Gość: galannonim IP: *.chello.pl 01.10.03, 21:42 niech mi ktos powie ale tak sensownie po jaka cholere kalmac np. w sprawie swojego imienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yanok Re: jezeli czat daje anonimowosc to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 21:45 To mozna pisac co palec na klawiature przy......cisnieeeeeee!. Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: jezeli czat daje anonimowosc to... 01.10.03, 21:50 nie ma anonimowosci w necie, a po co klamac? dla zabawy udawac kogos innego, albo z powodu schizy jakiejs:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galaanonim Re: jezeli czat daje anonimowosc to... IP: *.chello.pl 01.10.03, 22:00 senne nie ma anonimowosci?czemu nie ma?ja uwazam ze jest Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: jezeli czat daje anonimowosc to... 01.10.03, 22:02 z przyczyn technicznych;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [_]> Re: jezeli czat daje anonimowosc to... IP: *.espol.com.pl 01.10.03, 22:04 Kurna senne ja przez te twoje mądre dopiski to czasem se mysle ze ty masz z 68 lat :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galanonim Re: jezeli czat daje anonimowosc to... IP: *.chello.pl 01.10.03, 21:56 no tak zalozylam ze sa tu normalni ludzie hmm najwyrazniej logika u mnie nie dziala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanok Re: jezeli czat daje anonimowosc to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 22:02 ludzie sa normalni to swiat zwariowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galaanonim Re: jezeli czat daje anonimowosc to... IP: *.chello.pl 01.10.03, 22:08 nie swiat nie zwariowal to ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanok Re: jezeli czat daje anonimowosc to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 22:11 istoty zyjace na tym swiecie mam na mysli ludzi twierdza ze w tym szlenstwie jest metoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galaanonim Re: jezeli czat daje anonimowosc to... IP: *.chello.pl 01.10.03, 22:33 boje sie szalenstwa oczywiscie szalenstwa innych ludzi bo swoje wlasne mysle przebiega niezauwazalnie Odpowiedz Link Zgłoś
moon_shadow Re: jezeli czat daje anonimowosc to... 01.10.03, 23:08 ...masz niestety racje gal,ja wlasnie doswiadczylam czyjegos szalenstwa-jest sie czego bac...:( Odpowiedz Link Zgłoś
kamila77 Re: jezeli czat daje anonimowosc to... 02.10.03, 08:27 A nawet nie ma mowy, nikomu nie powiem jak mam na imię i ile mam lat ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanok Re: jezeli czat daje anonimowosc to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 08:51 Kamilko to proste 26.....pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: jezeli czat daje anonimowosc to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 09:00 a nie 77? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanok Re: jezeli czat daje anonimowosc to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 09:02 nie nie nie za szybko mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: jezeli czat daje anonimowosc to... 02.10.03, 10:30 Gość portalu: agni_me napisał(a): > a nie 77? a to nie cm w talii??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: jezeli czat daje anonimowosc to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 11:35 myślisz? choć u kamilki to prędzej w biodrach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanok Re: jezeli czat daje anonimowosc to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 12:32 ladne zeczy.... / na kobiecie / Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: jezeli czat daje anonimowosc to... 02.10.03, 12:52 ale wracajac do tematu watku... jesli ktos chce anonimowosci moze po prostu o pewnych rzeczach nie rozmawiac i na pewne pytania nie odpowiadac, po co tam od razu klamac... ale ludzie klamia w realu, to tym bardziej na czacie, jak nie widac oczu i tych "figlarnych iskierek", po ktorych wiadomo, ze zboczyli z drogi;)) rena_gd (co to tez mnie pytaja jak masz na imie i skad jestes:)) Odpowiedz Link Zgłoś
she1961_lodz Re: jezeli czat daje anonimowosc to... 02.10.03, 13:12 kamila77 napisała: > A nawet nie ma mowy, nikomu nie powiem jak mam na imię i ile mam lat ;-) ja mam 1961 i I'm she :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanok Re: jezeli czat daje anonimowosc to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 14:10 tak tak noto jestes troszecze mlodszy od jasnej gory i papy smerfa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanok Re: jezeli czat daje anonimowosc to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 14:21 Gość portalu: yanok napisał(a): > tak tak noto jestes troszecze mlodszy od jasnej gory i papy smerfa.... poprawka starszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: jezeli czat daje anonimowosc to... IP: *.gdynia.mm.pl 02.10.03, 14:59 hmmm-myśłałąm ,że she to "ona";-)))) renuś-bo ty przecież się ukrywasz perfidnie myląc tropy co do miejsca zamieszkania i imienia;-)))))))) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanok Re: jezeli czat daje anonimowosc to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 16:30 zecza ludzka jest blondzic boska zas wybaczac...a nasza co? Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: jezeli czat daje anonimowosc to... 02.10.03, 17:54 anonimowo czatować;)) (a my cyborgi nie ludzie?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanok Re: jezeli czat daje anonimowosc to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 17:58 rena_gd napisała: > a my cyborgi nie ludzie?? NIEMA LUDZI SA TYLKO SZAREEEEEE ROBOTYYYYYY!!!! HEHEHEHEHE!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanok Re: jezeli czat daje anonimowosc to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 20:01 NIEMA LUDZI SA TYLKO SZAREEEEEE ROBOTYYYYYY!!!! HEHEHEHEHE!!!!!!!!! NIEMA LUDZI SA TYLKO SZAREEEEEE ROBOTYYYYYY!!!! HEHEHEHEHE!!!!!!!!! NIEMA LUDZI SA TYLKO SZAREEEEEE ROBOTYYYYYY!!!! HEHEHEHEHE!!!!!!!!! NIEMA LUDZI SA TYLKO SZAREEEEEE ROBOTYYYYYY!!!! HEHEHEHEHE!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galaanonim Re: jezeli czat daje anonimowosc to... IP: *.chello.pl 02.10.03, 22:57 renk dla mnie jestes anonimowa wybacz ale nie istniejesz dla mnie poza tym momentem w ktorym sie wypowiadasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanok Re: jezeli czat daje anonimowosc to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 22:18 jezeli czat daje anonimowosc to... pisac pisac pisac................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galaanonim Re: jezeli czat daje anonimowosc to... IP: *.chello.pl 02.10.03, 22:55 ale pisac prawde to jedyna okazja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanok Re: jezeli czat daje anonimowosc to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 22:58 czym ze prawda jest jesli nie tym co tutaj pisze ??/za siebie mowie/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galaanonim Re: jezeli czat daje anonimowosc to... IP: *.chello.pl 02.10.03, 23:10 coz moge powiedziec piszy mienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanok Re: jezeli czat daje anonimowosc to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 23:17 Gość portalu: galaanonim napisał(a): > > coz moge powiedziec piszy mienia przeciez caly czas to robie!! a rebus jest bardzo prosty. Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: jezeli czat daje anonimowosc to... 02.10.03, 23:16 Gość portalu: galannonim napisał(a): > niech mi ktos powie ale tak sensownie po jaka cholere kalmac np. w sprawie > swojego imienia? A czy podanie imienia jest az tak wazne co do rozmowy?? czasem mozna podac cos na tzw odczepnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanok Re: jezeli czat daje anonimowosc to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 23:36 pewnie ze nic niezmieni podawanie imienia ale fajnie jest wiedziec kto jest kto itd. Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: jezeli czat daje anonimowosc to... 03.10.03, 00:44 No dobra podam Ci imie i miejsce z kond klikma i co to Ci da??? Bo mi to nic nie daje a po jakims czasie dowiaduje sie czegos o tej osobie oczywiście jesli sie chce blizej poznac ta osobę. Np spotkac sie itp. Co mam podac swój pesel stan cywilny gdzie pracuje stan majatkowy może jeszcze mailem przesłac ostatnie zeznanie podatkowe NIP i inne rzeczy czy o te sprawy Ci chodzi. czy o cos innego??? Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: jezeli czat daje anonimowosc to... 03.10.03, 00:53 Peterek,wiem,że to nie o tym, ale się cieszę ,że żyjesz, bo sądząc po tych zdjęciach, co mi przysłałeś to tam był jakiś Armageddon.....:))) A..i nie masz racji..imię jest bardzo ważne,choć nick też bardzo dużo mówi o człowieku,który go wybrał.....pozdrawiam,BBB:)))M. Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: jezeli czat daje anonimowosc to... 04.10.03, 09:18 A co do imienia w moim nicku jest imie i nazwisko wszyscy zwracaja się do mnie per peter mimo, że znają moje imie które mam w metryce. Więc jestem Pter.Czy Ciebie galamonimi'ie to zadowala?? Ze jestem Peter.??? Toulaa to nie był armagedon ale zdjęcia z meczu ale powiem Ci, że zdjęcia nie oddaja tego w pełni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanok Re: jezeli czat daje anonimowosc to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 08:59 peter.steele napisał: > No dobra podam Ci imie i miejsce z kond klikma i co to Ci da??? > Bo mi to nic nie daje a po jakims czasie dowiaduje sie czegos o tej osobie > oczywiście jesli sie chce blizej poznac ta osobę. Np spotkac sie itp. > Co mam podac swój pesel stan cywilny gdzie pracuje stan majatkowy może jeszcze > mailem przesłac ostatnie zeznanie podatkowe NIP i inne rzeczy czy o te sprawy > Ci chodzi. czy o cos innego??? bez przesady ale wiedziec to znaczy byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galaanonim Re: jezeli czat daje anonimowosc to... IP: *.chello.pl 03.10.03, 22:27 hej nie o to mi chodzilo mialam na mysli to ze ktos rozawia ze mno i mowi ze ma na imie karol a za tydzien okazuje sie ze wiktor!(zmienila nicka) to po jaka cholere mowic?ja jak nie chce podac prawdziwego imienia to mowie nie! nie chodzi o dane tylko o prawde! nie pytam sie nikogo jak ma na imie ani skad klika bo uwazam ze tojest niewazne ani to jak wyglada, ale jezeli ktos sam mowi to nich to bedzie prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
contenta Re: jezeli czat daje anonimowosc to... 04.10.03, 15:37 Po zadna;). W ten sposob rozpoznasz czlowieka skrajnie glupiego... Iza sie klanie (to moje przwdziwe imie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele EOT 04.10.03, 18:48 To jesli to imie jest tak wazne może załóżmy posta gdzie bedziemy sie wpisywac kto jakie ma imie hehehehe ja moge zacząc Peter.Steele to Gwidon :) A tak swoja droga wg mnie to rozmowa jest o niczym więc może nalezy wpisać EOT Odpowiedz Link Zgłoś