Gość: b. IP: 213.77.125.* 02.07.03, 17:42 Chciałem podziękować osobom, które znalazły chwilkę, by swoją obecnością umilić nasz pobyt w stolicy i pewien okolicznościowy wieczór :) Literki-literkami, ale czas... to już coś. Dziękuję. b. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a._m. Re: kilka słów podziękowania... IP: *.u.mcnet.pl 02.07.03, 17:51 Gość portalu: b. napisał(a): > Chciałem podziękować osobom, > które znalazły chwilkę, by swoją obecnością > umilić nasz pobyt w stolicy > i pewien okolicznościowy wieczór :) > Literki-literkami, ale czas... to już coś. > > Dziękuję. > > b. Chciałam podziękować osobom, które będąc w stolicy, znalazły chwilkę, by swoją obecnścią umilić nasze życie a zwłaszcza pewien okolicznościowy wieczór :-) czas - czasem, ale chęć to już coś. Dziękuję. a ps. kot m rzygał, j nie rzygała, k nie mówił, czy rzygał, ale dziś był na chodzie, p sugerowała, że kot to po torcie miał, a k z k po odprowadzeniu j i mnie (a) do samochodu zadzierżgnęli nieco a m z małym mb w środeczku jak zniosła podróż? ( i mimo wszystko nie pytam czy rzygała) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: kilka słów podziękowania... IP: *.astercity.net 02.07.03, 18:29 Gość portalu: a._m. napisał(a): > Gość portalu: b. napisał(a): > > > Chciałem podziękować osobom, > > które znalazły chwilkę, by swoją obecnością > > umilić nasz pobyt w stolicy > > i pewien okolicznościowy wieczór :) > > Literki-literkami, ale czas... to już coś. > > > > Dziękuję. > > > > b. > > Chciałam podziękować osobom, > które będąc w stolicy, znalazły chwilkę, > by swoją obecnścią umilić nasze życie > a zwłaszcza pewien okolicznościowy wieczór :-) > czas - czasem, ale chęć to już coś. > > Dziękuję. > > a > > ps. kot m rzygał, j nie rzygała, k nie mówił, czy rzygał, ale dziś był na > chodzie, p sugerowała, że kot to po torcie miał, a k z k po odprowadzeniu j i > mnie (a) do samochodu zadzierżgnęli nieco > a m z małym mb w środeczku jak zniosła podróż? ( i mimo wszystko nie pytam czy > rzygała) Chcialem podziekowac osobom, ktore znalazly okruch wyrozumialosci i wybaczyly, ze choc przybyly do stolicy w dodatku z okolicznoscia w zanadrzu, to ja mialem dla nich tylko godzinke. Chec checia - ale jej uskutecznienie to juz cos. nad warszawa silna ulewa, w takich chwilach mozna od biedy jej wybaczyc, ze jest na nizinie. niech b i m pozdrowia gory. PS. aha, nie takie ilosci tortu moga mnie sklonic do rzygania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. Re: kilka słów podziękowania... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 20:57 Chcialam podziekowac m plus 1/2. za postawe nozownika-wojownika, b. za niezwzruszony spokoj przy kolejnych niespodziankowych odslonach , j. za dzielnosc w oczach i na jezyku, a. za spojrzenie cieple podczas i slowa takie same po, k. za odwage, dzieki ktorej, niezrazony halasem czarcim, zdecydowal sie przejsc na druga strone ulicy, m. za ramiona nagie i zmyslowe, ktore slusznie odciagaly uwage od wasow "z historia", k. za pamietanie nie tylko o b., ale tez o m., o p. nic nie powiem, bo nie wiem, skad klika-l:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n. b. i Tajemnica Tajemnic :-))) IP: *.wnet / 10.0.0.* 02.07.03, 23:39 ojej, jakie tajemnice, można by pomysleć, że w pewnym mieście na W. nad rzeką (akurat tak się składa, że też na W.) zebrali sie tajni agenci SIS, MI6, CIA, DIN, FSB, KGB, NSA, ABW, MOSSADU, GRU, CZEKA ETC.ETC. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
paiha Re: b. i Tajemnica Tajemnic :-))) 03.07.03, 03:03 > SIS, MI6, CIA, DIN, FSB, KGB, NSA, ABW, MOSSADU, GRU, CZEKA ETC.ETC Co to jest ETC.ETC? Pai-ha ( wyraznie niedoinformowana:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: b. i Tajemnica Tajemnic :-))) IP: *.gdynia.mm.pl 03.07.03, 07:44 chiba po enigme pójdem Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: b. i Tajemnica Tajemnic :-))) 03.07.03, 08:27 ja już się mniej więcej domyślam p to paiha i musi sie logować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b. Re: b. i Tajemnica Tajemnic :-))) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.03, 09:06 Oj, nie docenialismy przebieglosci R. :) trzeba byc bardziej ostroznym w relacjach z kolejnych "s_tajnych obrad". b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. Re: b. i Tajemnica Tajemnic :-))) IP: Kasza.gjpoland.com.pl:* / 172.16.14.* 03.07.03, 11:41 -;p :) Paiha sie zawsze loguje, nie nowina, Runku:) Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: b. i Tajemnica Tajemnic :-))) 03.07.03, 09:15 paiha napisała: > > > SIS, MI6, CIA, DIN, FSB, KGB, NSA, ABW, MOSSADU, GRU, CZEKA ETC.ETC > > Co to jest ETC.ETC? > Pai-ha ( wyraznie niedoinformowana:) ETC to po łacinie nazwa sklepu. Przykład użycia : Gdańsk-Zaspa Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: b. i Tajemnica Tajemnic :-))) 03.07.03, 10:08 Drogi b :) próbowałam wysłać Ci smsa z okazji ;) na telefon m, ale właśnie przed chwilą dostałam raport, że wiadomość nie doszła, zlitujcie się z m i przyśijcie mi Wasz nowy numer telefonu, co bym mogła te życzenia ten tego :) m_l Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n. Enigma działa IP: *.icnet / 192.168.222.* 03.07.03, 10:19 drugi przykład użycia ETC - swarzędz k/posen reszty enigma nie rozszyfrowuje, bo i tak wsie wiedzą kto zacz b. m. p. a_m m. j. k. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_l Re: Enigma działa IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.07.03, 10:28 Gość portalu: n. napisał(a): > drugi przykład użycia ETC - swarzędz k/posen > reszty enigma nie rozszyfrowuje, bo i tak wsie wiedzą kto zacz > b. > m. > p. > a_m > m. > j. > k. > > :-)) n niezalogowany, a to ci dopiero :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: Enigma działa IP: *.gdynia.mm.pl 03.07.03, 10:32 mi nie działa-stara jakaś albo zaspana. ja jestem na b. a to nie ja np. w Gdyni jest WTC Ekspo czyli chyba wielkie towarowe centrum czy cos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_m Re: Enigma działa IP: *.u.mcnet.pl 03.07.03, 11:37 Gość portalu: n. napisał(a): > drugi przykład użycia ETC - swarzędz k/posen > reszty enigma nie rozszyfrowuje, bo i tak wsie wiedzą kto zacz > b. > m. > p. > a_m > m. > j. > k. > a jeszcze jeden k.? gdzie? do nie powiem czego to ETC, bo mnie ten k. za "bosz" goni a co dopiero za insze wyrażenia a_m > :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Enigma działa IP: *.stacje.agora.pl 03.07.03, 11:46 droga a_m, kogo goni tego goni, mnie dzis pies (nie mylic z niepsem) kota pogonil tak, ze bidak znowu nabil sobie guza o furtke; i co wy tak wszyscy z tym rzyganiem? moj k. pewnie od tego sie zarazil - jak przeczytal mi przez ramie relacje na f. przeciwko zastosowaniu Enigmy prostestuje, bo ona ma wiecej niz czy kombinacje i hipkom brakuje paluchow do policzenia ;( A zeby nie zapomniec o glownych sprawcach calego z. to oczywiscie sciskam mocno b. i m. i mb tez (chociaz jego to ostroznie jeszcze ;-))) i tez sie przylaczam do zyczen coby pozdrowili niejakie g. do ktorych to podobno jechali po zakonczeniu p. w W. m._enigmatycznie Odpowiedz Link Zgłoś