Dodaj do ulubionych

"Zycie po breksicie"

13.07.16, 19:18
I co o tym wszystkim sobie myslicie? Ciekawi mnie, bo ja mieszkam w Polsce i tyle wiem,co tu powiedza i napisza. Jak to wyglada z Waszej perspektywy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Logic Re: "Zycie po breksicie" IP: *.17-1.cable.virginm.net 13.07.16, 20:36
      No na razie nic sie nie zmienilo. To znaczy nie do konca. Zaplace 10 funtow wiecej niz planowalem za wynajecie samochodu na urlopie w Hiszpani. Poza tym nie widze roznicy. No moze jeszcze to, ze mamy nowa pania premier ktora obiecuje zaopiekowac sie ciezko pracujacymi szaraczkami. Czyli jak to u nas mowia: business as usual. A co sie stanie jak rozpoczniemy brexit to sie jeszcze okaze.
      • molly_wither Re: "Zycie po breksicie" 15.07.16, 18:53
        O tych szaraczkach to nie slyszalam. Wrecz przeciwnie - u nas sie mowi,ze ona sie nimi nie zaopiekuje , a raczejsie za nich wezmie.
        Ps. Pozycz te 10 f albo co?
        • Gość: Logic Re: "Zycie po breksicie" IP: *.17-1.cable.virginm.net 16.07.16, 06:57
          U was sie rozne rzeczy mowi co nie znaczy, ze sa one prawda. Daleki jestem od wierzenia w jakiekolwiek deklaracje jakiegokolwiek polityka ale cale pierwsze przemowienie pani May po objeciu pozycji premiera bylo skoncentrowane na szaraczkach wlasnie. Bardzo wyraznie powiedziala, ze nie bedzie dbala o interesy korporacji i bogatych obywateli. Nie wiem jak to dziala tam u was ale tu politycy staraja sie nie skladac tak wyraznych deklaracji bez pokrycia bo odstapienie od nich bardzo czesto konczy sie politycznym samobojstwem.

PS. Wlasnie zmienilem prace i dostalem mala poswyzke wiec moj wakacyjny budzet sie dopina. Dzieki.
          • molly_wither Re: "Zycie po breksicie" 17.07.16, 17:34
            U nas tez nie skladaja deklaracji bez pokrycia:)

-"Droga powstaje, gdy idziesz" (cyt.)
    • mlody776 Re: "Zycie po breksicie" 16.08.16, 21:02
      Przecież nie będzie żadnego "breksicie". Elity maja społeczeństwo gdzieś i już pracują aby do czegoś takiego nie doszło. A było tyle nadziei i dumy z UK. ( ja pisze z USA)
      republicbroadcasting.org/news/the-uk-supreme-court-has-a-clear-legal-path-to-block-article-50-and-stop-brexit/
      • mlody776 Re: "Zycie po breksicie" 16.08.16, 21:09
        Jeszcze jedno, jak znacie angielki "kolonialny", to możecie słuchać nas na internecie:
        republicbroadcasting.org/listen-live/
        www.themicroeffect.com/microeffect/
        www.whatreallyhappened.com/
        • srututututututuu Re: "Zycie po breksicie" 18.08.16, 11:50
          Czy sprawę Brexitu komentował Alex Jones?
    • jaro6561 Re: "Zycie po breksicie" 16.10.16, 21:33
      otoz idziemy po drodze ktora znika...to jest problem ze wkrotce nie bedzie gdzie stopy postawic zeby nie nadepnac jakiegos ciemnoskorego wojownika....pozdrawiam.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka