wampiro83 27.09.08, 22:11 Jestem ciekaw czy próbowaliście oferty tego producenta i jakie są wasze spostrzeżenia, a oferta jest bogata - www.casasdelbosque.cl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edyta881 Re: Casas del Bosque IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 28.09.08, 10:57 Zanim zaczniesz SPAMować - poczytaj FORUM, na którym jesteś!:) Odpowiedz Link Zgłoś
wampiro83 Re: Casas del Bosque 28.09.08, 12:43 to nie żaden spam, a link podany był tylko po to żeby nie wypisywac calej listy. Nie rozumiem tego, a śledze to forum od jakiegos czasu, że macie jakies manię tego, że czasem tematy są nakręcane przez osoby zainteresowane promocją itd.!!! Ja po prostu jestem ciekaw waszej opinii o winach tej marki. A wracając do takich uwag jak edyty881. Jeśli tak dalej pójdzie to mój udzial w tym forum zakończy się na 1 temacie i 2 postach. A szkoda, chyba to nie najlepiej by świadczyło o jego atrakcyjności i zaangażowaniu ludzi którzy go tworzą, w promocję kultury wina w PL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siss Re: Casas del Bosque IP: *.eastwest.com.pl 28.09.08, 13:11 wampiro83 napisał: > Jeśli tak dalej pójdzie to mój > udzial w tym forum zakończy się na 1 temacie i 2 postach. Oby tak się stało. Niestety takie upierdliwe typy nie wynoszą się tak łatwo. Będziesz mendził bez końca pod różnymi nikami zapewne. Odpowiedz Link Zgłoś
wampiro83 Re: Casas del Bosque 28.09.08, 13:59 Gość portalu: Siss napisał(a): Będziesz mendził bez końca pod różnymi nikami zapewne. a to dość dziwna uwaga, bo czy Siss i Sisisi z teg wątku to nie te same osoby?? Odpowiedz Link Zgłoś