01.09.16, 17:21
Polacy którzy uciekli z kraju nie powinni mieć prawa powrotu do kraju wszystkie szczury powinni być skreśleni z ewidencji,wielkie polaczki unoszące się że są już prawie anglikami jakie to żałosne a potem pisze taka wsza że nie umie się zaaklimatyzować,że go biją,itp opowieści.Was powinni tam wieszać jak KKK
Obserwuj wątek
    • azkeel Re: Polacy 02.09.16, 22:33
      I dlatego wlasnie wyjechalem. To takie typowe dla naszego narodu do decydowania kto jest prawdziwym Polakiem a kto nie. Kto zasluguje a kto nie.

Powinienes sie cieszyc bo zdecydowana wiekszosc przyjezdza do UK odlozyc troche waluty i wraca do Polski z oszczednosciami napedzajac gospodarke. A z drugiej strony tacy jak ja, ktorzy wyemigrowali na dobre, nie maja problemow z asymilacja i nikt nas tutaj nie bije.
      • ucho03 Re: Polacy 03.09.16, 09:59
        Polacy wracający z wysp raczej gospodarki nie nakręcają tylko przyjezdzają spłacić swoje długi i wyjezdzają z powrotem.azkeel dlaczego wyjechałeś bo nie rozumiem ?
        Nikt was nie bije-do czasu aż dostaniesz w morde i ze szpitalnego łózka już nie wstaniesz,wszystko nie jest takie cacy jak sie wydaje jak nie od brytola to od ciapatego dostaniesz kose .
        • azkeel Re: Polacy 04.09.16, 01:40
          Bardzo interesujace informacje podajesz. Potrafisz podeprzec jakimis faktami? Polacy od lat przelewaja pieniadze do Polski. Niektore zrodla mowia nawet o 3 miliardach funtow rocznie. To nie sa male pieniadze.

A czemu ja wyjechalem? Bo w 2003 dostalem w pysk od polskiej rzeczywistosci. Po 1e latach nauki zaproponowano mi staz za 500 zlotych miesiecznie. Kupilem sobie bilet w jedna strone i nigdy nie patrzylem za siebie. Nie wiem dlaczego mialbym od kogos dostac w morde czy kose. Ponad 12 lat zyje tutaj bez zadnych klopotow i nie rozumiem dlaczego mialoby sie to zmienic.
          • ucho03 Re: Polacy 04.09.16, 11:21

>
            > A czemu ja wyjechalem? Bo w 2003 dostalem w pysk od polskiej rzeczywistosci. Po
            > 1e latach nauki zaproponowano mi staz za 500 zlotych miesiecznie. Kupilem sobi
            > e bilet w jedna strone i nigdy nie patrzylem za siebie. Nie wiem dlaczego mialb
            > ym od kogos dostac w morde czy kose. Ponad 12 lat zyje tutaj bez zadnych klopot
            > ow i nie rozumiem dlaczego mialoby sie to zmienic.

A dlaczego nie może się zmienić,co ty jakaś figurka jesteś nietykalna ?
            Czyli wyjechałeś bo poddałeś się,stchórzyłeś czyli nie nadajesz się do twardej egzystencji.
            Poszedłeś na łatwizne wyjechałeś zarobiłeś miesięcznie więcej no a teraz to już z ciebie panisko,pewnie ledwo po Polsku rozmawiasz bo już zapominasz języka,o obywatelstwie nie wspomnę.
            • azkeel Re: Polacy 04.09.16, 15:24
              No wlasnie nie wiem czemu mialoby sie to zmienic bo tu gdzie mieszkam jest o wiele bezpieczniej niz skad pochodze w Polsce. Przez 12 lat nigdy nie czulem sie w zaden sposob zagrozony ani nikt mnie ani nikogo z mojej rodziny nie zaatakowal.

Po polsku mowie bez bledow mimo, ze w zasadzie nie mam zadnego kontaktu z jezykiem mowionym.

Dlaczego mialbym szukac "twardej egzystencji" skoro mialem mozliwosc wybrania w miare wygodnego zycia? To chyba oczywiste, ze czlowiek szuka latwiejszej opcji osiagniecia swoich celow. Na Polske nie pluje, wrecz przeciwnie staram sie kultywowac polskie tradycje i uczyc moich angielskich znajomych naszej kultury. Nie powiedzialbym tez, ze ze mnie "panisko", cokolwiek mialoby to znaczyc.
              • ucho03 Re: Polacy 04.09.16, 19:09
                Czas się teraz w anglii bać czas uciekać bo kosa w bebechy nieunikniona dzisiaj znów napadli na polaczków,Anglai dla Anglików a polskie pomywacze won z Anglii,przykre ale to prawda,czas się bać.
                • azkeel Re: Polacy 04.09.16, 20:52
                  A w Polsce nie napadaja na "polaczkow"?

Skad w Tobie tyle pogardy do rodakow? "Polaczki", "polskie pomywacze" to jest wlasnie duma nasza duma narodowa. Nie wszyscy Polacy w UK pracuja na zmywaku. Calkiem spora grupa zbudowala kariery zawodowe lub otworzyla wlasne firmy.

Nie ma sie czego w UK bac. Po pierwsze ataki na tle narodowym to jest absolutny margines, kilkadziesiat przypadkow na ponad 60 milionow obywateli. Po drugie jestesmy najbardziej powazana grupa etniczna, ktora przynosi zysk netto brytyjskiej gospodarce. Nie ma sie czego bac. Czujemy sie tu jak u siebie.
                  • ucho03 Re: Polacy 05.09.16, 10:00
                    U siebie to ty azkeel mozesz dostac kose w bebechy ,teraz szczury polskie bedą wracać do Polski ,teraz sobie przypomną gdzie ich miejsce,ale na granicy powinni być odsyłani do jakis obozów.To szczury co poddali się i poszli na łatwiznei uciekli jak szczury z kraju.Teraz liżą dupe ciapatemu i czekają na wyprócie bebechów lub obicie mordy.Czas nastał.
                  • ucho03 Re: Polacy 05.09.16, 10:06
                    azkeel napisał:

> A w Polsce nie napadaja na "polaczkow"?
                    >
                    > Skad w Tobie tyle pogardy do rodakow? "Polaczki", "polskie pomywacze" to jest w
                    > lasnie duma nasza duma narodowa. Nie wszyscy Polacy w UK pracuja na zmywaku. Ca
                    > lkiem spora grupa zbudowala kariery zawodowe lub otworzyla wlasne firmy.

Teraz zapraszają do Harlow. Zbudowali kariery zawodowe hm a dlaczego nie zrobili tego w polsce co ? Poszli na łatwizne szczury i uciekli.Anglia dla Anglików.Teraz to polaczki bedą maszerowac i sie jednoczyc.Wpolsce tez są manifestacje to i ch nie ma ? won
                    • azkeel Re: Polacy 07.09.16, 10:18
                      Strasznie mi Ciebie zal. Musisz byc bardzo sfrustrowany swoim zyciem skoro tyle w Tobie pogardy i nienawisci dla innych. Wyluzuj, usmiechnij sie, podnies wysoko glowe i ciesz sie zyciem. Szkoda czasu na negatywne emocje.
                      • ucho03 Re: Polacy 07.09.16, 20:52
                        azkeel napisał:

> Strasznie mi Ciebie zal. Musisz byc bardzo sfrustrowany swoim zyciem skoro tyle
                        > w Tobie pogardy i nienawisci dla innych. Wyluzuj, usmiechnij sie, podnies wyso
                        > ko glowe i ciesz sie zyciem. Szkoda czasu na negatywne emocje.

Nie dla wszystkich taki jestem

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka