peter.steele 13.07.03, 19:36 19 lipca o godz 17 rozpoczyna sie spotkanie w Kresowej na Starym Rynku w Posen. Przybywajcie licznie i potwierdzajcie swoja obecnośc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poznaniak Re: ISIA w Posen IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.03, 19:52 Kto to jest Isia? Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: ISIA w Posen 13.07.03, 22:42 Gość portalu: poznaniak napisał: > Kto to jest Isia? ja wiem kto to jest Isia.. i proszę o przekazanie jej ode mnie 10000 całusów i uścisków... Peterku mam nadzieję, że nie zapomnisz tego uczynić;)) Bawcie się kochani dobrze, bo dla mnie to niestety jak zwykle za daleko:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilczynski Re: ISIA w Posen IP: *.acn.waw.pl 13.07.03, 22:50 buziaki dla mojej ciotki, mnie niestety nie bedzie ... choc chcialbym z Wami spedzic te kilka chwil, obowiazki jednak nie pozwalaja mam nadzieje ze bedziecie sie cudnie bawic, usciski i buziaki dla babeczek i dla isama :-)) (ten jak zwykle ma u mnie wysokie notowania) :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izabelka Re: ISIA w Posen IP: 62.151.52.* 17.07.03, 01:04 Ojej... To Wy sie u mnie w miescie spotykacie, a ja tak daleko... Buuuu buuuu buuuu.... To ja tylko bym chciala prosic, zebyscie wypili za moje zdrowko i pozdrowlili ode mnie serdecznie i goraco Stary Ryneczek. Caly Posen w ogole moglibyscie pozdrowic. A jak kiedys wroce, to zrobimy jeszcze jedno spotkanie? Plizzzz.. No to zycze Wam milej zabawy. Pa pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiaterek Re: ISIA w Posen IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.03, 14:57 hohohooo....czego się tu można dowiedzieć "w_w" .... ... a już sądzilam, że isamowa przygoda poszła w zapomnienie...hmmm... ... uczucia mogą jednak być gorące hii.... I co ja teraz pocznę???? ... jak nie wilczek to ten się w isam zadurza....to się może dla mnie źle skończyć;-))) A tak wogóle.....to siedzem w dom i beczę, że nie dane mi jest spotakć się z Wami Słonka w Posen .....pozdrawiam Wszystkich i życzę milusiej, jak zawsze zabawy.....cmmmmmmmmmmmmmmmmok;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiaterek Re: ISIA w Posen IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.03, 15:08 hohoho....czego ja sie tu wiaduję wilczu;-))....widzę, że uczuciem gorącym isam ....hihi...(a już sądzilam ,że czas goi rany hihi)...a tak swoją drogoą...to zaczynam się lękać o się hihi...jak nie w_w to ten się w isam zadużył hihi..i co ja tera pocznę? hahaha ??? A tak na poważnie.....siedzę i buczę, że nie mogę być teraz z Wami słonka w Posen... cmmmmmmmmmmmmokam Wsiech gorąco ściskam i życzę, jak zwykle udanego spotkanka ;-)))) i do nastepnego zlotu paaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: run_cormo_run Re: ISIA w Posen IP: *.crowley.pl 14.07.03, 10:24 - kto wymysla te miejsca spotkan i pory dziwne? Ale nic, postaram sie byc, choc jeszcze nie wiem na 100% kra Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: ISIA w Posen 14.07.03, 18:05 pora jest wyjatkowo paskudna!! steele gratuluje:) a miejsca tez nie znam:) poprosze o wskazowki, azymut czy cos takiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONA Re: ISIA w Posen IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 15.07.03, 21:19 nareszcie bede....:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: ISIA w Posen 17.07.03, 13:44 Gość portalu: MONA napisał(a): > nareszcie bede....:))))))) Isia..Mona..bardzo bym chciała..Was kochane uściskać..może się uda:))) pozdrowionka..i..cmoczki mocne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
renllig Re: ISIA w Posen 15.07.03, 22:52 Peter.. Ty wiesh, że ja będe.. ale wolę sie tu zameldować.. choćby po to, żeby inni wiedzieli.. pozdrowienia @ll... i mam nadzieje do zobaczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka-s Re: ISIA w Posen 17.07.03, 15:07 Z przykroscia stwierdzam,ze mnie nie bedzie a spotkanie z Isia-bedzie na pewno fantastyczne gdyz ona sama taka jest osoba. Zycze niezwyklych wspomnien Isiu(i...niespodzianek). Kusst:-) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: ISIA w Posen 20.07.03, 13:44 Pytała się mnie Isia na spotkaniu.. czy powstanie rymowanka o Poznaniu i naszym wspólnym biesiadowaniu Byłam tam razem z Wszystkimi na kawie Chcąc się poddać wspólnej zabawie.. Nowe Twarze poznałam... Troszkę się uśmiechałam.. Isia kobieta światowa.. Piękna z niej białogłowa.. Mona nasza radosna podrygiwała ..tańczyć ochotę miała.. ale przy takim muzyku.. nawet wstać nie śmiała... Peterek landryneczka różowa.. Gdzieś się nam schował... Uśmiechał się wesołymi oczkami.. I gawędził z paniami.. Z daleka przyleciał Jaz.. Ale szybko mijał czas.. Pożegnać..Wszystkich Was... Na ratunek nam przybyła Nuta miła.. Porwała nas z Natalii..do wielkiej ciemnej sali.. Trzymali nas tam chwilkę i dokumentowali.. Makabro ja Cię bardzo proszę.. czerwonych oczek nie znoszę... nie pstrykaj po oczach fleszami.. zaskakując nas zdjęciami... Ucieszyłam się też niezmiernie.. że siedziała w tej tawernie z pięknych fotografii znana.. Annuszka teraz już poznana... Pozdrawiam Poznaniaków.. Loczki, Peterka, Nona i Kra.. Dziękuję za spotkanie.. Na ryneczku starym.. Choć czasu już mało miałam.. pogawędzić dłużej miło.. Cieszę się, że Was uściskałam.. znowu okazję miałam.. zobaczyć Was kochani... Choć smutno mi było chwilami że dużo obcych osób było.. Nie wiadomo skąd przybyło.. Nie wiadomo ile lat mieli.. I czego właściwie chcieli.. Brakowało mi bardzo ciepełka naszego kochanego wiaterka.. Brakowało Krakowa.. gdzie On się ostatnio schował.. Te nastroje i śpiewy ram pa ra ra.. Tam dopiero była wiara.. Odpowiedz Link Zgłoś