Dodaj do ulubionych

Śniłeś mi się

31.07.03, 11:12
Obserwuj wątek
    • Gość: zaba Re: Śniłeś mi się IP: *.e-lider.pl 31.07.03, 11:37
      fiu, fiu
      • zmyslowa_sowa Re: Śniłeś mi się 31.07.03, 12:19
        Gość portalu: zaba napisał(a):

> fiu, fiu
        a od kiedy to zaby gwizdza?
        • zabi_odbiornik Re: Śniłeś mi się 31.07.03, 12:26
          od kiedy zaczynaja goscic w snach czyjechs
    • runek Re: Śniłeś mi się 31.07.03, 12:20
      ja się prawie każdej sowie śnię
      • zmyslowa_sowa Byłeś boski 31.07.03, 12:30
        • franczeszka Re: Byłeś boski 01.08.03, 09:26
          ehehehe
          • Gość: qqłka te sny IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 09:58
            a mnie się ostatnio prokurator śni
          • Gość: O, franek! Re: Byłeś boski IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 10:07
            • Gość: wkamil tzn tu mialo byc - O, franek! ;) IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 10:08
              • Gość: shova Re: tzn tu mialo byc - O, franek! ;) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 13:16
                chyba O Carol!
                (aj łoz sacz e ful)-czyli piosenka o tym jak facet nazarl sie do syta
                i zaraz pusci vomita
                • Gość: wkamil Re: tzn tu mialo byc - O, franek! ;) IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 14:48
                  Mega, robisz tera w szolbiznesie? :)
                  • Gość: shova a skądże taki wniosek?/ntxt/ IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 15:10
                    • jerzy.dombczak Re: a skądże taki wniosek?/ntxt/ 01.08.03, 18:04
                      ...boszzzzz szowa, boszzzzz:) ja ci buty piwem oblac chce:)
                      • Gość: shova Re: a skądże taki wniosek?/ntxt/ IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 09:07
                        jerzy.dombczak napisał:

> ...boszzzzz szowa, boszzzzz:) ja ci buty piwem oblac chce:)
                        toszzzz to na perwersyje zakrawa
                        piwem?
                        ps. Dżerry czy myśmy już pily brudzia?
                    • Gość: wkamil Ze znajomosci odpowiedniego repertuaru. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.03, 22:30
                      • Gość: shova Re: Ze znajomosci odpowiedniego repertuaru. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 09:16
                        Szoł to ja mogie zrobić za friko
                        (może nie aż taki jak kobieta-fająk co to na siatce akrobacyje w Ino wyprawiała)
                        a jeszcze jak mi WKU zaśpiewa...
                        • Gość: wkamil Re: Ze znajomosci odpowiedniego repertuaru. IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 09:32
                          WKU ci zaspiewa? A coz to, do wojska cie biora? :::)
                          • Gość: shova Re: Ze znajomosci odpowiedniego repertuaru. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 09:41

WKamilkU oj nie drocz sie ze mna przez wzglad na nasza przeszlosc
                            zaspiwaj mi tak od serca cosik
                            • jerzy.dombczak Re: Ze znajomosci odpowiedniego repertuaru. 04.08.03, 10:47
                              ...ja zabyl czy pilim, ale buty oblewal, oui:)
                              • Gość: shova Re: Ze znajomosci odpowiedniego repertuaru. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 11:23
                                to ja juz wole na (pod)koszulkie
                                z niej to chocia można wyssać, a tak to co-buty lizać?
                                marnotrastwo boszsz
                                • basia.pelasia Re: Ze znajomosci odpowiedniego repertuaru. 04.08.03, 12:50
                                  ...pod, pod to logisz jest:)
                                  • Gość: shova Re: Ze znajomosci odpowiedniego repertuaru. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 13:20
                                    ach basienko czebabeło tak od razu gadać
                                    lof mi lof mi lof mi du
                                    sie stesknila twej gembuchny usmichnietej:)
                            • Gość: wkamil Re: Ze znajomosci odpowiedniego repertuaru. IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 11:44
                              Tylko spiew moj cie interesuje?:)
                              • Gość: shova to jakie masz te instrumenta wokalne? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 13:18
                                Gość portalu: wkamil napisał(a):

> Tylko spiew moj cie interesuje?:)
                                No coś Ty
                                tosz wiesz ze nie tylko
                                a takie chocby konto w banku?
                                ps. masz karte gold czy standard?
                                • Gość: fresca Re: to jakie masz te instrumenta wokalne? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 14:42
                                  tirla hirla tram tadam wzum drum kim gim haja kaja zieja peja lolo kolo wuwu
                                  dudu..........pozdrawiam wsioków :)
                                  p.s. szowa, zdjecia doszly?? (na jakis emil slalam, mowili ze dobry)
                                  • jerzy.dombczak Re: to jakie masz te instrumenta wokalne? 04.08.03, 14:55
                                    ...tararara, tararara, odezwala sie wiesniara:)))
                                    zdrawiam, tysz
                                    • Gość: shova instrumenta wok_analne IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 14:58
                                      jerzy.dombczak napisał:

> ...tararara, tararara, odezwala sie wiesniara:)))
                                      > zdrawiam, tysz
                                      rysz
                                  • Gość: shova Re: to jakie masz te instrumenta wokalne? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 14:55

dojszły, dojszły-dobrze moowily
                                    dynks e lot
                                    a jebno to se nawet na pulpeet wkleiłam
                                • Gość: wkamil z instrumentow IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 15:06
                                  to mam cumbajszpil fujarke.
                                  • Gość: shova w sam raz do Górniczo-Hutniczej Orkiestry Dętej IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 09:24
                                    dasz podmuchać?
                                    • Gość: wkamil instrumenty dete IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 10:43
                                      Komu? Gornikowi czy tobie?:)
                                      • Gość: zaba Re: instrumenty dete IP: *.e-lider.pl 05.08.03, 10:49
                                        koza, mi szowy nie podryw, bo to ja sie jej snilem, ty glutku:)
                                        • Gość: wkamil Re: instrumenty dete IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 11:30
                                          Naprawde? :) To ona juz w takiej desperacji jest? :)
          • Gość: shova Re: Byłeś boski IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 11:37
            franek...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka