Gość: MaRinE IP: w3cache.v.INTELINK.pl:* 02.07.03, 11:24 Mam 15 lat i chciałbym wiedziec co musze zrobić (pokolei) jeśli chce zostać zołnierzem zawodowym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 505450483 sms Re: Rynkiewicz, Witold - zapis czatu IP: 195.205.160.* 20.09.03, 19:04 Ćpam i do woja nie idę,ucze się na policealce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
preszu Re: Rynkiewicz, Witold - zapis czatu 01.10.03, 21:03 Witam!! Jestem tegorocznym absolwentem Tech. Samochodowego w Szczecinie. W tym tygodniu przyszlo mi wezwanie do stawienia sie na WKU. Lecz rzecz polega na tym ze ja naprawde boje sie wojska i nie widze siebie podczas wypełniania służby wojskowej. Czuje lęk przed tyloma osobami i nie czuł bym sie dobrze w takiej duzej grupie osób. Czy jest możliwosc że zostanie mi przydzielona służba zastepcza? Prosze o odpowiedz!!! Komisja czeka mnie 6.10.2003 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Rynkiewicz, Witold - zapis czatu IP: *.wimbp.lodz.pl 14.10.03, 13:00 preszu napisał(a): > Witam!! Jestem tegorocznym absolwentem Tech. Samochodowego w > Szczecinie. W tym tygodniu przyszlo mi wezwanie do stawienia > sie na WKU. Lecz rzecz polega na tym ze ja naprawde boje sie > wojska i nie widze siebie podczas wypełniania służby wojskowej. > Czuje lęk przed tyloma osobami i nie czuł bym sie dobrze w > takiej duzej grupie osób. Czy jest możliwosc że zostanie mi > przydzielona służba zastepcza? Prosze o odpowiedz!!! Komisja > czeka mnie 6.10.2003 o stary troche juz późno pewnie już masz kat.A co mi pozostaje życzyć nie ciasnych butów Odpowiedz Link Zgłoś