.03, 12:29 co potem na fotkach w "rzepie" widać :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frnk Re: romans w pracy IP: 212.244.188.* 05.06.03, 14:06 wiedzialam, ze bedziesz mnie sledzil:) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: romans w pracy 05.06.03, 15:24 jak zwykle cała przyjemność po mej stronie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: romans w pracy IP: *.gdynia.mm.pl 05.06.03, 17:13 w pracy w samych majtkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: romans w pracy IP: *.nsm.pl 05.06.03, 20:07 Gość portalu: frnk napisał(a): > wiedzialam, ze bedziesz mnie sledzil:) no i prosze, co my tu mamy: 1. Franek chodzi w samych gaciach 2. Franek wie, ze bedzie ja sledzil Non 3. Non ma z tego sama przyjemnosc Wnioski (alternatywnie albo i nie): 1. Franek chodzi w samych gaciach, zeby Non ja sledzil, bo jest altruistka i wie, ze Non bedzie mial z tego przyjemnosc 2. Franek chodzi w samych gaciach, bo lubi byc sledzona przez Nona (znaczy ucieka mysliwemu? czy tylko sie z nim drazni?) 3. Non lubi sledzic, wiec Franek chodzi w samych gaciach, bo zna te nonowa (albo i inne - az sie boje pomyslec jakie) przypadlosc 4. Non lubi miec same przyjemnosci, wiec sie dogadal z Frankiem na temat gaci, moze wchodzic w gre umowa barterowa Wniosek z czterech powyzszych wnioskow: Franek i Non robia sobie nawzajem przyjemnosc, bo lubia i wniosek zasadniczy: Franek i Non maja romans - co nalezalo dowiesc w tutejszym watku. ewka_szerloczka_holmsa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: romans w pracy IP: *.e-lider.pl 11.06.03, 10:10 non i franek pasuja do siebie ja to wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: romans w pracy IP: *.nat1.tvknet.pl 05.06.03, 19:40 Ludzie, przecie romanse to nie żaden nowy wynalazek. Nad czym tu się rozwodzić, zastanawiać? Przecież to najbardziej indywidualna sprawa innych, po ch.olerę jakieś statystyki i porównania? R. Odpowiedz Link Zgłoś
egoiste2 Re: romans w pracy 05.06.03, 20:25 Zgadzam sie z Rybka masz duzo racji niech sie kazdy zajmie soba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: romans w pracy IP: *.visp.energis.pl 11.06.03, 08:34 no może niezawsze czasami można Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRIS Re: romans w pracy IP: 213.216.82.* 12.06.03, 08:02 każdy romans jest ok, zwłąszcza z sexretarką :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś