Dodaj do ulubionych

Litwa-Druskienniki

IP: 81.15.220.* 22.02.04, 21:15
Proszę o informacje czy w marcu nie będę miał problemu ze znalezieniem miejsca w sanatorium w cenie 1000 zł za 10-13 dni(liczę na zabiegi,wyzywienie inoclegi).Byłbym wdzieczny za informacje nt.cen w sanatorium w Druskiennikach.
Obserwuj wątek
    • Gość: ela Re: Litwa-Druskienniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 12:36
      Omiń biuro podróży - zyskasz 1/3 ceny. W narcu (i nie tylko) znajdziesz
      miejsce. Możesz sobie wybrać sanatorium jakie będziesz chciał, a nie na jakie
      będziesz skazany. Dojazdów do Druskiennik jest bardzo dużo. Pozdrawiam.
      • Gość: brava Re: Litwa-Druskienniki IP: 81.15.220.* 09.03.04, 10:50
        Elu,dziękuję za słowa otuchy,jak wrócę pod koniec marca opiszę jak było.
        Pozdrawiam
      • Gość: adam Re: Litwa-Druskienniki IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 27.02.05, 19:43
        Jestem zainteresowany dojazdem do Druskiennik np. z Olsztyna i nie tylko.
        Z gory dziekuje za info.
    • Gość: brava Re: Litwa-Druskienniki IP: 81.15.220.* 01.04.04, 10:37
      Byłem na Litwie w Druskiennikach.
      Kurowałem się w szpitalu miejskim.Cena za dobę 58 Lit(w tym 5
      zabiegów-fizykoterapia,gimnastyka,masaż,borowina,bicze
      podwodne,inhalacje,wyżywienie no i oczywiście nocleg).
      Wyżywienie smaczne,ale schudłem 2kg.Personel sympatyczny,można porozumiewywać
      się po polsku.Do godziny 12.00 juz było po zabiegach i można było wykorzystać
      czas na spacery.
      12 dni razy 58 Lit razy1,39 zł to daje 967,44 zł-tyle kosztowała kuracja.
      Kontakt,gdyby ktoś chciał skorzystać:
      Szpital w Druskiennikach
      Oddział Rehabilitacji ul.Sveitakos 30
      4690 LT DRUSKININKAI
      Ordynator-Laima Stankeviciene-telefony:
      (370313)59143
      domowy(370313)54743
      kom.37065216969
      dojazd z dworca autobusowego autobus kom. miejskiej 1(cena biletu 80 centów-0,8
      lita)
      Druskienniki to prześliczne miasteczko.Lasy i jeziorka.
      8 km od Druskiennik czynna jestekspozycja-park zdemontowanych w 1989r pomnikówz
      okresu sowieckiego zwiezionych z calej Litwy -cena biletu 5 Lit.
      Jeśli jest sie samochodem to warto wyskoczyć do Wilna i Trok.Wycieczki
      organizowane przez inne sanatoria do których można się dołączyć-45 Lit.
      Ceny na poziomie polskich.
      Warto kupić likiery i krupniki-nie ze względu na cenę,ale ich orginalność.
      Ceny w sanatoriach są niestety wyższe.Moj pobyt kosztowałby ok.1500 do 1600 zł.
      Cena 58 Lit to cena z marca,w sezonie moze być wyższa.
      Jestem zadowolony z pobytu i planuję następną kurację.
      • Gość: mw35 Re: Litwa-Druskienniki IP: 80.48.229.* 01.04.04, 11:48
        na jaki schorzenia warto pojechać?
      • Gość: ela Re: Litwa-Druskienniki IP: *.acn.waw.pl 01.04.04, 21:36
        Cieszę się, że wyjazd się udał, a leczenie pomogło. Pozdrawiam i zachęcam do
        dalszych kuracji.
        • Gość: ttim Re: Litwa-Druskienniki IP: *.035-48-73746f21.cust.bredbandsbolaget.se 02.03.05, 19:01
          Sanatoriow jest kilka - od tanich do luksusowych, tylko wybierac. Oprocz tego w
          szpitalu miejskim jest oddzial sanatoryjny/rehabilitacyjny, z podstawowymi
          zabiegami (masaz, borowiny, masaz podwodny, cala reszta goscinnie w sanatorium
          Egle zaraz obok) a takze z reguly bezplatnymi konsultacjami u lekarzy
          specjalistow, badania, rtg i wszystko inne. Lekarze sa bardzo dobrzy. Jedzenie
          nie najlepsze, ale mozna sobie np. kolacje tanio i dobrze zjesc na miescie.
          W jednym czy dwoch miejscach w miescie sa parki wodne ze wszystkimi bajerami,
          mozna wejsc z ulicy.
          Zycze milego pobytu
          • Gość: vic Re: Litwa-Druskienniki IP: *.sroda-wielkopolska.sdi.tpnet.pl 27.07.05, 08:30
            patrzac na mape w komputerze druskiewniki sa dwa na litwie ktore to sa?
            moze ktos pomoc?
            • Gość: vic Re: Litwa-Druskienniki IP: *.sroda-wielkopolska.sdi.tpnet.pl 27.07.05, 08:50
              Przepraszam za blad ale chodzilo mi oczywiscie o Druskienniki
              • Gość: tomm Re: Litwa-Druskienniki IP: *.035-48-73746f21.cust.bredbandsbolaget.se 30.07.05, 11:16
                Brava i Ttim, podpisuje sie, bylem w tym oddziale rehabilitacyjnym szpitala
                kilka razy, jest ok. Szczegolnie te darmowe konsulacje u specjalistow (robilem
                m in rentgen, USG i Ekg na rowerku), no za niektore juz kaza sobie placic ale
                to grosze. Chyba coraz wiecej ludzi to miejsce odkrywa bo ostatnio coraz
                czesciej full jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka