kasiaporebska 25.11.04, 21:07 Napewno polecam nowo otwartą przychodnię CCM, mają nawet swoją stronę www.ccm.cieszyn.pl Ceny przyzwoite i pełen profesjonalizm. Prowadzona jest również sonda na temat spotkań poświęconych zdrowiu. Link Obserwuj wątek
otemba Re: Cieszyn 06.12.04, 17:45 W Cieszynie tylko do doktora Tomiczka. Przyjmuje w poradni na Frysztackiej i gdzies jeszcze prywatnie. Sympatyczny, konkretny facet. Delikatny, jesli chodzi o badanie. I swietny fachowiec. Link
monika9925 Re: Cieszyn 23.01.05, 16:06 Polecam gorąco! Do doktora Tomiczka "chodzę" już od 11 lat.Naprawdę bardzo dobry lekarz i profesjonalista."Rozpoznaje" swoje pacjentki i wykazuje dużą troskę w leczeniu.Bardzo sympatyczny i życzliwy.Prowadził trzy moje ciąże. Jeżeli do ginekologa w Cieszynie to tylko do dr.Andrzeja Tomiczka. Link
gagat100 dr Palucha 15.01.05, 21:51 CYTAT CIESZYN Autor: bozena65 Data: 14.01.2005 20:44 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz cytując + odpowiedz ----------------------------- Link
selena28 Re: dr Paluch-CIESZYN 24.01.05, 22:37 Witam wszystkie Forumowiczki!!! Ja chciałabym dopisać do Białej Listy dobrych ginekologów, a niewątpliwie nim jest DR.ADAM PALUCH z Cieszyna.Do takiego ginekologa , na wizyty chodzi się naprawdę bezstresowo.Bardzo dobry i sympatyczny specjalista.....POLECAM ) Link
8dusia4 Re: Cieszyn 29.01.05, 11:33 A czy ktoś może polecić jakąś Panią Doktor z Cieszyna? Czy słyszałyście jakieś opinie o dr M. Manowskiej? Lub ,właśnie z CCM , o dr B. Rutkowskiej? Link
otemba Re: Cieszyn 20.02.05, 12:42 A dlaczego PANIĄ? Rozumiem, ze moze sie wydawac, ze kobieta lepiej Cie zrozumie. Ale to zludzenie. Babki - lekarze bywaja duzo mniej sympatyczne. Pojdz do ktoregos z polecanych lekarzy - jeszcze raz wspomne dr Tomiczka, ktory przyjmuje w poradni na Frysztackiej. Uprzedz tylko, ze to dla Ciebie pierwsza/trudna/bardzo wstydliwa wizyta. Zobaczysz, ze bedzie dobrze )) Pozdrawiam Link
sylwiob Re: up 08.03.05, 11:02 Ja nikomu nie polecalabym doktora Tomiczka. MIalam przyjemnosc raz u niego byc i wspominam to spotkanie nie milo. Link
bozenab28 Re: Cieszyn -Bożena Dawid-Żur 15.04.05, 21:36 WItam serdecznie forumowiczki!!! Ja chciałabym dopisać do BIAŁEJ LISTY - DOBRYCH GINEKOLOGÓW ,panią doktor Bożenę Dawid-Żur ,ze Szpitala Śląskiego w Cieszynie .Bardzo sympatyczny ginekolog i dobry fachowiec .... Nie jest to tylko moja opinia... Link
alex713 Dr Bochenek 17.04.05, 09:13 Czy któraś z Was może powiedzieć coś na temat dr Bochenka? Byłam u niego kilka razy ,jest miły i delikatny,za tydzień wybieram się do niego do poradni endokrynologicznej. Link
agniecha691 Re: Dr Bochenek 06.03.07, 18:31 ja też byłam u doktora Bochenka, ale nigdy do tam nie wróce - po prostu fatalne wrażenia: cały czas pielegniarka kręciła się po gabinecie, porzadkujac jakies papiery, do tego dr Bochenek stwierdził u mnie małą nadżerkę i kazał mi przyjść na cytologie za kilka miesięcy(!!!)Niczego mi nie zapisał,zostałam odesłana z niczym (prócz strachu z powodu tej nadżerki), na dodatek badanie było niedelikatne i troche bolało - a to nie jedyny lekarz, u którego byłam. Naprawdę nie polecam Link
libra1975 Re: Dr Bochenek 05.04.07, 20:01 Ja od jakiegos czasu chodzę do tego lekarza i szczerze mówiąc nie wiem co mam myśleć. Z jednej strony wykrył to, czego dr Manowska nie mogła przez bardzo długi czas wykryć za wizytę biorąc znacznie więcej niż dr Bochenek. Okazało się, że mam 2 mięśniaki. Teraz chodzę co parę miesiecy na kontrolne usg. Ale nic wiecej z tego nie wynika. Zastanawia mnie też to, ze lekarz nie porównuje zdjęć. Więc skąd wie, że nie rosną? No i inna sprawa - boli mnie podbrzusze, ale dr B. nie widział w tym nic niepokojącego. Nie wiem co mam myśleć. Najchetniej poszłabym na konsultację do innego lekarza, ale nie ma do kogo. U dr Tomiczka już tez byłam i oceniam go bardzo negatywnie. Chyba pozostało jeszcze CCM. Może macie namiary na rzeczywiscie dobrego lekarza na tym terenie? Link
lusinda1 Re: Dr Bochenek 13.04.07, 19:07 Moje Drogie. Ostrzegam przed tym lekarzem ! Bardzo nierówno się zachowuje ! Pierwsza wizyta w miarę O.K. ale druga... Brak mi słów co do zachowania tego pana. Facet w ogóle nie zapytał jak się czuję, tylko potraktował mnie tak, jakbym była jakąś głupią gesią. W ogóle wyczuwa się od niego wyższość w rozmowie, a na jakiekolwiek konkretnie postawione pytania czy próby dyskusji oburza się (mam wrażenie, że duża cześć lekarzy cierpi na megalomanie ) Ostatnia wizyta zakończyła się prawie że kłótnią. Jestem w 4 miesiacu ciąży, czego Pan Doktor w ogóle nie wziął pod uwagę, tylko skwitował, że to ja go zdenerwowałam ! Przecież ginekolog z definicji powinien mieć we krwi uprzejmość, delikatność i cierpliwość bo zajmuje się sprawami intymnymi. A każda kobieta w ciąży ma obawy i ma prawo się dopytywać o różne kwestie. W życiu nie przestąpie już progu gabinetu tego lekarza ! ODRADZAM Link
zarazaa Re: Dr Bochenek 31.07.08, 22:53 Spróbuj dra Wolanina - ja jestem w końcu zadowolona) Uśmiechnięty, tłumaczy, tłumaczy, tłumaczy. Za wizytę w maju płaciłam 60 zł, a ewentualne leczenie na NFZ. Bardzo rzeczowy i sympatyczny lekarz)) Pozdrawiam Link
lily_f Re: Cieszyn -Bożena Dawid-Żur 17.04.05, 14:21 A gdzie ona przyjmuje i jak się tam zapisać? Prywatnie czy na nfz? Link
simera co powiecie o doktor M.M. Manowskiej? 28.04.05, 21:00 Czy któraś z Was miała jakieś doświadczenia z Panią doktor Manowską?Byłam u niej ostatnio i sprawiła na mnie bardzo miłe wrażenie.Ciekawa jestem czy to tylko wrażenie czy faktycznie jest dobra. Pozdrawiam Link
8dusia4 Re: co powiecie o doktor M.M. Manowskiej? 30.04.05, 22:15 Ja nie byłam u niej na wizycie,tylko dzwoniłam z tym samym pytaniem - 70 zł. Jak dla mnie to troche za dużo. Link
elpida76 Re: co powiecie o doktor M.M. Manowskiej? 06.06.05, 22:24 Wizyta 70 zł. Ale nie na tym koniec. Pani doktor lubi wysyłać na różne badania (może i dobrze,chce w końcu dokładnie poznać organizm kobiety)co wiąże się z dodatkowymi kosztami. Link
dora1911 Re: co powiecie o doktor M.M. Manowskiej? 23.06.05, 23:29 Hm..Byłam u niej parę lat temu i odniosłam następujące wrażenia: jest przeciwniczką antykoncepcji hormonalnej i cierpi chyba na carcinofobię (strach przed nowotworem-ciągle o tym mówi). Badała mnie baardzo dokładnie łącznie z badaniem per rectum i badaniem piersi mniej więcej co dwa tygodnie (bo w takich odstępach czasu u niej bywałam). Nie powiedziała uczciwie, że nie chce przepisać antykoncepcji tylko wysyłała mnie na badanie czystości, mikrobiologiczne i cytologię. Ciągle jej się coś nie podobało pomimo, że wyniki były bardzo dobre (powiedziała, że są nieadekwatne do obrazu klinicznego). W końcu rozpoznała nadżerkę. Ciągle zapisywała mi jakieś globulki z których w końcu dostałam grzybicę. Dwóch kolejnych lekarzy nie potwierdziło rozpoznania nadżerki i w ogóle żadnych nieprawidłowości. Szczęśliwie sobie biorę pigułki już od paru lat, ale kosztowało mnie to trochę nerwów i kasy, bo za każdą wizytę brała tak samo. Pozdrawiam Link
lily.f Re: co powiecie o doktor M.M. Manowskiej? 29.06.05, 09:40 Brzmi bardzo nieprzyjemnie. Czy ktoś wie coś o tej pani Dawid-Żur? Gzie przyjmuje, czy na NFZ? Link
simera Re: co powiecie o doktor M.M. Manowskiej? 02.10.05, 21:56 Odp.do:dora1911 No wiec jesli chodzi o to ze p.Manowska jest przeciwniczką antykoncepcji hormonalnej to chyba sie z Tobą zgodze. Chodze do niej od ponad roku i dalej nie mam tabletek...Po ostatniej wizycie, p. doktor obiecała mi, ze jak przyniose Jej wyniki przeswietlenia piersi i okaza sie one dobre, to dostane recepte na pigułki.Jestem pewna ze wyniki będą ok! Słyszałam wiele opinii na temat p.Manowskiej (dobrych i złych). Sama natomiast jestem zadowolona z leczenia u niej. Podczas pobytu w szpitalu, mogłam liczyc na jej "obecnosć".Jedyne czego sie boje to jej "zakręcenia" Pozdrawiam Link
lily_f Re: co powiecie o doktor M.M. Manowskiej? 24.01.06, 22:45 A czy ktoś zna dr Rutkowską z CCM? Mozecie coś o niej powiedzieć? Jaka jako człowiek, jakie tam sa ceny? Link
ulasal Re: dr Rutkowska 05.07.06, 19:16 Bardzo miła pani ginekolog,aczkolwiek niezbyt tania-za wizytę liczy sobie 100 zł.Prowadzę u niej ciążę,jestem w 7 miesiącu,póki co,to nie mam zastrzeżeń.POlecam!!! Link
ewellinka27 Re: dr Rutkowska 03.10.07, 16:48 A co powiecie na POOOOOCZEEEEKAAAALNIĘ ulek. Rutkowskiej w CCM ? Bardzo dłuuuuuuuuuuuuuugą poczekalnię... Chyba dla tych, co kupili czas na wyprzedaży... System jest taki, ze nie ma możliwości umawiania się na konkretną godzinę. Przychodzisz i pytasz, która z pan ostatnia? i siedzisz i czekasz... Z moich doswiadczeń (byłam dwa razy) półtorej godziny. Trochę jak za dawnych czasów... Link
kata-szka Re: dr Rutkowska 04.08.09, 20:43 Moja kuzynka prowadziła u niej całą ciąże i ogólnie była zadowolona Link
hypnose2 Re: co powiecie o doktor M.M. Manowskiej? 24.07.07, 07:28 Witam.byłam na wizycie u Pani Manowskiej.Sprawia wrazenie bardzo milej i sympatycznej,ale u kazdego stwierdza raka szyjki macicy,u mnie stwerdzila nadzerke chcoiaz w sumie to nie byla pewna na poczatku wiec oprocz wizyty (80) zł musiałam zapłacic 50 zł za badania ktore jak sie potem okzały były zbedne,mało tego robioną miałam jeszcze cytologie równiez płatną. Badania wyszły mi dobrze,przepisane zostały leki,cytologia tez dobra.miałam przyjmowac leki i byc zdrowa,zadzwonila do mnie i powiedziała ze jednak cytologia jest zła i mam nadzerke i musze umowic sie na zabieg.sama nie wiedziałam co myslec na ten temat.czy komus nie wydaje sie dziwne ze lekarz dzwoni za pacjentem????to sie nie zdarza w dzisiejszych czasach. pozatym rozmawiajac ze znajomymi to u kazdego podejrzewa nadżerke i raka szyjki macicy.jestem poprostu bardzo wkurzona na tą kobietę ładnie mowiąc,gdyby nie to ze byłam u innego super ginekologa(faceta) to pewnie dałabym się naciągnąc na tą niby nadżerke ktorej jak sie okazalo nie mam(co stwierdzil inny lekarz) pozatym zabieg usuwania nadzerki jest bardzo drogi.takze juz nie musze mowic czemu stwerdzila u mnie nadzerke.bez komentarza. aha jeszcze jedno byłam u tej Pani doktor po raz pierwszy i wydawalo mi sie ze bylo dobrze.gdybyscie wizieli wczoraj moje szczescie gdy wyszłam od ginekologa faceta...bylo super,byl o wiele bardziej delikatny niz Pani Manowska ona wogole nie miała wyczucia,bolało mnie kiedy ona mnie badała a gdy Pan ginekolog nawet nie czułam. tak wiecej wydałam ponad 150 zł na bezsensowną wizytę u Pani Manowskiej. Nikomu nie polecam pozdro Link
libra1975 Re: co powiecie o doktor M.M. Manowskiej? 24.07.07, 19:15 czy możesz mi napisać u jakiego lekarza byłaś? czy chodzi o tego doktora Wolanina? gdzie on przyjmuje? co do dr Manowskiej, to miałam podobne odczucie;postawiła mi błędna diagnozę; zmieniłam na dr Bochenka, ale to tez do konca nie byl dobry wybór; dzisiaj wróciłam z Krakowa i okazuje się, że musze mieć operację, bo inaczej grozi mi krwotok a poprzedni lekarz w ogóle nie widział problemu Kraków trochę dalek; wolałabym w Cieszynie lub okolicy; dlatego prosze o namiary na tego lekarza, którego poleciłaś; z góry dzięki Link
hypnose2 Re: co powiecie o doktor M.M. Manowskiej? 25.07.07, 08:39 czesc.Ja byłam u Pana Wojciecha Wolanina,który przyjmuje w klinice na bobrku .Bardzo fajny jest naprawde.50 zł kosztuje wizyta i nie jest to wizyta taka byle jaka tylko dluga okolo 30 min albo dluzej wtedy przeproawadza on badanie i rozmowe bardzo miłą bo jest naprawde fajnym panem i takim na luzie. wpisz w google :wojciech wolanin,pierwsza strona,ktora Ci sie wyswietli to bedzie centrum dentystyczne czy cos takiego i tak sie zadzwon zarejestruj.z tego co wiem to przyjmuje w poniedziałki i wtorki. pozdro Link
libra1975 Re: co powiecie o doktor M.M. Manowskiej? 25.07.07, 15:37 dzieki znalazłam; pozdrowionka Link
dziewczynka_87 Re: co powiecie o doktor M.M. Manowskiej? 11.04.08, 11:35 a czy,któraś z Was wie czy są w Cieszynie jacyś ginekolodzy przyjmujący na kasę chorych?Jestem studentką i nie stać mnie,żeby zapłacić takie pieniądze za wizytę;/ Mam jeszcze jedno pytanie.Jeżeli chcę żeby lekarz przepisał mi tabletki antykoncepcyjne(bo nigdy jeszcze nie brałam) to musze mieć zrobione jakieś dodatkowe badanie za które dodatkowo się płaci? Pozdrawiam Link
kata-szka Re: co powiecie o doktor M.M. Manowskiej? 04.08.09, 20:41 Ja również byłam jej pacjentką, po wylądowaniu w szpitalu - poronienie, więcej do niej nie poszłam i nigdy nie pójde Link
hypnose2 Re: Cieszyn 24.07.07, 07:31 Dokładnie.masz rację.tylko dr Wolanin jest supernaprawde.moja mama tezdo niego chodzi.pozdro dla niego Link
libra1975 Re: Cieszyn 10.06.07, 19:19 Czy wicie cos na temat lek.Janusza Manderli? Właśnie znalazłam na niego namiary, ale nie wiem jakim jest specjalistą Mam poważny problem i nie mam już do kogo iść Może ten jest dobry? Link
kasia-31 Re: Cieszyn 14.11.07, 16:12 witam wszystkich ja polecam dr n med Tomasza Rutkowskiego przyjmuje w CCM sympatyczny mily delikatny ,a przedewszystkim swietny fachowiec trzeba sie zarejestrowac wczesniej przychodzisz i wita cie usmiechniety lekarz.Wszystko na wysokim poziomie swietny sprzet super gabinet.Wizyta kosztuje 70 zl trwa ok 30 minut.wszytkim polecam Link
ewellinka27 Re: Cieszyn 03.10.07, 16:40 Apropos CCM w Cieszynie. Byłam we wrześniu: wizyta trwała 10 min. (z zegarkiem w ręku) i kosztowała 100 zł. Tyle sobie zażyczyła pani Rutkowska. Wiem, że nie o czas tutaj chodzi, ale troche mnie zaskoczyła - takie ceny w miasteczku Cieszyn??? Dodam, ze była to wizyta kontrolna, tylko mi obejrzała moją "dziurkę", bez żadnych dodatkowych badań. Link
sylwiaob Re: Cieszyn 11.06.08, 09:59 Nie polecam (miałam przyjemnośc u nich wszystkich być): - dr. tomiczka - potraktowal mnie jak głupią smarkule, wrzeszczac po mnie ze nie mozliwe ze nie mialam jeszcze zadnych badan robionych - pania doktor z frysztackiej - nie pamietam jak sie nazywa ale kobieta wysłuchala zali, nie skierowała mnie na zadne BADANIA, nie mowiac juz ze do badania podchodzila odstawiajac kanapke - dr bochenka - pomijajac wielokilometrowe koleji (na kase chorych czeka sie na wizyte 3 mies., potem jeszcze 2 godz mimo ze jest sie umowionym na konkretna godzine), w tym calym pospiechu traktuje cie jak kolejna pacjentke bezpluciowa, ignoruje pytania, ogolnie do bani Teraz jestem w ciazy i mam problem ze znalezieniem porzadnego ginekologa. Na nfz nawet nie ma co liczyc, wiec jestem zmuszona placic. miejmy nadzieje ze teraz sie nie zawiode. Link
jankapl Re: Cieszyn 30.10.08, 22:52 w cieszynie polecam pania doktor Manowska.moze nie jest tania,ale dzieki niej mam teraz paromiesięczne szczescie.moze jest troche przewrażliwiona ale to dobrze. Link
daisy4 Re: Cieszyn 28.12.08, 19:41 Witam I ja wypowiem się na temat cieszyńskich lekarzy, a mam trochę do powiedzenia. - dr Tomiczek- opryskliwy gbur, który podejrzewał u mnie ciążę pozamaciczną, jednak nie mógł tego stwierdzić, z braku odpowiedniego sprzętu. Później okazało się, że miał rację; - dr Paluch- dobry lekarz, pomimo tego, że po tygodniowym pobytu w szpitalu i ograniczeniu się tylko do mierzenia betaHCG, gdy pęknął jajowód, doktora było stać tylko na słowa "przykro mi, musieliśmy usunąć jajowód, bo był za bardzo zniszczony". Panie doktorze tydzień wcześniej można było zrobić laparoskopię a nie czekać niewiadomo na co!!! - dr Manowska- leżę po operacji na sali, wchodzi pani doktor. Podchodzi do pierwszej pacjentki, patrzy na szew, pyta o samopoczucie, proponuje, że przyniesie coś na szybsze gojenie. Równie pełna troski podchodzi do drugiej pacjentki. A ja młoda, głupia, myślałam że to obchód i również odsłaniam brzuch, a pani doktor .... wychodzi z sali. Pytam sąsiadujących pań, dlaczego do mnie nie podeszła. Bo panie leczą się u niej prywatnie! Oj człowiek bywa naiwny... - dr Manderla- tutaj należałoby spuścić zasłonę milczenia. Większego chama nie widziałam i nie słyszałam! Nic więcej nie napiszę, żeby oszczędzić Państwu zdenerwowania; - dr Zasada- ordynator ginekologii- krwawię, to raczej nienormalna sytuacja. Udaję się prywatnie do pana doktora. Po badaniu usg żadnej diagnozy. Trzeba będzie zastopować krawienie tabletkami. Hmm myślę o innym doktorze, ale do kogo się udać?? Idę na wizytę do: - dr Bochenek- powiedział, żebym zrobiła test ciążowy i dopiero wtedy podejmie decyzję co dalej. I co się okazuje?? jestem w ciąży. Niestety, nie przestaję krwawić. Pełna obaw udaję się do szpitala. Jedna pani doktor (nie pamiętam już nazwiska) nie przyjmuje mnie na oddział, ponieważ nie zarejestrowałam się na dole w rejestracji! Z płaczem uciekam do domu... Na drugi dzień przyjmuje mnie : - dr Rutkowska- i co słyszę?? "proszę się przygotować do zabiegu łyżeczkowania". Jak to tak?? bez badania??? W windzie spotykam dr Wolanina, pytam go czy to jest powszechnie praktykowane, żeby nie mieć pewności, że poroniłam i od razu mnie łyżeczkować??? Było widać, że się zdziwił...ale gdy mnie zapytał o nazwisko lekarza, nic więcej nie odpowiedział. Dziś leczę się w Katowicach. Tam znalazłam prawdziwych lekarzy i fachowców w swoim fachu. W Cieszynie są niestety tylko rzemieślnicy..... Pozdrawiam Link
basia83.inc dr gorczyca? czy warto do niej pojsc? 29.12.08, 10:30 słyszałam, że niezłym fachowcem jest dr gorczyca (jesli chodzi o prowadzenie ciąży); czy ktoś może mi pomóc w ocenie tego sądu bo nigdy wcześniej u niej nie byłam, a obecnie chodze do dr foltyn (kwiatkowskiej) ale wszyscy mowia ze ma przestarzale metody prosze na wasze opinie Link
goska271 Re: Cieszyn 26.05.09, 08:19 Manowska prowadziła moja osttanią ciaże i faktycznie panikuje chyba na zapas, ale ogólnie byłam zadowolona, tylko trzeba zabierać ze soba portfel bo słono się płaci - wizyta 70 zł, USG 80 a robi go na każdej wizycie i masa badań. Ale jak ktos ma uraz do ginekologów to polecam, można pogadać, nie mierzy czasu. Gorczycowa jest ok, była dla mnie miła nawet w szpitalu, co w Cieszynie się żadko zdarza, co prawda w 5 miesiącu ciazy zwijaąłm się z bólu, ale że KTG nie pokazywało skurczów to nic nie zrobiła, po paru godzinach dzwoniłam do męża żeby mi chociaż nospe podrzucił bo nie wytrzymam. Rutkowskich nie polecam osobiście. MOje koleżanki chodzą do Tatara, jest sympatyczny, miły, rzeczowy i niedrogi. Wizyta kosztuje 50 zł. Co do Manderli, to nastąpiła rozdwojenie osobowości - bo jak pracował w szpitalu w Cieszynie to był takim chamem, że mój mąą go chciał pobic przy moim porodzie, natomiast teraz pracuje w Eskulapie i wyobraźcie sobie nie ten człowiek. Jak się okazało, że na dyzurze jest tylko Manderla to nie chciałam jechać wogóle do szpitala i rodzić w domu, mąż mnie na siłe zaniósł do samochodu a potem to obydwoje otwieraliśmy co chwilkę buzie ze zdziwienia - czy to ten sam człowiek. Osobiście nie polecam szpitala w Cieszynie, ale neistety jak jesteście w ciaży, czy macie jakies problemy i wisi nad wami widmo pobytu w tym szpitalu to trzeba chodzic do lekarza, który tam pracuje bo inaczej kaszana. Link
katepike Re: Cieszyn 21.07.09, 12:14 Ciekawa jestem skąd masz taką dużą wiedzę na temat lekarzy??Chyba ze słyszenia, a tak oceniają innych tylko osoby mało inteligentne.Chyba nie byłaś dawno w szpitalu,a zwłaszcza odkąd dr.Rutkowski jest ordynatorem.Duuużo się zmieniło na PLUS.Co do Twoich opinii o lekarzach to się absolutnie nie zgodzę.Cieszmy się,że mamy tak dobrego ordynatora w cieszyńskim szpitalu.Pozdrawiam. Link
kata-szka Re: Cieszyn 04.08.09, 20:52 A co powiecie o dr Kasi Gibiec?? Ja zastanawiam się nad nią lub nad dr Gorczyca??? Link
kama.27 Re: Cieszyn 24.09.09, 12:12 Witam wszystkich!Jeżeli chodzi o duet Rutkowski & Rutkowska to nie polecam rodziłam przy nich i było bardzo niesympatycznie mało to miało wspólnego z akcją rodzić po ludzku!Dostałam krwotoku po porodzie i stracilam przytomnosc a nikt nawet do mnie nie zajrzał!Mało tego kobieta jest uprzejma tylko dla pacjentek które chodzą do niej prywatnie!Gdyby nie obecny przy mnie mąż to byłoby ciekawie!A co do Bochenka kiedyś to on może był dobry ale teraz no coment!Chyba wybiorę się do Wolanina albo do pani Cienciały-Buczko!Jak ktoś u niej był to może napisze czy jest dobra!Pozdrawiam Link
mamaroxy Re: Cieszyn 14.10.09, 18:45 W Cieszynie polecam CCM i dr. Tomasza Rutkowskiego. Rewelacyjny fachowiec!! Link
karmella Re: Cieszyn 24.01.10, 16:20 Ja polecam Katarzynę Gibiec, bardzo miła i kompetentna, prowadziła całą moją drugą ciążę. Link