jonit77 01.12.03, 11:26 No właśnie puszczam listę tych co dobrze życzą Maverickowi niech mają czas by sie dołączyć:-)) I w dniu Jutrzejszego Święta być z Nim. Mave Niech Ci sie święci! :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hippy_pottamus Re: mave:-) 01.12.03, 11:49 maveńkowi naszemu kochanemu wszyyyystkiego najlepszego i ferneta nieustającego ;-)) żyj nam sto lat Maviku!!! :))) hipcio Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: mave:-) 01.12.03, 11:58 mavikowi to ja zycze zdecydowanie jak najlepiej i wszystkiego najlepszego, naszczesliwszego, najzdrowszego i w ogole :)) causy :) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.dombczak Re: mave:-) 01.12.03, 12:22 ...jakem bacha! nigdy mu dobrze zyczyl nie bede:))) JENO NAJLEPIEJ TYLKO PIJAKOWI JEDNEMU I WSPOLSPACZOWI ZARAZEM:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: mave:-) 01.12.03, 13:59 duzo szczescia i slodyczy, wielu czatowych zdobyczy i krotkiej smyczy;)) Odpowiedz Link Zgłoś
binka Re: mave:-) 01.12.03, 17:16 maviku słodki;-))))))))))))) dużo naj i jeszcze wiecej tego co dobre dla Cię życzę i ściskam i całuję;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: mave:-) 01.12.03, 19:37 I ryba tez się dołącza do wszyystkich dobrych życzeń, Jacku. Odpowiedz Link Zgłoś
senna_lou_cyferka Re: mave:-) 01.12.03, 20:40 Maveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :-) Ty wiesz co(3 kropki) (5 kropek) (8 gwiazdek) i w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
agni_me Re: mave:-) 01.12.03, 21:59 a mave to sie mnie zapytał jak mu składałam życzenia: a skąd ty wiesz, mów :-) jak mu powiedziałam, że z forum to mi nie uwierzył :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fifi16 Re: mave:-) 01.12.03, 22:28 mave :))))))))) sto lat sto lat zdrowia duzo.... i kochaj z całego serca.... i zyj jak byś sie nie bał... i tańcz jak by nie widzał nikt:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Już wolno, bo już jest dziś 02.12.03, 00:48 życzę Ci szczęścia i wielu lásek nie tylko jedné plavovlásky:) Odpowiedz Link Zgłoś
jazzik Re: mave:-) 02.12.03, 01:03 jonit77 napisała: > No właśnie puszczam listę > tych co dobrze życzą Maverickowi > niech mają czas by sie dołączyć:-)) > I w dniu Jutrzejszego Święta > być z Nim. > > Mave Niech Ci sie święci! > > :-) Jak lista zostala puszczona, to musi byc tez i uzupelniona! Zycze Ci Jacku problemow braku zupelnego, kielicha wina dobrego, usmiechu od ucha do ucha oraz wygladu ... mlodego zucha - na reszte Twoich dni. Odpowiedz Link Zgłoś
poo Re: mave:-) 02.12.03, 08:56 Mave dużo dobrego,poogodnych dni a nocy i dłuuuuuuugich i krótkich (zależy,zależy). serdeczności i całusy mariola i ewelina Odpowiedz Link Zgłoś
me_and_myself Re: mave:-) 02.12.03, 08:57 "Takie stare jeszcze żyją?" ;))) Najlepszego! Mejw! Odpowiedz Link Zgłoś
maverickb dziekuje:) 02.12.03, 10:18 Dzieki wszystkim za zyczenia:))). Wszystkim. Nie bede mowil zem wzruszony wielce bo tak jest:). Mam nadzieje, ze zapijemy to na zlocie w Miescie naszym Krolewskim.Wiadomo w ktorym:). j. PS1. Wiecie, ze sa to juz trzecie urodziny moje na czacie? Ten czas ucieka szybko.. PS2. Jo, przetworzylas moje dane osobowe, tylko w jakich celach? He?:)))). Odpowiedz Link Zgłoś
jonit77 Re: dziekuje:) 02.12.03, 10:23 Mave, mam nadzieję ,że w celach tej radości którą udało mi się choć troszę oddać. A mój wiek 77, tak niezły , ( takie stare jeszcze żyją !zdecydowanie:-)))) dobrze ,że nie mam choć takiego stażu na czacie-> to w odpowiedzi me_myself. Jeszcze raz Dobrego Dnia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_nie_winna Re: mav 02.12.03, 10:28 Wsiego Dobrego Jacku. p_l_ A, pamietaj, przy niklowanym zawsze miejsce dla Ciebie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
me_and_myself Re: dziekuje:) 02.12.03, 10:52 Kabaretów nie znają! Ignoranty jedne! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rubijka Re: mave:-) 02.12.03, 18:32 anulu zlota - wszystkiego co sobie wymarzysz, usmiechow mnostwo przesylam:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ita_mazurska Re: mave:-) 02.12.03, 19:34 Najlepszego, słońca wiecznego, wiatru w żagle dobrego i wszystkiego pomyślnego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: mave:-) 02.12.03, 21:25 Twoje zdrowie..:))) www.zubrowka.pl/Witamy_w_krainie_Absolwenta_i_/Produkty/-ubrowka/-ubrowka.html Odpowiedz Link Zgłoś
maverickb Re: mave:-) 02.12.03, 22:06 Jeszcze raz dziekuje za pamiec, dziekuje tym, ktorzy do mnie dzwonili i pisali mejle. Dzieki:-)). Juz zamknijmy ten watek:-). j. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek31 Re: mave:-) 03.12.03, 00:00 Jacku jak to Ewcia mówi patrz na moje usta...hihihi i mam nadzieje, że życzenia odczytałeś:))) kasia31 Odpowiedz Link Zgłoś
justka3 Re: mave:-) 06.12.03, 20:30 Oczywiście, że listę podpisuję:))) Całusy, Mave!:) just:) Odpowiedz Link Zgłoś