kornel521 18.11.10, 02:04 szukam dobrego sklepu internetowego z winem , możecie coś podpowiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek1f co znaczy "dobry": 18.11.10, 08:15 - taniocha? - kolo Twojego domu? - dowoz bezplatny po calej Polsce? - rzadkie wina? - masowka tansza niz w hipermarketach? - fachowo z porada? - z dobrymi opisami? - ze znizkami, z rabatamki, czyli prawie za darmo? - najdrozsze, najlepsze..? Wujek Gugiel wypluwa setki - z roznymi winami, w roznych miastach.... wiec o co pytasz naprawde? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: dobry sklep internetowy z winem IP: *.56-79-r.retail.telecomitalia.it 18.11.10, 21:20 nowy ale dobry www.winotoskanii.pl - to jak w medycynie nie można być dobrym dentysta a zarazem ginekologiem, dlatego warto zaufać tym co sie specjalizują w regionach - opłaca sie zwłaszcza ze Toskania to jakość i tradycja Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f przebijam:-) podbijam:-) dodaje 18.11.10, 22:44 niezly tez w porownaniu z podanym: www.cudatoskanii.pl/category/nowosci Przyjazne ceny, mily wybor, choc... .... jak o Toskanii mowa - jednak lepiej tam pojechac samochodem - na 3-4 tygodnir;-) I nie zakladac potem winiarni:-), tylko spokojnie konsumowac setki dóbr zwiezionych z malego odcinka. Polecam tez niewielki wybor ale świetny ŚWIETNY - w Kotłowni na Żoliborku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: dobry sklep internetowy z winem IP: *.kwidzyn.mm.pl 24.10.11, 10:53 Faktycznie polecam Winotoskanii.pl. Trafiłem do tego sklepu za sprawą boxów, których także poszukiwałem w opinii forumowiczów. Poszukiwałem konkretnie win z Toskanii. Zakupiłem 2 boksy, polecono mi także wino słodkie (Rezzantino) - szukałem wina dla towarzystwa ;-) Po rozmowie telefonicznej z Panem ze sklepu nie mogłem doczekać się przesyłki - obdarzył mnie takim "klimatem" Toskanii. Nie zawiodłem się. Jestem zadowolony i zbieram na kolejny "większy" zakup. Na pewno przetestuję zestaw 6 butelek chianti, no i może coś do "skarbnicy", niechaj poczeka na okazję ;-) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: dobry sklep internetowy z winem IP: *.icpnet.pl 28.11.14, 11:32 Ja wina wyszukują w różnych miejscach od supermarketów zaczynając, po allegro i na stronie dekanter.pl kończąc gdzie wybór jest największy :) Wszystko zależy jakich win szukam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mustafa Re: dobry sklep internetowy z winem IP: *.icpnet.pl 13.01.15, 10:03 Od czasu do czasu zamawiam wina włoskie na stronie dekanter.pl Mają wina z całego świata także zawsze można znaleźć jakiś dobry rocznik do kolekcji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: dobry sklep internetowy z winem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 11:07 Polecam Winezję.pl - to świetny sklep, co widać już po pierwszym rzucie oka na ich stronę www :) poza tym wybór win jest ogromny, dostawa bardzo szybka (w Warszawie już tego samego dnia), darmowa przy wydanych min. 200 zł, super rabaty i promocje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kryniu Re: dobry sklep internetowy z winem IP: 89.72.64.* 26.11.10, 13:09 Polecam www.vinexus.pl Wybór win jest zdecydowanie największy, bo jest ich ponad 4000 z całego Świata. Ceny również są niskie, jeśli chodzi o Polski rynek. (choć nie zaprzeczę, zdarzają się różne przypadki, że cena jest wyższa niż w innych sklepach - najlepiej przed zakupem sobie sprawdzić ceny u konkurencji.) Szybka dostawa prosto z Niemiec, a przy zakupach powyżej 400 PLN brutto nawet darmowa. Dla firm sprzedających wino jest jeszcze taniej. Ideałów nie ma - ale staramy się do niego dążyć. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jammajka Re: dobry sklep internetowy z winem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 13:35 Strona Winezja.pl zachwyciła mnie wyszukiwarką win - można dobrać wino do okazji, potrawy i gustu oczywiście. Chętnie skorzystam z ich oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: dobry sklep internetowy z winem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.11, 11:35 Polecam www.sztukawina.pl , sprawna obsługa, szeroki wybór win z całego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakauer Re: dobry sklep internetowy z winem IP: *.domwina.net 19.10.11, 12:11 Zanim zaczniesz kupować wino dowiedz się czegoś o nim, a wtedy będziesz wiedział czego szukasz. Jest masa kursów, książek.Jak nie masz czasu chodzić, kup sobie zestaw edukacyjny w Klubie Wina Rzeczpospolitej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meduza Re: dobry sklep internetowy z winem IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.11, 17:07 www.syrah.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dobry sklep internetowy z winem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 23:09 Klub Wina Rzeczpospolitej? przecież to DOM WINA brr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blackjack Re: dobry sklep internetowy z winem IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.11, 12:35 Jesli szukacie hiszpańskich to polecam www.vinocamino.pl nowy sklep, jeszcze nie maja za dużo towaru, ale oferta jest ciekawa. Polecam Arocal albo Disco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gromosław Che sklep internetowy z winem Vinocamino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.11, 13:25 Gość portalu: Blackjack napisał(a): > polecam www.vinocamino.pl nowy sklep, jeszcze ni > e maja za dużo towaru, ale oferta jest ciekawa. Polecam Arocal albo Disco: www.vinocamino.pl/arrocal-2009_/WIIACARROCAL2009/produkt/214/ www.vinocamino.pl/disco-ribera-del-duero/WIIACDISCO/produkt/214/ a tutaj: www.vinomia.com/f_producto.asp?id_producto=556 www.santacecilia.es/disco_roble_2009 Od siebie polecam jeszcze te na przykład Rua: www.vinocamino.pl/rua-2010/WIIABRUA2010/produkt/231/ www.debarrica.com/tienda/product_info.php?products_id=494&language=en i wszystkie wina z nieudaną etykietą: www.cellersmonserrat.com/advanced_search_result.php?keywords=mariol&osCsid=ftmegqt5ckrk6fjs3d60v0m2a1&x=5&y=10 a także znakomite: www.vinocamino.pl/castell-de-les-pinyeres-2007/WICDCCP2007/produkt/214/ www.decantalo.com/es/vinos_c45/tinto_c11/montsant_c11do39/celler-el-masroig_c11do39b91/castell-de-les-pinyeres-2007_c11do39b91p2307/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seledynka Re: sklep internetowy z winem Vinocamino IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.11, 17:19 syrah.nazwa.pl/sklep/?184,cuatro-pasos - Hiszpańia, ale w smaku zupełnie do hiszpanii niepodobne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gromosław Che Świetne ceny mają w syrah.pl !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.11, 18:36 Gość portalu: seledynka napisał(a): > rel="nofollow">syrah.nazwa.pl/sklep/?184,cuatro-pasos - Hiszpańia, ale w smaku zupełnie do hiszpanii niepodobne:) Faktycznie bardzo fajne: www.decantalo.com/es/vinos_c45/tinto_c11/bierzo_c11do6/martin-codax_c11do6b10/cuatro-pasos-2009_c11do6b10p2656/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cava Re: Świetne ceny mają w syrah.pl !!! IP: *.143.136.245.spray.net.pl 24.11.11, 20:15 100% marży to standard, nie wnikam jakie są dodatkowe koszty, ale 1euro=10pln ca. Odpowiedz Link Zgłoś
need Re: Świetne ceny mają w syrah.pl !!! 24.11.11, 23:20 Czy aby na pewno? Musi być 100% marży? www.waldipol.pl/index.php?catid=1&pid=2221 Jakoś można za 36 a nie 56 zł. Wino kosztujące 30 zł w cywilizowanej części Europy można u nas sprzedawać po 36 zł. I to powinien być standard. Zresztą i tak nie płacili za nie więcej niż jakieś 4-5 eur, jak w detalu stoi 6,70, zakładając niższy kurs ~17-20 zł. To jednak jest 100% marży ;) A w tym syrah.pl to jest 200%, jak nie lepiej, chociaż pewnie kupują od waldipolu po 28 zł i walą 100% narzutu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gromosław Cze mędrcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.11, 00:09 need napisał: >To jednak jest 100% marży Czyli za darmo dostają i nie mają kosztów? Ciekawe. Dlaczego ludzie używają słów których znaczenia nie pojmują? Marża, ćwoku... nie narzut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: need Re: mędrcy IP: *.ctmpolonia.pl 25.11.11, 11:41 Używając twojej retoryki - Cieciu, definicji marży jest co najmniej kilka: www.findict.pl/slownik/marza, nie powołałem żadnej. Nawet gdyby mój post zawierał nieścisłości w terminologii ekonomicznej nie było to w nim z pewnością najistotniejsze. Dyskusja dotyczy naciągactwa i cwaniactwa uprawianego przez reklamowany przez ciebie sklep. O poziomie zaprezentowanej kultury osobistej nie wspomnę. PS. Zaimki osobowe świadomie napisałem małą literą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seledynka Re: mędrcy IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.11, 11:50 Wszystko pięknie Panowie, ale mam pytanie - ilu z Was kupuje wina w sklepach zachodnich, których linki podsyłacie?? Jak wyglądają koszty rzeczywiste (tzn. z transportem itd?) I jeszcze jedna myśl mi się nasunęłą - w Wenezueli paliwo jest grubo poniżej złotówki, u nas dobija powoli do 6zł - ile to jest marży?? (narzutu??) Nie wie ktoś jak paliwo z Wenezueli sprowadzać?? Bo z chęcią bym sobie sprowadziła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakauer Re: mędrcy IP: *.domwina.net 25.11.11, 12:53 Chcecie kupić dobry Shiraz z Tempranillo z Hiszpanii to spróbujcie Volteo w zestawie kosztuje niecałe 14 pln/butelkę klub-wina.pl//site/products/product/4-butelki-VOLTEO-TEMPRANILLOSHIRAZ-HVL01-,305,1,33/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seledynka Re: mędrcy IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.11, 13:19 Cena faktycznie świetna, a wino niezłe. Mam tylko nadzieję, że to nie taka promocja jak z Beaujolais nouveau w czerwcu kilka lat temu w jednym z marketów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakauer Re: mędrcy IP: *.domwina.net 25.11.11, 14:16 Na pewno promocja bo cena za niska ,aby wiecznie trwać.Ale wino naprawdę ok. Niestety takich okazji gdy ktoś sprzedaje dobre wino w niskiej cenie jest naprawdę mało.To kwestia ekonomii i nic na to nie poradzimy.Np w Anglii podatek od alkoholi w najbliższych 2 latach urośnie o 7 % .Kryzys i rządy doją konsumenta gdzie się da , a zwłaszcza na paliwie i alkoholu Odpowiedz Link Zgłoś
kissmygrass Re: mędrcy 25.11.11, 14:49 Gość portalu: seledynka napisał(a): > Wszystko pięknie Panowie, ale mam pytanie - ilu z Was kupuje wina w sklepach za > chodnich, których linki podsyłacie?? Jak wyglądają koszty rzeczywiste (tzn. z t > ransportem itd?) Pytanie podstawowe - czy to w ogóle jest legalne? W Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: need Re: mędrcy IP: *.ctmpolonia.pl 25.11.11, 14:55 Ja nie powołałem sklepów zagranicznych tylko Waldipol (36 zł) w opozycji do Shiraz.pl (56 zł - ta sama butelka) Odpowiedz Link Zgłoś
dancone Re: dobry sklep internetowy z winem 29.11.11, 12:31 Wino można kupić także w Allegro: Kategoria wino w Allegro -- Wstawiłem ten link, gdyż zasugerowano mnie pytaniem (w innym poście tego forum) o zakup wina w Allegro. - Nie jestem związany z Allegro a jest to miejsce, w którym można w prosty sposób "porównywać" oferty z różnych sklepów. - w ilości sprzedanych w Allegro przoduje wspomniane tutaj WinoToskanii. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: dobry sklep internetowy z winem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 11:57 polecam firmę k&m trendy z katowic maja świetne wina z całego świata, zamawiałam i rewelacja , kontakt do nich to 790205568 po zamówieniu nie nagabują na dalsze zakupy, chcesz to sam zamawiasz dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radca Re: dobry sklep internetowy z winem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 12:11 K&M Trendy to jest call-center zajmujące się nachalnym telemarketingiem a nie żaden sklep z winami. Zadzwoń tam to możesz już zmieniać numer telefonu, dzwonią bez przerwy nachalnie wciskając wszystko co im zleceniodawca każe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: dobry sklep internetowy z winem IP: 80.50.54.* 25.02.14, 13:45 Szukam opinii na temat sklepu paletawin.pl z Katowic. Ceny niższe o ok 20-30 zł. Warto zamówić ????? Majka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedi30 Re: dobry sklep internetowy z winem IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.14, 22:49 Witam kupuje czasami w palecie win ze względu na cenę naprawdę dobrych win minus raz musia łem czekać 4 dni na dostawe ale ogólnie miło Odpowiedz Link Zgłoś
piotrkowal1978 Re: dobry sklep internetowy z winem 27.02.14, 12:56 Polecam dobry sklep internetowy z winem adres winouna.pl świetny dobór win w dodatku w super cenach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morela908 "piotrkowal1978" to jakis nowy spamer? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.14, 14:27 piotrkowal1978 napisał(a): > Polecam dobry sklep internetowy z winem adres winouna.pl świetny dobór win w do > datku w super cenach Nie dość że nie jest to żaden sklep, tylko jakiś szemrany geszeft "hurtowy": Tu zasady zakupu ...to sprzedają jakieś kuriozalne, nic nie warte zlewki które butelkują z etykietami których nawet nie wysilili się samemu zaprojektować: Podróbka Oryginał Podróbka2 Oryginał2 Tu ukradli logo Logo oryginalne Żałosna Żanetka. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrkowal1978 Re: "piotrkowal1978" to jakis nowy spamer? 27.02.14, 16:05 A to ciekawe muszę rozeznać temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzatka Re: dobry sklep internetowy z winem IP: *.icpnet.pl 27.11.14, 08:19 Czasem w lidlu można znaleźć dobre wina, ale różnie z tym bywa. Na specjalne okazje czy też prezent kupuję wina w sklepie internetowym dekanter.pl Mają bardzo duży wybór win z różnych półek cenowych i często fajne promocje na dobre roczniki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esmeralda Re: dobry sklep internetowy z winem IP: *.icpnet.pl 09.12.14, 15:52 Dekanter ma dobry wybór. Oferują dużo win z górnej półki, w sam raz dla prawdziwych smakoszy tych trunków :) Czasem można 'upolować' dobre roczniki w lidlu ale różnie z nimi bywa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: degustatorka Re: dobry sklep internetowy z winem IP: *.wist.com.pl 23.04.14, 12:30 ja mogę polecić tylko ten sklep www.slonecznawinnica.pl/ bardzo duży wybór i atrakcyjne ceny wina z każdego zakątka świata po prostu dla każdego coś dobrego pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
kosmov Re: dobry sklep internetowy z winem 17.12.14, 15:03 wine corner! najepszy bez dwóch zdań Odpowiedz Link Zgłoś
cantinalublin25 Re: dobry sklep internetowy z winem 03.01.15, 20:53 Witam,a ja zapraszam do małego sklepu na Chodźki 25,znajdziecie tu spory wybór wina-zapraszam:) Odpowiedz Link Zgłoś
marikabrandmax Re: dobry sklep internetowy z winem 07.01.15, 11:54 Witam,,, Zapraszam do siebie.Reprezentujemy importerów typu M&P/Winoteka (mamy ceny hurt na ich produkty:P)Bezpłatna wysyłka już od 300 zł netto na cały kraj ubezpieczonym kurierem.Możliwość negocjacji cen przy większych zamówieniach.Profesjonalne doradztwo przy doborze win i alkoholi.Niemal nieograniczony wybór trunków.Zadzwoń/Napisz.Zapraszam:) Marika Warszawa marika@brandmax.pl 530203939 Odpowiedz Link Zgłoś
marikabrandmax Re: dobry sklep internetowy z winem 07.01.15, 11:55 Witam,,, Zapraszam do siebie.Reprezentujemy importerów typu M&P/Winoteka (mamy ceny hurt na ich produkty:P)Bezpłatna wysyłka już od 300 zł netto na cały kraj ubezpieczonym kurierem.Możliwość negocjacji cen przy większych zamówieniach.Profesjonalne doradztwo przy doborze win i alkoholi.Niemal nieograniczony wybór trunków.Zadzwoń/Napisz.Zapraszam:) Marika Warszawa marika@brandmax.pl 530203939 Odpowiedz Link Zgłoś
squirk Re: dobry sklep internetowy z winem 09.03.15, 15:44 Gość portalu: monica7 napisał(a): > Dekanter.pl ma bardzo duży wybór win z całego świata. Fora zalane spamem, co za żenada. Na szczęście dla dobrych firm które stać na uczciwą reklamę to u nich ludzie kupują, nie u spamerów. Odpowiedz Link Zgłoś
aster159 Re: dobry sklep internetowy z winem 28.09.15, 12:49 Ja wino zamawiam zawsze na www.dekanter.pl Mają na prawdę duży wybór i wina bardzo dobrej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
cantinalublin25 Re: dobry sklep internetowy z winem 04.03.16, 23:17 alkoholecantina.pl tu można dostać sporo "fajnego wina " dostawa gratis od 350 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PLPolo Re: dobry sklep internetowy z winem IP: *.hsd1.il.comcast.net 25.10.16, 15:47 Nie ma to jak wybór dokladnie 4000 win prosto z Hiszpanii- dostarczają kurierem www.aporvino.com/pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
pawelfracek Re: dobry sklep internetowy z winem 28.10.16, 05:34 No to polecam www.aporvino.com/pl/ - do wyboru -do koloru. Dostawa szybkim kurierem prosto z Hiszpanii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winosklep Re: dobry sklep internetowy z winem IP: *.play-internet.pl 29.10.16, 13:41 Prosta nazwa winosklep.pl - wprawdzie nie jest to "typowy sklep internetowy" ale zamówienie mailem czy telefonicznie można złożyć i odebrać lub doślą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korba Re: dobry sklep internetowy z winem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.17, 23:47 Wpadłam ostatnio na sklep winezja.pl/ Promocje niezłe szczególnie dla nowych klientwo i wybór duzy. Chce spróbować bo szykuje mi ise wesele i myśle czy od nich nie kupić zestawu win na wesele właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
pablowine Re: dobry sklep internetowy z winem 10.02.24, 13:50 bluewine.pl Polecam, bardzo szybka realizacja zamówień i odbiór zamówienia niemal następnego dnia :) Mają też szeroki wybór win :) Odpowiedz Link Zgłoś
klarasonstein Re: dobry sklep internetowy z winem 31.01.25, 15:13 Proponuję sprawdzić vinoandmore.pl super włoskie wina wyjątkowa selekcja Odpowiedz Link Zgłoś