zmyslowa_sowa Re: Śniłeś mi się 31.07.03, 12:19 Gość portalu: zaba napisał(a): > fiu, fiu a od kiedy to zaby gwizdza? Odpowiedz Link Zgłoś
zabi_odbiornik Re: Śniłeś mi się 31.07.03, 12:26 od kiedy zaczynaja goscic w snach czyjechs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqłka te sny IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 09:58 a mnie się ostatnio prokurator śni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkamil tzn tu mialo byc - O, franek! ;) IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 10:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shova Re: tzn tu mialo byc - O, franek! ;) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 13:16 chyba O Carol! (aj łoz sacz e ful)-czyli piosenka o tym jak facet nazarl sie do syta i zaraz pusci vomita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkamil Re: tzn tu mialo byc - O, franek! ;) IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 14:48 Mega, robisz tera w szolbiznesie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shova a skądże taki wniosek?/ntxt/ IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 15:10 Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.dombczak Re: a skądże taki wniosek?/ntxt/ 01.08.03, 18:04 ...boszzzzz szowa, boszzzzz:) ja ci buty piwem oblac chce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shova Re: a skądże taki wniosek?/ntxt/ IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 09:07 jerzy.dombczak napisał: > ...boszzzzz szowa, boszzzzz:) ja ci buty piwem oblac chce:) toszzzz to na perwersyje zakrawa piwem? ps. Dżerry czy myśmy już pily brudzia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkamil Ze znajomosci odpowiedniego repertuaru. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.03, 22:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shova Re: Ze znajomosci odpowiedniego repertuaru. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 09:16 Szoł to ja mogie zrobić za friko (może nie aż taki jak kobieta-fająk co to na siatce akrobacyje w Ino wyprawiała) a jeszcze jak mi WKU zaśpiewa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkamil Re: Ze znajomosci odpowiedniego repertuaru. IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 09:32 WKU ci zaspiewa? A coz to, do wojska cie biora? :::) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shova Re: Ze znajomosci odpowiedniego repertuaru. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 09:41 WKamilkU oj nie drocz sie ze mna przez wzglad na nasza przeszlosc zaspiwaj mi tak od serca cosik Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.dombczak Re: Ze znajomosci odpowiedniego repertuaru. 04.08.03, 10:47 ...ja zabyl czy pilim, ale buty oblewal, oui:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shova Re: Ze znajomosci odpowiedniego repertuaru. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 11:23 to ja juz wole na (pod)koszulkie z niej to chocia można wyssać, a tak to co-buty lizać? marnotrastwo boszsz Odpowiedz Link Zgłoś
basia.pelasia Re: Ze znajomosci odpowiedniego repertuaru. 04.08.03, 12:50 ...pod, pod to logisz jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shova Re: Ze znajomosci odpowiedniego repertuaru. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 13:20 ach basienko czebabeło tak od razu gadać lof mi lof mi lof mi du sie stesknila twej gembuchny usmichnietej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkamil Re: Ze znajomosci odpowiedniego repertuaru. IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 11:44 Tylko spiew moj cie interesuje?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shova to jakie masz te instrumenta wokalne? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 13:18 Gość portalu: wkamil napisał(a): > Tylko spiew moj cie interesuje?:) No coś Ty tosz wiesz ze nie tylko a takie chocby konto w banku? ps. masz karte gold czy standard? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fresca Re: to jakie masz te instrumenta wokalne? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 14:42 tirla hirla tram tadam wzum drum kim gim haja kaja zieja peja lolo kolo wuwu dudu..........pozdrawiam wsioków :) p.s. szowa, zdjecia doszly?? (na jakis emil slalam, mowili ze dobry) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.dombczak Re: to jakie masz te instrumenta wokalne? 04.08.03, 14:55 ...tararara, tararara, odezwala sie wiesniara:))) zdrawiam, tysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shova instrumenta wok_analne IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 14:58 jerzy.dombczak napisał: > ...tararara, tararara, odezwala sie wiesniara:))) > zdrawiam, tysz rysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shova Re: to jakie masz te instrumenta wokalne? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 14:55 dojszły, dojszły-dobrze moowily dynks e lot a jebno to se nawet na pulpeet wkleiłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkamil z instrumentow IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 15:06 to mam cumbajszpil fujarke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shova w sam raz do Górniczo-Hutniczej Orkiestry Dętej IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 09:24 dasz podmuchać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkamil instrumenty dete IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 10:43 Komu? Gornikowi czy tobie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: instrumenty dete IP: *.e-lider.pl 05.08.03, 10:49 koza, mi szowy nie podryw, bo to ja sie jej snilem, ty glutku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkamil Re: instrumenty dete IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 11:30 Naprawde? :) To ona juz w takiej desperacji jest? :) Odpowiedz Link Zgłoś