Dodaj do ulubionych

Praca w firmie Norbrook

IP: *.ghnet.pl 15.12.10, 20:04
Czy ktoś coś wie na temat pracy w firmie Norbrook?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Praca w firmie Norbrook IP: *.zone11.bethere.co.uk 03.03.11, 23:57
      Hej
      Pracuję w Norbrooku juz od kilku lat. Co dokładnie chcesz wiedzieć? Warunki nie są złe zarobki jak na warunki okolic Newry są dobre jako analityk QC ok 10 funtów za godzinę. Warunki sprzętowe jak wszędzie jak najwięcej jak najtaniej i jak najszybciej. Liczą się koszty. Poza tym minusem jest dział HR, który kiedy tylko może utrudnia życie ale daje się z tym żyć. Pracuje tu wielu polaków dzięki czemu nie ma większych problemów z językiem, ponadto ludność lokalna i współpracownicy są przyzwyczajeni do polskiej mowy i jak ktoś ma problemy z językiem to starają się pomóc wszelkimi możliwymi sposobami (w urzędach są słowniki polsko-angielskie i odwrotnie). Pozdrawiam
      • Gość: xxx Re: Praca w firmie Norbrook IP: *.ghnet.pl 06.03.11, 11:50
        Dziękuję za odpowiedź,oferta pracy miała inny charakter-pomoc domowa w posiadłościach własciciela firmy.Niestety zrezygnowałam z powodu konieczności zmiany miejsc zamieszkania co było warunkiem pracy na tym stanowisku.Ogólne wrażenie co do firmy (rozmowa rekrutacyjna) bardzo dobre,niestety ten jeden minus.
        Pozdrawiam
        • Gość: Karlito Re: Praca w firmie Norbrook IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.04.11, 01:46
          Jeśli szukasz dobrej pracy polecam szukać samemu. :):) Poszukaj przez ogłoszenia itp. Jak masz problem z angielskim to szukaj ogłoszeń polskojęzycznych www.poloniusz.pl etc. Myślę że powininnaś bez problemu znaleźć lepszą pracę w krótkim czasie. :)
      • Gość: mechanizator Re: Praca w firmie Norbrook IP: 82.160.104.* 19.01.12, 20:37
        Witam serdecznie
        Czy mógłbym osoby pracujące w Norbrook o jakieś informacje jak aktualnie jest w firmie? Mam rozmowę na miejscu w przyszłym tygodniu i chciałem dowiedzieć się co nieco. Na stanowisko techniczne. Obecnie mam stałą pracę w kraju i cały czas zastanawiam się, czy dla Norbrook ryzykować. Interesuje mnie, czy praca tam jest stabilna, czy faktycznie w zależności od czyjegoś humoru można stracić posadę i zostać na lodzie?
        Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Mój email priv jrat@interia.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka