Gość: Aska IP: *.crowley.pl 27.01.05, 11:21 jestem ciekawa jak wyglada przejazd przez granicę czesko-austryjacką i inne w drodzedo włoch prosze o informacje wybieram sie za tydzień do cavalese Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karol216 Re: warunki na granicach 27.01.05, 18:21 w zaszlym roku jeszcze przed wejsicem do uni bylo ok 20 min czekania bo austryjacy jezdza po tania benzyne ;) Gość portalu: Aska napisał(a): > jestem ciekawa jak wyglada przejazd przez granicę czesko-austryjacką i inne w > drodzedo włoch prosze o informacje wybieram sie za tydzień do cavalese Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredzio Re: warunki na granicach IP: *.zwm.osi.pl 28.01.05, 16:28 Żadnej kontroli, przeważnie trzeba zwolnić i jechać dalej po machnięciu ręką przez pogranicznika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: warunki na granicach IP: *.crowley.pl 28.01.05, 17:36 Bardzo dziękuję, moze sie dziwicie mojemu pytaniu, ale w zeszłym roku na granicy czesko=austryjackiej czekałam 6 godzin Odpowiedz Link Zgłoś