agni_me 25.11.03, 12:48 Dziś Świetnej Lampki, wiadomo. Ja co miałam jej życzyć, to wyprzytulałam, ale wy szansę macie teraz :-) agni_me_rozlampiona wątek powstał dzięki wsparciu smoka, który uwielbia forumowo składane życzenia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
senne_marzenie Re: Św. Lampki dziś 25.11.03, 12:56 wszystkiego-wszystkiego naj-naj-najlepszego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zeb Re: Św. Lampki dziś 25.11.03, 12:59 Zdrowia, szczęścia, pomyślności i samej radości, nieustającego uśmiechu i wiele dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Św. Lampki dziś 25.11.03, 14:09 To ja jeszcze..jeśli pozwolisz Lampio:)))uśmiechu życzę..i w sumie ma racje smok że życzenia składane na forum są czasem postrzegane jako nieszczere..czasami mało znamy osoby..więc cóż możemy im życzyć tak naprawdę.. ..pamiętam Twój wpis Lampko.."o kurtce na wacie"..była to zapewne przenośnia użyta do ludzi dających wiele ciepełka..ja ją tak odczytałam..mimo że mało się znamy..życzę Tobie takich "kurtek" jak najwięcej..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jenny_s Re: Św. Lampki dziś 25.11.03, 13:25 Jeszcze zaczekaj z dyganiem, Lampię, jeszcze ja, jeszcze ja! No więc dziś jest Święto i nawet udało mi się wejść na forum. Musi Lampię komuś "tam w górze" zaświeciła w oczy. Ja Ci tylko jedno egoistycznie dodam do dzisiejszych życzeń: Nieustającego sabatu z małymi przerwami na życie. Abonament jest rozpatrywany. jen Odpowiedz Link Zgłoś
binka Re: Św. Lampki dziś 25.11.03, 14:40 lampeczko;-)))))))))))))))))) promieniejesz ciepłem-nawet przez monitor i klawiature;-) życzę Ci ,aby same cieplutkie myśli do ciebie szły i ciepłe uczucia ,a ciepłe marzenia się spełniały ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
smok_telesfor Re: Św. Lampki dziś 25.11.03, 15:23 Agni, po prostu nóż w plecy i to z najmniej prawdopodobnej strony. smok ps. lampu, skoro juz tak cie upubliczniono to powiedz mnie ino czy organizujesz przyjecie? aha, i przesacz to przez chleb, zeby fioletowe stracilo Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re:..ja prywatnie do smoka..:) 25.11.03, 16:10 ..chciałabym powiedzieć Tobie..że ja uwierzyłam wtedy w te słowa Lampi o "kurtce na wacie"..i jeśli już tak utajniasz swoje dni imieninowo- urodzinowe..to z okazji święta (które dziś przypada).. ..z okazji "Dnia Misia"..chciałabym..podarować Tobie dzban miodu..żebyś tak z pustymi rękami do tej Lampi w gości nie szedł.. ..kurde bele..tylko nie wyjadaj po drodze..!!!:))) www.pooh-place.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
smok_telesfor Re:..ja prywatnie do smoka..:) 25.11.03, 16:45 trafilas w dziesiatke! nie musisz sie obawiac, ze zjem po drodze bo miodu nie lubie, ale lampa sie ucieszy, jesli ten miod bedzie pitny. smok_nie_pszczola Odpowiedz Link Zgłoś
maggy Re:..ja prywatnie do smoka..:) 25.11.03, 17:03 mniodek... mmmniammm... sama bym sie napila, szmoku... [byle znowu nie za wczesnie, hyhy] zdrawiajem:) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek32 Re:..ja prywatnie do smoka..:) 25.11.03, 17:56 maggy napisała: > mniodek... mmmniammm... sama bym sie napila, szmoku... > [byle znowu nie za wczesnie, hyhy] no jak to sama???? Pasiekę zamknęli? o bracie mniodkowym zapomniała? Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_nie_winna kurrrna chata 25.11.03, 17:11 co to za prywata, he?;) sobie nie zycze takowej, zyczen sobie zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: kurrrna chata 25.11.03, 17:56 no dobra ..dobra..koniec prywaty.. ..do tego miodu dorzucę..jeszcze dla Ciebie Lampio... www.ii.uni.wroc.pl/~tomasz/Oskar/noweprzyg/showpicture.phtml?picnum=08 Odpowiedz Link Zgłoś
smok_telesfor Re: kurrrna chata 25.11.03, 18:37 nie ma przyjecia - nie ma zyczen Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: Św. Lampki dziś 25.11.03, 15:25 z hipciowym pozdrowieniem życzeń moc :)))))))))))) sabatowania, tańczenia, uśmiechu... i la(u)mpkowania z przerwami na pracę ;-)) hipcio-co_zyczy Odpowiedz Link Zgłoś
kriek Re: Św. Lampki dziś 25.11.03, 17:15 lampionie, niech ci kazdy okruch z mufinki przypomina rownie ulotny piasek pewnej plazy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-olek Re: Św. Lampki dziś 25.11.03, 17:44 ja tez sie przyłączam, przyszywam, przyssywam, przyklejam, przybijam ee... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek32 Re: Św. Lampki dziś 25.11.03, 17:55 Wszystkiego co najlepsze lampko :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
akilana Re: Św. Lampki dziś 25.11.03, 19:33 Lampko ja tez Ci zycze wszystkiego naj,naj,naj,a przede wszystkim spelnienia marzen:))) Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Św. Lampki dziś 25.11.03, 19:35 Teodoro Lampion świeć nam dalej. 100 lat zywotności.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek31 Re: Św. Lampki dziś 25.11.03, 19:40 i ja jeszcze imienniczko i ja i ja i ja....tego uśmiechu pięknego co nosisz na buźce co by nigdy Tobie nie zabrakło:))) kasia31 Odpowiedz Link Zgłoś
rubijka Re: Św. Lampki dziś 25.11.03, 19:43 lampi - najlepszego:)))) swiec jak najdluzej Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Św. Lampki dziś 25.11.03, 19:59 Ponieważ na czacie nie zdążyłam, bo Lampię uciekło, przyłączam się i zyczę trafionych prezentów, takich z którymi wiadomo co zrobić i nie trzeba kombinować komu je przekazać, żeby kiedyś nie trafiły z powrotem do ofiarodawcy. Wszystkiego naaaaaj, Lampeczko. Odpowiedz Link Zgłoś
senna_orchidea Re: Św. Lampki dziś 25.11.03, 21:34 Pomyślności wszelakiej i szczęścia :-) senna_ze_stolatami_i_winem_przednim Odpowiedz Link Zgłoś
cati Re: Św. Lampki dziś 25.11.03, 21:39 lampeczko - wszystkiego naj naj naj :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
smokowska Re: Św. Lampki dziś 25.11.03, 21:48 to teraz bedzie podwojny powod, zebysmy sobie razem babsko poswietowaly co? :-) jak sie spotkamy, to cie wysciskam. a poki co winszuje, winszuje, nie przestane, poki pol litra nie dostane wszystkiego naj lampeczko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_nie_winna Wdziecze sie:) 25.11.03, 23:04 Dziekuje serdecznie wielce za slow tyle memu przedmiotowi poswieconych i jeszcze wiecej mysli pozytywna energia naladowanych (mam taka nadzieje, lubie kolor zielony!). I mnie sie bardzo chce Wszystkim Imienniczkom moim (niezaleznie od imiennego miesiaca) zyczyc Wsiego Dobrego. I Wam wszystkim Tubylcom padolka tego, sasiadom zza parawanow i tym co w krzakach zywot pedza Pomyslnosci zycze. p_l_ (cosik mnie to wszystko w nurta rzeki zyczen swiatecznych wciagnie, wiec koncze) dyg_ostateczne Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: Św. Lampki dziś 25.11.03, 22:51 dawno temu, dawno, stanela w drzwiach pewna dziewczyna i... stala sie jasnosc. ... - Lampko, wiadomo. ewka_z_zyczeniami Odpowiedz Link Zgłoś
smok_telesfor Re: Św. Lampki dziś 25.11.03, 23:18 ... a byla to Margaret Thatcher Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: Św. Lampki dziś 26.11.03, 07:32 smok_telesfor napisał: > ... a byla to Margaret Thatcher * jak TA dziewczyna weszla, to stala sie żelazność a nie jasność! No! Odpowiedz Link Zgłoś
agni_me Re: Św. Lampki dziś 25.11.03, 23:19 o matko, to najpiękniejsza lampkowa opowieść jaką znam, ewko i zapomniałam wam powiedzieć, że byłam w sklepie tym, co wiemy i ... POZDROWIENIA MACIE, bardzo sie podobałyście, ze takie "wesołe" (dobrzy z nich ludzie, prawda?), a ja dziś dostałam przykazanie, ze znowu mam was przyprowadzić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Zawieście czerwone latarnie..... 25.11.03, 23:34 .....niech świecą dla Pewnej Lampi w dniu Jej święta...... wszystkiego, co najwazniejsze:)))))) t. Odpowiedz Link Zgłoś
paiha Lampeczko 25.11.03, 23:45 jasnego, promiennego i cieplego swiatelka, dziekuje, prosze, zycze. Jak dobrze, ze jestes:) Paiha Odpowiedz Link Zgłoś
kanarek2 Lampeczko, 26.11.03, 02:55 wznosze toast uroczysty, macham szwajcarskim piorkiem:-) k Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: Św. Lampki dziś 26.11.03, 07:35 agni_me napisała: > i zapomniałam wam powiedzieć, że byłam w sklepie tym, co wiemy i ... > POZDROWIENIA MACIE, bardzo sie podobałyście, ze takie "wesołe" (dobrzy z nich > ludzie, prawda?), a ja dziś dostałam przykazanie, ze znowu mam was > przyprowadzić :-) - Agni, odpozdrów, też wesoło. No i powiedz, ze zyczeniem naszym jest, żeby TRZY CEBULE RÓŻNEJ MAŚCI stały sie tradycją - niech sie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
niklowany_bar Re: Św. Lampki dziś 26.11.03, 09:47 ewka5 napisała: > No i powiedz, ze zyczeniem naszym jest, żeby TRZY CEBULE RÓŻNEJ MAŚCI(*) stały sie tradycją - niech sie stanie. Odpozdrowienia przekaz Agnis oczywiscie. (*) coby te trzy cebule z taka gracja z tytki wylecialy o to musisz zadbac Ty wewko! p_l_ Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: Św. Lampki dziś 26.11.03, 09:59 niklowany_bar napisała: > (*) coby te trzy cebule z taka gracja z tytki wylecialy o to musisz zadbac Ty > wewko! - no ba! wiadomo! Ale poki mnie niet, Agni musi paleczke przejac. Odpowiedz Link Zgłoś
jenny_s Re: Św. Lampki wczoraj i dziś 26.11.03, 13:44 ewka napisała: - no ba! wiadomo! Ale poki mnie niet, Agni musi paleczke przejac. Agni, jeśli chcesz, chętnie poćwiczę z Tobą ruchy nadgarstka przy rzucaniu cebulami. Ewka jest co prawda niedościgniona, ale w tym pasażu cebule zyskują kapitalne trajektorie, a mnie się przyda trening przed czekającymi mnie zawodami w puszczaniu kaczek. Panom przemiłym dyg od tej co kupiła 50 kilo mandarynek :) jen PS. A Lampięciu muah. Wczoraj, dziś i aż do skończenia świata. Odpowiedz Link Zgłoś
bigott Re: Św. Lampki dziś 26.11.03, 08:30 jak zwykle spozniony, nie w czasie itp. A Migo to nawet nie powiem, co ją mija, nieobecnosc tutaj jest dla niej i tak wystarczajaco dotkliwa. Ale do rzeczy :) Buziaki, usciski, serdecznosci bezgranicze, czyli wszystko co moglbym dac, gdybym mogl te oczeta usmiechniete miec przed soba, a tak moge tylko o tym pisac :)) wszystkiego... b. Odpowiedz Link Zgłoś
babushka Re: Lampko :-) 27.11.03, 19:41 Lampko, wszystkiego, czego sobie zażyczysz - spoznione, ale szczere ><> Odpowiedz Link Zgłoś
jazzik Re: Św. Lampki dziś 26.11.03, 22:39 Skoro Sw. Lampki dzis swietujmy radosnie zyczmy najlepszego jej wesolo donosnie niech jej humor przedni zawsze dopisuje kto sie z tym nie zgadza - ten dostanie dwoje! Odpowiedz Link Zgłoś
1maciejos Re: Św. Lampki dziś 29.11.03, 21:10 .' :`...' `.,' ' `. ' .**. ; ; ': ` ``:`****,' .' : ..::. ``**":.'' `. .: `: ; `,' : `: ` : ; : : : ; : : : .: : : :..,' ``::. `....:..' ..:;'' .: . ...:::: ,'''''``::::::: `:::: `::. `:: . ,. ::::' ,.. .'.' ``. :: .'.. `. ' .: :: ,'.' . .' ,' .:::::: ,.' .:::. .' .' ..:' ::: ., .;' ~ ,;::;.::'' ::.:..::' ~ ::;' :: ,::: ::. `:: :: :: :: :: :: :: :: no kompletnie wszystkiego lampiego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
1maciejos Re: Św. Lampki dziś 29.11.03, 21:12 ... i nie wyszło... ale tym bardziej wsiego ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
justka3 Re: Św. Lampki dziś 29.11.03, 21:15 Ja jak zwykle (ostatnio szczegolnie) spózniona... ale zyczenia szczere! Lampencjo!Świeć nam miłosciwie:)) pozdr:) just:) Odpowiedz Link Zgłoś
maverickb Re: Św. Lampki dziś 30.11.03, 13:09 Swiecidlo, mlaaask:-). Spoznione, nie bylo mnie:-(. j. Odpowiedz Link Zgłoś
migotka_jedyna Re: Św. Lampki dziś 01.12.03, 10:33 Dzieńdobry! Życzenia gorące dla Lampki świecącej nam od dawien dawna od migo co to komputera nie widuje a na jego widok głupieje! P.S. A tak nawiasem - jak to będzie w lutym? Mam miejsce rezerwować na sali przychodzeń na świat? Daj znać, czy chęcią dalej pałasz! migo_co_grubsza_i_grubsza_z_dnia_na_dzień Odpowiedz Link Zgłoś
bigott Re: Św. Lampki dziś 04.12.03, 08:24 biedactwo, raz udalo sie napisac, a tu zero reakcji :) zabawie sie wiec w windziarza... b. Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_nie_winna reakcja :) 04.12.03, 11:19 Czy jak numero domicylne wykrece albo jedno z tych mobilnych uslysze Was czy glos Panienki z tasiemki telekomunikacyjnej? lampie_chetne Odpowiedz Link Zgłoś
bigott Re: reakcja :) 04.12.03, 11:24 Najjasniejsza z lampek :)) z numerow zostalo nam sie tylko to, co mobilne, z winy najulubienszego dostawcy uslug telefonicznych. Z tego tez i powodu Migo nie reaguje na emalie, niestety, a ja jej do skrzyneczki zagladal nie bede, jeszcze co znajde :) Nie wiem, czy masz jej aktualne mobilne numerki, puszcze ci droga emaliowa dla pewnosci :) usciski b. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Migo 04.12.03, 10:59 migotka_jedyna napisała: > P.S. A tak nawiasem - jak to będzie w lutym? Mam miejsce rezerwować na sali > przychodzeń na świat? Daj znać, czy chęcią dalej pałasz! > migo_co_grubsza_i_grubsza_z_dnia_na_dzień - Migo, w lutym bedzie Cudaczek - Wodniczek, znaczy najdobry na calym swiecie i az do samego nieba! Zupelnie jak ciotka ewka, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
maggy Re: Migo 04.12.03, 11:01 w styczniu tez bedzie ;-) [jakby co]; a z lutym niech uwaza i za dlugo nie czeka, hehe :")) buziaki od nie-Wodnika Odpowiedz Link Zgłoś