25.11.04, 21:07
Napewno polecam nowo otwartą przychodnię CCM, mają nawet swoją stronę
www.ccm.cieszyn.pl Ceny przyzwoite i pełen profesjonalizm. Prowadzona jest
również sonda na temat spotkań poświęconych zdrowiu.
    • otemba Re: Cieszyn 06.12.04, 17:45
      W Cieszynie tylko do doktora Tomiczka. Przyjmuje w poradni na Frysztackiej i
      gdzies jeszcze prywatnie. Sympatyczny, konkretny facet. Delikatny, jesli chodzi
      o badanie. I swietny fachowiec.
      • monika9925 Re: Cieszyn 23.01.05, 16:06
        Polecam gorąco! Do doktora Tomiczka "chodzę" już od 11 lat.Naprawdę bardzo dobry
        lekarz i profesjonalista."Rozpoznaje" swoje pacjentki i wykazuje dużą troskę w
        leczeniu.Bardzo sympatyczny i życzliwy.Prowadził trzy moje ciąże.
        Jeżeli do ginekologa w Cieszynie to tylko do dr.Andrzeja Tomiczka.
    • gagat100 dr Palucha 15.01.05, 21:51
      CYTAT

CIESZYN
      Autor: bozena65
      Data: 14.01.2005 20:44 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

-----------------------------
      • selena28 Re: dr Paluch-CIESZYN 24.01.05, 22:37
        Witam wszystkie Forumowiczki!!! Ja chciałabym dopisać do Białej Listy dobrych
        ginekologów, a niewątpliwie nim jest DR.ADAM PALUCH z Cieszyna.Do takiego
        ginekologa , na wizyty chodzi się naprawdę bezstresowo.Bardzo dobry i
        sympatyczny specjalista.....POLECAM smile)
    • 8dusia4 Re: Cieszyn 29.01.05, 11:33
      A czy ktoś może polecić jakąś Panią Doktor z Cieszyna?

Czy słyszałyście jakieś opinie o dr M. Manowskiej?
      Lub ,właśnie z CCM , o dr B. Rutkowskiej?
      • otemba Re: Cieszyn 20.02.05, 12:42
        A dlaczego PANIĄ?
        Rozumiem, ze moze sie wydawac, ze kobieta lepiej Cie zrozumie. Ale to zludzenie.
        Babki - lekarze bywaja duzo mniej sympatyczne.

Pojdz do ktoregos z polecanych lekarzy - jeszcze raz wspomne dr Tomiczka, ktory
        przyjmuje w poradni na Frysztackiej. Uprzedz tylko, ze to dla Ciebie
        pierwsza/trudna/bardzo wstydliwa wizyta. Zobaczysz, ze bedzie dobrze smile))

Pozdrawiam smile
    • 8dusia4 up 04.02.05, 12:41
      .
      • sylwiob Re: up 08.03.05, 11:02
        Ja nikomu nie polecalabym doktora Tomiczka. MIalam przyjemnosc raz u niego byc
        i wspominam to spotkanie nie milo.
        • lily.f Re: up 18.03.05, 15:53
          Up
        • kata-szka Re: up 04.08.09, 20:34
          ja również mam złe wspomnienia z wizyty u dr Tomiczka
    • bozenab28 Re: Cieszyn -Bożena Dawid-Żur 15.04.05, 21:36
      WItam serdecznie forumowiczki!!! Ja chciałabym dopisać do BIAŁEJ LISTY -
      DOBRYCH GINEKOLOGÓW ,panią doktor Bożenę Dawid-Żur ,ze Szpitala Śląskiego w
      Cieszynie .Bardzo sympatyczny ginekolog i dobry fachowiec .... Nie jest to
      tylko moja opinia...
      • alex713 Dr Bochenek 17.04.05, 09:13
        Czy któraś z Was może powiedzieć coś na temat dr Bochenka? Byłam u niego kilka
        razy ,jest miły i delikatny,za tydzień wybieram się do niego do poradni
        endokrynologicznej.
        • agniecha691 Re: Dr Bochenek 06.03.07, 18:31
          ja też byłam u doktora Bochenka, ale nigdy do tam nie wróce - po prostu fatalne
          wrażenia: cały czas pielegniarka kręciła się po gabinecie, porzadkujac jakies
          papiery, do tego dr Bochenek stwierdził u mnie małą nadżerkę i kazał mi przyjść
          na cytologie za kilka miesięcy(!!!)Niczego mi nie zapisał,zostałam odesłana z
          niczym (prócz strachu z powodu tej nadżerki), na dodatek badanie było
          niedelikatne i troche bolało - a to nie jedyny lekarz, u którego byłam.
          Naprawdę nie polecam
          • libra1975 Re: Dr Bochenek 05.04.07, 20:01
            Ja od jakiegos czasu chodzę do tego lekarza i szczerze mówiąc nie wiem co mam
            myśleć. Z jednej strony wykrył to, czego dr Manowska nie mogła przez bardzo
            długi czas wykryć za wizytę biorąc znacznie więcej niż dr Bochenek. Okazało się,
            że mam 2 mięśniaki. Teraz chodzę co parę miesiecy na kontrolne usg. Ale nic
            wiecej z tego nie wynika. Zastanawia mnie też to, ze lekarz nie porównuje zdjęć.
            Więc skąd wie, że nie rosną? No i inna sprawa - boli mnie podbrzusze, ale dr B.
            nie widział w tym nic niepokojącego.
            Nie wiem co mam myśleć. Najchetniej poszłabym na konsultację do innego lekarza,
            ale nie ma do kogo. U dr Tomiczka już tez byłam i oceniam go bardzo negatywnie.
            Chyba pozostało jeszcze CCM. Może macie namiary na rzeczywiscie dobrego lekarza
            na tym terenie?
            • lusinda1 Re: Dr Bochenek 13.04.07, 19:07
              Moje Drogie. Ostrzegam przed tym lekarzem ! Bardzo nierówno się zachowuje !
              Pierwsza wizyta w miarę O.K. ale druga... Brak mi słów co do zachowania tego
              pana. Facet w ogóle nie zapytał jak się czuję, tylko potraktował mnie tak,
              jakbym była jakąś głupią gesią. W ogóle wyczuwa się od niego wyższość w
              rozmowie, a na jakiekolwiek konkretnie postawione pytania czy próby dyskusji
              oburza się (mam wrażenie, że duża cześć lekarzy cierpi na megalomanie suspicious)
              Ostatnia wizyta zakończyła się prawie że kłótnią. Jestem w 4 miesiacu ciąży,
              czego Pan Doktor w ogóle nie wziął pod uwagę, tylko skwitował, że to ja go
              zdenerwowałam ! Przecież ginekolog z definicji powinien mieć we krwi
              uprzejmość, delikatność i cierpliwość bo zajmuje się sprawami intymnymi. A
              każda kobieta w ciąży ma obawy i ma prawo się dopytywać o różne kwestie. W
              życiu nie przestąpie już progu gabinetu tego lekarza ! ODRADZAM
            • zarazaa Re: Dr Bochenek 31.07.08, 22:53
              Spróbuj dra Wolanina - ja jestem w końcu zadowolonasmile) Uśmiechnięty, tłumaczy,
              tłumaczy, tłumaczy. Za wizytę w maju płaciłam 60 zł, a ewentualne leczenie na
              NFZ. Bardzo rzeczowy i sympatyczny lekarzsmile)) Pozdrawiam
      • lily_f Re: Cieszyn -Bożena Dawid-Żur 17.04.05, 14:21
        A gdzie ona przyjmuje i jak się tam zapisać? Prywatnie czy na nfz?
    • lily_f Up 21.04.05, 15:55
      • simera co powiecie o doktor M.M. Manowskiej? 28.04.05, 21:00
        Czy któraś z Was miała jakieś doświadczenia z Panią doktor Manowską?Byłam u niej
        ostatnio i sprawiła na mnie bardzo miłe wrażenie.Ciekawa jestem czy to tylko
        wrażenie czy faktycznie jest dobra.
        Pozdrawiam
        • lily_f Re: co powiecie o doktor M.M. Manowskiej? 30.04.05, 17:11
          Ile ona bierze za wizytę?
          • 8dusia4 Re: co powiecie o doktor M.M. Manowskiej? 30.04.05, 22:15
            Ja nie byłam u niej na wizycie,tylko dzwoniłam z tym samym pytaniem - 70 zł.
            Jak dla mnie to troche za dużo.
            • kata-szka Re: co powiecie o doktor M.M. Manowskiej? 04.08.09, 20:38
              a ja zdecydowanie odradzam
          • elpida76 Re: co powiecie o doktor M.M. Manowskiej? 06.06.05, 22:24
            Wizyta 70 zł. Ale nie na tym koniec. Pani doktor lubi wysyłać na różne badania
            (może i dobrze,chce w końcu dokładnie poznać organizm kobiety)co wiąże się z
            dodatkowymi kosztami.
            • dora1911 Re: co powiecie o doktor M.M. Manowskiej? 23.06.05, 23:29
              Hm..Byłam u niej parę lat temu i odniosłam następujące wrażenia:
              jest przeciwniczką antykoncepcji hormonalnej i cierpi chyba na carcinofobię
              (strach przed nowotworem-ciągle o tym mówi).
              Badała mnie baardzo dokładnie łącznie z badaniem per rectum i badaniem piersi
              mniej więcej co dwa tygodnie (bo w takich odstępach czasu u niej bywałam). Nie
              powiedziała uczciwie, że nie chce przepisać antykoncepcji tylko wysyłała mnie
              na badanie czystości, mikrobiologiczne i cytologię. Ciągle jej się coś nie
              podobało pomimo, że wyniki były bardzo dobre (powiedziała, że są nieadekwatne
              do obrazu klinicznego). W końcu rozpoznała nadżerkę. Ciągle zapisywała mi
              jakieś globulki z których w końcu dostałam grzybicę. Dwóch kolejnych lekarzy
              nie potwierdziło rozpoznania nadżerki i w ogóle żadnych nieprawidłowości.
              Szczęśliwie sobie biorę pigułki już od paru lat, ale kosztowało mnie to trochę
              nerwów i kasy, bo za każdą wizytę brała tak samo. Pozdrawiam
              • lily.f Re: co powiecie o doktor M.M. Manowskiej? 29.06.05, 09:40
                Brzmi bardzo nieprzyjemnie.
                Czy ktoś wie coś o tej pani Dawid-Żur? Gzie przyjmuje, czy na NFZ?
              • simera Re: co powiecie o doktor M.M. Manowskiej? 02.10.05, 21:56
                Odp.do:dora1911
                No wiec jesli chodzi o to ze p.Manowska jest przeciwniczką antykoncepcji
                hormonalnej to chyba sie z Tobą zgodze. Chodze do niej od ponad roku i dalej nie
                mam tabletek...Po ostatniej wizycie, p. doktor obiecała mi, ze jak przyniose Jej
                wyniki przeswietlenia piersi i okaza sie one dobre, to dostane recepte na
                pigułki.Jestem pewna ze wyniki będą ok! Słyszałam wiele opinii na temat
                p.Manowskiej (dobrych i złych). Sama natomiast jestem zadowolona z leczenia u
                niej. Podczas pobytu w szpitalu, mogłam liczyc na jej "obecnosć".Jedyne czego
                sie boje to jej "zakręcenia"smile
                Pozdrawiam
                • lily_f Re: co powiecie o doktor M.M. Manowskiej? 24.01.06, 22:45
                  A czy ktoś zna dr Rutkowską z CCM? Mozecie coś o niej powiedzieć? Jaka jako
                  człowiek, jakie tam sa ceny?
                  • ulasal Re: dr Rutkowska 05.07.06, 19:16
                    Bardzo miła pani ginekolog,aczkolwiek niezbyt tania-za wizytę liczy sobie 100
                    zł.Prowadzę u niej ciążę,jestem w 7 miesiącu,póki co,to nie mam
                    zastrzeżeń.POlecam!!!
                    • ewellinka27 Re: dr Rutkowska 03.10.07, 16:48
                      A co powiecie na POOOOOCZEEEEKAAAALNIĘ ulek. Rutkowskiej w CCM ?
                      Bardzo dłuuuuuuuuuuuuuugą poczekalnię... Chyba dla tych, co kupili
                      czas na wyprzedaży...
                      System jest taki, ze nie ma możliwości umawiania się na konkretną
                      godzinę. Przychodzisz i pytasz, która z pan ostatnia? i siedzisz i
                      czekasz...
                      Z moich doswiadczeń (byłam dwa razy) półtorej godziny.
                      Trochę jak za dawnych czasów...
                    • kata-szka Re: dr Rutkowska 04.08.09, 20:43
                      Moja kuzynka prowadziła u niej całą ciąże i ogólnie była zadowolona
                  • hypnose2 Re: co powiecie o doktor M.M. Manowskiej? 24.07.07, 07:28
                    Witam.byłam na wizycie u Pani Manowskiej.Sprawia wrazenie bardzo milej i
                    sympatycznej,ale u kazdego stwierdza raka szyjki macicy,u mnie stwerdzila
                    nadzerke chcoiaz w sumie to nie byla pewna na poczatku wiec oprocz wizyty (80)
                    zł musiałam zapłacic 50 zł za badania ktore jak sie potem okzały były
                    zbedne,mało tego robioną miałam jeszcze cytologie równiez płatną.
                    Badania wyszły mi dobrze,przepisane zostały leki,cytologia tez dobra.miałam
                    przyjmowac leki i byc zdrowa,zadzwonila do mnie i powiedziała ze jednak
                    cytologia jest zła i mam nadzerke i musze umowic sie na zabieg.sama nie
                    wiedziałam co myslec na ten temat.czy komus nie wydaje sie dziwne ze lekarz
                    dzwoni za pacjentem????to sie nie zdarza w dzisiejszych czasach.
                    pozatym rozmawiajac ze znajomymi to u kazdego podejrzewa nadżerke i raka szyjki
                    macicy.jestem poprostu bardzo wkurzona na tą kobietę ładnie mowiąc,gdyby nie to
                    ze byłam u innego super ginekologa(faceta) to pewnie dałabym się naciągnąc na
                    tą niby nadżerke ktorej jak sie okazalo nie mam(co stwierdzil inny lekarz)smile
                    pozatym zabieg usuwania nadzerki jest bardzo drogi.takze juz nie musze mowic
                    czemu stwerdzila u mnie nadzerke.bez komentarza.
                    aha jeszcze jedno byłam u tej Pani doktor po raz pierwszy i wydawalo mi sie ze
                    bylo dobrze.gdybyscie wizieli wczoraj moje szczescie gdy wyszłam od ginekologa
                    faceta...bylo super,byl o wiele bardziej delikatny niz Pani Manowska ona wogole
                    nie miała wyczucia,bolało mnie kiedy ona mnie badała a gdy Pan ginekolog nawet
                    nie czułam.
                    tak wiecej wydałam ponad 150 zł na bezsensowną wizytę u Pani Manowskiej.
                    Nikomu nie polecam
                    pozdro
                    • libra1975 Re: co powiecie o doktor M.M. Manowskiej? 24.07.07, 19:15
                      czy możesz mi napisać u jakiego lekarza byłaś? czy chodzi o tego doktora
                      Wolanina? gdzie on przyjmuje? co do dr Manowskiej, to miałam podobne
                      odczucie;postawiła mi błędna diagnozę; zmieniłam na dr Bochenka, ale to tez do
                      konca nie byl dobry wybór; dzisiaj wróciłam z Krakowa i okazuje się, że musze
                      mieć operację, bo inaczej grozi mi krwotoksad a poprzedni lekarz w ogóle nie
                      widział problemusad Kraków trochę dalek; wolałabym w Cieszynie lub okolicy;
                      dlatego prosze o namiary na tego lekarza, którego poleciłaś; z góry dzięki
                      • hypnose2 Re: co powiecie o doktor M.M. Manowskiej? 25.07.07, 08:39
                        czesc.Ja byłam u Pana Wojciecha Wolanina,który przyjmuje w klinice na
                        bobrku .Bardzo fajny jest naprawde.50 zł kosztuje wizyta i nie jest to wizyta
                        taka byle jaka tylko dluga okolo 30 min albo dluzej wtedy przeproawadza on
                        badanie i rozmowe bardzo miłą bo jest naprawde fajnym panem i takim na luzie.
                        wpisz w google :wojciech wolanin,pierwsza strona,ktora Ci sie wyswietli to
                        bedzie centrum dentystyczne czy cos takiego i tak sie zadzwon zarejestruj.z
                        tego co wiem to przyjmuje w poniedziałki i wtorki.
                        pozdro
                        • libra1975 Re: co powiecie o doktor M.M. Manowskiej? 25.07.07, 15:37
                          dziekismile znalazłam; pozdrowionka
                          • dziewczynka_87 Re: co powiecie o doktor M.M. Manowskiej? 11.04.08, 11:35
                            a czy,któraś z Was wie czy są w Cieszynie jacyś ginekolodzy
                            przyjmujący na kasę chorych?Jestem studentką i nie stać mnie,żeby
                            zapłacić takie pieniądze za wizytę;/
                            Mam jeszcze jedno pytanie.Jeżeli chcę żeby lekarz przepisał mi
                            tabletki antykoncepcyjne(bo nigdy jeszcze nie brałam) to musze mieć
                            zrobione jakieś dodatkowe badanie za które dodatkowo się płaci?
                            Pozdrawiam
                • kata-szka Re: co powiecie o doktor M.M. Manowskiej? 04.08.09, 20:41
                  Ja również byłam jej pacjentką, po wylądowaniu w szpitalu -
                  poronienie, więcej do niej nie poszłam i nigdy nie pójde
    • asica.p Re: Cieszyn 29.05.07, 15:12
      tylko dr WOLANIN!!!polecam
      • hypnose2 Re: Cieszyn 24.07.07, 07:31
        Dokładnie.masz rację.tylko dr Wolanin jest supersmilenaprawde.moja mama tezdo
        niego chodzi.pozdro dla niego
    • libra1975 Re: Cieszyn 10.06.07, 19:19
      Czy wicie cos na temat lek.Janusza Manderli? Właśnie znalazłam na niego namiary,
      ale nie wiem jakim jest specjalistą sad Mam poważny problem i nie mam już do kogo
      iść sad Może ten jest dobry?
      • kasia-31 Re: Cieszyn 14.11.07, 16:12
        witam wszystkich ja polecam dr n med Tomasza Rutkowskiego przyjmuje
        w CCM sympatyczny mily delikatny ,a przedewszystkim swietny
        fachowiec trzeba sie zarejestrowac wczesniej przychodzisz i wita cie
        usmiechniety lekarz.Wszystko na wysokim poziomie swietny sprzet
        super gabinet.Wizyta kosztuje 70 zl trwa ok 30 minut.wszytkim polecam
    • ewellinka27 Re: Cieszyn 03.10.07, 16:40
      Apropos CCM w Cieszynie. Byłam we wrześniu: wizyta trwała 10 min.
      (z zegarkiem w ręku) i kosztowała 100 zł.
      Tyle sobie zażyczyła pani Rutkowska. Wiem, że nie o czas tutaj
      chodzi, ale troche mnie zaskoczyła - takie ceny w miasteczku
      Cieszyn???
      Dodam, ze była to wizyta kontrolna, tylko mi obejrzała
      moją "dziurkę", bez żadnych dodatkowych badań.
      • sylwiaob Re: Cieszyn 11.06.08, 09:59
        Nie polecam (miałam przyjemnośc u nich wszystkich być):
        - dr. tomiczka - potraktowal mnie jak głupią smarkule, wrzeszczac po mnie ze
        nie mozliwe ze nie mialam jeszcze zadnych badan robionych
        - pania doktor z frysztackiej - nie pamietam jak sie nazywa ale kobieta
        wysłuchala zali, nie skierowała mnie na zadne BADANIA, nie mowiac juz ze do
        badania podchodzila odstawiajac kanapke
        - dr bochenka - pomijajac wielokilometrowe koleji (na kase chorych czeka sie na
        wizyte 3 mies., potem jeszcze 2 godz mimo ze jest sie umowionym na konkretna
        godzine), w tym calym pospiechu traktuje cie jak kolejna pacjentke bezpluciowa,
        ignoruje pytania, ogolnie do bani

Teraz jestem w ciazy i mam problem ze znalezieniem porzadnego ginekologa. Na nfz
        nawet nie ma co liczyc, wiec jestem zmuszona placic. miejmy nadzieje ze teraz
        sie nie zawiode.
    • jankapl Re: Cieszyn 30.10.08, 22:52
      w cieszynie polecam pania doktor Manowska.moze nie jest tania,ale dzieki niej mam teraz paromiesięczne szczescie.moze jest troche przewrażliwiona ale to dobrze.
      • daisy4 Re: Cieszyn 28.12.08, 19:41
        Witam
        I ja wypowiem się na temat cieszyńskich lekarzy, a mam trochę do
        powiedzenia.
        - dr Tomiczek- opryskliwy gbur, który podejrzewał u mnie ciążę
        pozamaciczną, jednak nie mógł tego stwierdzić, z braku odpowiedniego
        sprzętu. Później okazało się, że miał rację;
        - dr Paluch- dobry lekarz, pomimo tego, że po tygodniowym pobytu w
        szpitalu i ograniczeniu się tylko do mierzenia betaHCG, gdy pęknął
        jajowód, doktora było stać tylko na słowa "przykro mi, musieliśmy
        usunąć jajowód, bo był za bardzo zniszczony". Panie doktorze tydzień
        wcześniej można było zrobić laparoskopię a nie czekać niewiadomo na
        co!!!
        - dr Manowska- leżę po operacji na sali, wchodzi pani doktor.
        Podchodzi do pierwszej pacjentki, patrzy na szew, pyta o
        samopoczucie, proponuje, że przyniesie coś na szybsze gojenie.
        Równie pełna troski podchodzi do drugiej pacjentki. A ja młoda,
        głupia, myślałam że to obchód i również odsłaniam brzuch, a pani
        doktor .... wychodzi z sali. Pytam sąsiadujących pań, dlaczego do
        mnie nie podeszła. Bo panie leczą się u niej prywatnie! Oj człowiek
        bywa naiwny...
        - dr Manderla- tutaj należałoby spuścić zasłonę milczenia. Większego
        chama nie widziałam i nie słyszałam! Nic więcej nie napiszę, żeby
        oszczędzić Państwu zdenerwowania;
        - dr Zasada- ordynator ginekologii- krwawię, to raczej nienormalna
        sytuacja. Udaję się prywatnie do pana doktora. Po badaniu usg żadnej
        diagnozy. Trzeba będzie zastopować krawienie tabletkami. Hmm myślę o
        innym doktorze, ale do kogo się udać?? Idę na wizytę do:
        - dr Bochenek- powiedział, żebym zrobiła test ciążowy i dopiero
        wtedy podejmie decyzję co dalej. I co się okazuje?? jestem w ciąży.
        Niestety, nie przestaję krwawić. Pełna obaw udaję się do szpitala.
        Jedna pani doktor (nie pamiętam już nazwiska) nie przyjmuje mnie na
        oddział, ponieważ nie zarejestrowałam się na dole w rejestracji!
        Z płaczem uciekam do domu... Na drugi dzień przyjmuje mnie :
        - dr Rutkowska- i co słyszę?? "proszę się przygotować do zabiegu
        łyżeczkowania". Jak to tak?? bez badania??? W windzie spotykam dr
        Wolanina, pytam go czy to jest powszechnie praktykowane, żeby nie
        mieć pewności, że poroniłam i od razu mnie łyżeczkować??? Było
        widać, że się zdziwił...ale gdy mnie zapytał o nazwisko lekarza, nic
        więcej nie odpowiedział.
        Dziś leczę się w Katowicach. Tam znalazłam prawdziwych lekarzy i
        fachowców w swoim fachu. W Cieszynie są niestety tylko
        rzemieślnicy.....
        Pozdrawiam
        • basia83.inc dr gorczyca? czy warto do niej pojsc? 29.12.08, 10:30
          słyszałam, że niezłym fachowcem jest dr gorczyca (jesli chodzi o
          prowadzenie ciąży); czy ktoś może mi pomóc w ocenie tego sądu bo
          nigdy wcześniej u niej nie byłam, a obecnie chodze do dr foltyn
          (kwiatkowskiej) ale wszyscy mowia ze ma przestarzale metodysad prosze
          na wasze opinie
    • goska271 Re: Cieszyn 26.05.09, 08:19
      Manowska prowadziła moja osttanią ciaże i faktycznie panikuje chyba
      na zapas, ale ogólnie byłam zadowolona, tylko trzeba zabierać ze
      soba portfel bo słono się płaci - wizyta 70 zł, USG 80 a robi go na
      każdej wizycie i masa badań. Ale jak ktos ma uraz do ginekologów to
      polecam, można pogadać, nie mierzy czasu.
      Gorczycowa jest ok, była dla mnie miła nawet w szpitalu, co w
      Cieszynie się żadko zdarza, co prawda w 5 miesiącu ciazy zwijaąłm
      się z bólu, ale że KTG nie pokazywało skurczów to nic nie zrobiła,
      po paru godzinach dzwoniłam do męża żeby mi chociaż nospe podrzucił
      bo nie wytrzymam. Rutkowskich nie polecam osobiście. MOje koleżanki
      chodzą do Tatara, jest sympatyczny, miły, rzeczowy i niedrogi.
      Wizyta kosztuje 50 zł.
      Co do Manderli, to nastąpiła rozdwojenie osobowości - bo jak
      pracował w szpitalu w Cieszynie to był takim chamem, że mój mąą go
      chciał pobic przy moim porodzie, natomiast teraz pracuje w Eskulapie
      i wyobraźcie sobie nie ten człowiek. Jak się okazało, że na dyzurze
      jest tylko Manderla to nie chciałam jechać wogóle do szpitala i
      rodzić w domu, mąż mnie na siłe zaniósł do samochodu a potem to
      obydwoje otwieraliśmy co chwilkę buzie ze zdziwienia - czy to ten
      sam człowiek.
      Osobiście nie polecam szpitala w Cieszynie, ale neistety jak
      jesteście w ciaży, czy macie jakies problemy i wisi nad wami widmo
      pobytu w tym szpitalu to trzeba chodzic do lekarza, który tam
      pracuje bo inaczej kaszana.
      • katepike Re: Cieszyn 21.07.09, 12:14
        Ciekawa jestem skąd masz taką dużą wiedzę na temat lekarzy??Chyba ze słyszenia, a tak oceniają innych tylko osoby mało inteligentne.Chyba nie byłaś dawno w szpitalu,a zwłaszcza odkąd dr.Rutkowski jest ordynatorem.Duuużo się zmieniło na PLUS.Co do Twoich opinii o lekarzach to się absolutnie nie zgodzę.Cieszmy się,że mamy tak dobrego ordynatora w cieszyńskim szpitalu.Pozdrawiam.
        • kata-szka Re: Cieszyn 04.08.09, 20:52
          A co powiecie o dr Kasi Gibiec?? Ja zastanawiam się nad nią lub nad
          dr Gorczyca???
        • kama.27 Re: Cieszyn 24.09.09, 12:12
          Witam wszystkich!Jeżeli chodzi o duet Rutkowski & Rutkowska to nie polecam rodziłam przy nich i było bardzo niesympatycznie mało to miało wspólnego z akcją rodzić po ludzku!Dostałam krwotoku po porodzie i stracilam przytomnosc a nikt nawet do mnie nie zajrzał!Mało tego kobieta jest uprzejma tylko dla pacjentek które chodzą do niej prywatnie!Gdyby nie obecny przy mnie mąż to byłoby ciekawie!A co do Bochenka kiedyś to on może był dobry ale teraz no coment!Chyba wybiorę się do Wolanina albo do pani Cienciały-Buczko!Jak ktoś u niej był to może napisze czy jest dobra!Pozdrawiam
    • mamaroxy Re: Cieszyn 14.10.09, 18:45
      W Cieszynie polecam CCM i dr. Tomasza Rutkowskiego. Rewelacyjny fachowiec!!
      • karmella Re: Cieszyn 24.01.10, 16:20
        Ja polecam Katarzynę Gibiec, bardzo miła i kompetentna, prowadziła całą moją
        drugą ciążę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka