anna_iwanowna 03.02.03, 23:47 Ewuniu..z okazji urodzin Twych....zycze Ci...Ty wiesz co:-) mave:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vauka Re: urodziny ewki IP: *.dsl.pipex.com 04.02.03, 00:10 Bardzo przepraszam, ze z pewnym opoznieniem ale nie wiedzialam. Ja nie tylko zycze ale i sie staram wielce i szukam, wiadomo czego. W Paryzu byla drobna "posucha" ale za kilka tygodni wybieram sie do Amsterdamu wiec moze tam...? :-))))) Tymczasem niech sie stanie wszystko inne :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: urodziny ewki IP: *.nat1.tvknet.pl 04.02.03, 00:28 i ja sie dopisuję wszystkimi płetwami do tych zyczen:)))) R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docent Re: urodziny ewki IP: *.oaza-dd.com 04.02.03, 01:03 wsiego dobrego i nastepnej 18stki za rok;) docent Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: urodziny ewki 04.02.03, 01:23 A cóż można życzyć pani radosnej, energicznej i wiecznie uśmiechniętej, dalej takiej pogody ducha, siły rozpędu, przebojowości i spontaniczności, szczypty zadumy do tego wszystkiego i chwilki oddechu pomiędzy zadaniami, tymi czatowymi też... Pozdrawiam i wycałuję urodzinowo realnie przy najbliższej okazji:)) rena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriek Re: urodziny ewki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.03, 08:27 ewka, obiecuje ze nie bedziesz musiala nastepnych osiemnastu lat czekac :-)) dobrych dni, nadmorski tajfunie! Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: urodziny ewki 04.02.03, 09:39 Maviku - wiem i dziekuje, najdziekuje. Ty wiesz. Vau - nie przepraszaj! Ja nie skarbowka, zeby za niewiedze karac (hahaha). W Paryzewie posucha ???(choc moze to i lepiej - oni kompletnie nie umieja jezdzic samochodami, wiecznie sie stukaja, do tego parkuja jak w Turcji)! Lomatko, swiat sie konczy, wszystko sie psuje. A Amsterdam... hmm, no probuj, choc czy ja wiem... zajarani tacy, eh. Tak czy siak oko i ucho otwieraj. Za wszystko inne dobre dziekuje. Rybenia - dziekuje, i za kartke z trescia tez slicznie. Doc - i za wsiego i za dobrego bardzo dziekuje. Zas w sprawie osiemnastki - to przeklamanie - za rok tez szescdziesiat, i tez dzieki. Reno - za radosna, energiczna i wiecznie usmiechnieta (tjaaa), za pogode ducha, sile rozpedu, przebojowosc (zapisze sobie wersalikami), spontanicznosc i chwile oddechu - dziekuje. W sprawie zadumy - mala polemika. Zaduma nierozlacznie jest zwiazana ze zmarszczkami, a tych mam dosc, w nadmiarze nawet, zatem... Poza tym caluj, przy okazji. Dziekuje. Krieku - wiesz, ze oni, ci "gazeciarze" te osiemnascie wpisuja, by spoleczenstwo odmlodzic (taka moda, taki czas), a ja moje drugie szescdziesiat czekac nie moge, bo sie zupelnie zuzyje, wiec spiesz sie, spiesz. Za dni dobre dziekuje, za nadmorskiego tez, a z tym tajfunem - popracuje nad soba, zeby zasluzyc - hahaahahahahahaa. A teraz - panstwo patrza na moje usta uwaznie - ewka_(co)_najdziekuje_za_zyczenia_wszelkie Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: urodziny ewki 04.02.03, 09:42 jej! no przeciez Wszystkim Wczorajszym zyczacym takze dziekuje najbardzo! ewka_wczorajszo_dzisiejsza Odpowiedz Link Zgłoś
ireo nie wczorajszy 04.02.03, 10:00 [dla ewki do pamiętnika] ewko kochana dziś już od rana szukam okazji słów i fantazji by się wyrazić a nie przesadzić (to pierwsze trudne a drugie nudne) moje życzenia: niech opromienia cię geniusz słowa a twa budowa niech podziw zbiera niech cię nie zżera czas obojętny ani wróg mętny i pełnej kiesy żeby sukcesy ci się mnożyły i wielkie były wszystkiego tego życzy ireo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sklerotyk Re: urodziny ewki IP: 213.195.180.* 04.02.03, 10:40 Ewuniu, ja tez, ja tez.....ja tez nie pamietalem, a dokladniej....pojecia o Twych urodzinach nie mialem:) Teraz mam, z opoznieniem niewielkim, wiec zyczyc Ci zamierzam:) A moze nie tutaj, ino bardziej osobiscie? Np kartke wysle, papierowa taka? Co Ty na to? Dojdzie za troszke, ale....ladna bedzie, z kwiatkiem, usmieszkami, zakonczona mym kresleniem sie, z wyrazami oczywiscie:) To? Co wybierasz, Ewuniu?:) J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she1961_lodz Re: urodziny ewki IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.03, 10:48 Ewka, wszystkiego naj.... Odpowiedz Link Zgłoś
aluzja Re: urodziny ewki 04.02.03, 10:59 Ewcia mało Cię znam... niestety osobiście też tej przyjemności nie miałam. Ale życzę pogody ducha i mnóstwo radości i szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń tych malutkoch i ogromniastych - i przy okazji małe życzenia dla nas - bo dzięki temu doprowadzasz nas do łez... oczywiście ze śmiechu :) Pozdrawiam aluzyjka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: urodziny ewki IP: *.u.mcnet.pl 04.02.03, 11:16 siostro moja w waleniu w mózg i w kiku innych rzeczach ( w rzeczach, powiadam , nie w waleniu w inne rzeczy, to dla dociekliwych co ich zawsze pełno), życzenia ... wczorajsze takie same jak dzisiejsze, wiesz ... a podziękować to ja bym chciała tym , co mi zalatanej zapomnieć nie dali, że to już :-)rybuś, maciek, mavik buziaki :-)) agni_me_co_pamiętała_bo_jej_zapomnieć_nie_dali :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: urodziny ewki 04.02.03, 11:41 Ewciu, z komponowaniem życzeń u mnie nie najlepiej, ale te, które przekazałam wczoraj były najszczersze :) a przy okazji, dziękuję za to, że przy tylu sprawach na głowie, masz zawsze chwilkę na wysłuchanie małego czatowego człowieka :) do zobaczenia w K Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_nie_winna Re: urodziny ewki 04.02.03, 12:07 wewus, tylko kartke chcialam podpisac, slow wystarczy lampi_telegram_z_roza Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: urodziny ewki 04.02.03, 12:10 Ireo moj(*) kochany (*) - jak mowie moj, to moj, i juz! poludniowo odczytany Twe slowa mile wielce dla ucha ewkowego zupelnie rytmicznego na takie ach! zyczenia ta ewka nam sie (jej sie) zmienia(?): geniuszu slowa promien lapie budowy podziw zbierac zacznie czas obojetny ni wrog metny dostepu do niej miec nie beda no i tej kiesy i sukcesy mnozyc sie, mnozyc mnozyc beda lada juz na razie najpierw wpierwej tusz zimny wezmie ona zeby sie nie zachlysnac - bo "wielkie byly wszystkiego tego" ireowe_go (orkiestra - tusz!) J - wybieram. Poprosze. Dziekuje. Wyrazy osobiste rzecz jasna. She - naj...dziekuje. Aluzjo - za pogode i mnostwo - dziekuje; nad lzami pomysle - tyle sie w moim szescdziesiecioletnim zyciu zdarzylo. I ma zamiar zdarzyc (niech zyje dokument, fabula precz). Agni - siostro, w sprawie rzeczy i walenia - najdziekuje, i prosze o wiecej i wiecej; za wczorajsze i dzisiejsze - dziekuje. Pamietliwym takoz. Loczki - oj, bez skromnosci nadmiernej w sprawie komponowania. Za najszczersze dziekuje. Do. ewka_co_lubi_dziekowac Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: urodziny ewki 04.02.03, 12:13 Lampko - za roze z platkami bez kolcow - najdziekuje. Wczorajsza, przedwczorajsza, dzisiejsza i jutrzejsza. ewka_z_roza_swietlna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiaterek Re: urodziny ewki IP: *.crowley.pl 04.02.03, 12:52 Ewuniu .... dużo szczęścia i słodyczy dniu ... urodzin wietrzna życzy :-)) urodzinowe cmoookaski dla Cię:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: urodziny ewki 05.02.03, 10:37 dolaczam sie oczywscie do zyczen, mimo, ze spozniona troszke... spelnienia wszystkich marzen :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: urodziny ewki IP: *.nsm.pl / *.chelmnet.pl 05.02.03, 10:52 Wietrzna - za szczescia duzo i slodycz dziekuje wietrznie i wiecznie Senna - za spelnienie wszystkich dzieki bardzo ewka_z_dziekowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok_telesfor Re: urodziny ewki IP: 62.65.141.* 05.02.03, 15:16 rowerku, kolejnych "18" zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: urodziny ewki IP: *.nsm.pl / *.chelmnet.pl 06.02.03, 15:29 Smoku - Tobie takoz dziekuje (choc ten rowerowy tekst jest nieprzystojny wielce, ale coz - wlywu nie mam ani odpowiedzialnosci wziac zan nie moge) ewka_z_dziekowaniem (przepraszam, ze tak pozno, ale dopiero zobaczylam) Odpowiedz Link Zgłoś
loop_ Re: urodziny ewki 06.02.03, 15:51 Wszystkiego dobrego! Aby kazdy dzien byl lepszy od wczorajszego a gorszy od nastepnego! Z pozdrowieniami! loop_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: urodziny ewki IP: *.nsm.pl / *.chelmnet.pl 06.02.03, 16:04 Loop - za wszystkiego, i dobrego, i dzien lepszy od gorszego - dziekuje. ewka_co_dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
justka3 Re: urodziny ewki 06.02.03, 16:18 do mnie jak zwykle wszystko z duzym opóźnieniem dochodzi:(( Ewko! :))) dni cudnych, słonecznych i magicznych wielu Ci zyczę:))) Odpowiedz Link Zgłoś