nescaa 08.12.03, 23:03 Bylam tu i odwiedzilam czat i zasylam pozdrowienia tym ktorych znam hehe (tych ktorych nie znam tez pozdrawiam a co mi tam ) paap .)))))) necha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marudny Re: pozdrowienia:)P 09.12.03, 01:25 nescaa ... gdzie moja kawa ? (ja kawy niew pijam ale sie stesknilem ... troszke) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.dombczak Re: pozdrowienia:)P 09.12.03, 16:15 ...zdrawiam, zdrawiam baskowo:) z wygnania w sztolnicy:)) sciski dla calej rodziny i tego co kaba po jajkach glaskala tysz:) Odpowiedz Link Zgłoś
maverickb Re: pozdrowienia:)P 09.12.03, 19:43 Muszem przyznac, ze bylo dopsze. To kiedy nastepny raz? :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
feministka0.75 Re: pozdrowienia:)P 12.12.03, 19:18 Necha!!! to zrob jakowys grafik - kiedy znow zajrzysz to sie moze dostosuje i se w koncu pogadamy??? Odpowiedz Link Zgłoś
nescaa Re: pozdrowienia:)P 14.12.03, 00:25 no i znow jestem a wy gdzie he??;))))) femi ogromne cmoki a tym nickom co tu sie wpisali cmoki w zeberka i booogatego MIkolaja:)))(nie Sw ..takiego zwyklego z broda) Odpowiedz Link Zgłoś
maly_ksiaze Re: pozdrowienia:)P 14.12.03, 14:33 Thx Kafko i repozdrooffki:))) i tla tego plamiastego ryczacego zwierzaka tysz:))) MKD Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: pozdrowienia:)P 16.12.03, 10:45 zdrówki, zdrówki, Eliott :-)) (ja tam już nawet nie przypominam ness coś mię obiecała) :-))) Odpowiedz Link Zgłoś