Dodaj do ulubionych

Litwa-Druskienniki

IP: 81.15.220.* 22.02.04, 21:15
Proszę o informacje czy w marcu nie będę miał problemu ze znalezieniem miejsca w sanatorium w cenie 1000 zł za 10-13 dni(liczę na zabiegi,wyzywienie inoclegi).Byłbym wdzieczny za informacje nt.cen w sanatorium w Druskiennikach.
Obserwuj wątek
    • Gość: ela Re: Litwa-Druskienniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 12:36
      Omiń biuro podróży - zyskasz 1/3 ceny. W narcu (i nie tylko) znajdziesz
      miejsce. Możesz sobie wybrać sanatorium jakie będziesz chciał, a nie na jakie
      będziesz skazany. Dojazdów do Druskiennik jest bardzo dużo. Pozdrawiam.
      • Gość: brava Re: Litwa-Druskienniki IP: 81.15.220.* 09.03.04, 10:50
        Elu,dziękuję za słowa otuchy,jak wrócę pod koniec marca opiszę jak było.
        Pozdrawiam
      • Gość: adam Re: Litwa-Druskienniki IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 27.02.05, 19:43
        Jestem zainteresowany dojazdem do Druskiennik np. z Olsztyna i nie tylko.
        Z gory dziekuje za info.
    • Gość: brava Re: Litwa-Druskienniki IP: 81.15.220.* 01.04.04, 10:37
      Byłem na Litwie w Druskiennikach.
      Kurowałem się w szpitalu miejskim.Cena za dobę 58 Lit(w tym 5
      zabiegów-fizykoterapia,gimnastyka,masaż,borowina,bicze
      podwodne,inhalacje,wyżywienie no i oczywiście nocleg).
      Wyżywienie smaczne,ale schudłem 2kg.Personel sympatyczny,można porozumiewywać
      się po polsku.Do godziny 12.00 juz było po zabiegach i można było wykorzystać
      czas na spacery.
      12 dni razy 58 Lit razy1,39 zł to daje 967,44 zł-tyle kosztowała kuracja.
      Kontakt,gdyby ktoś chciał skorzystać:
      Szpital w Druskiennikach
      Oddział Rehabilitacji ul.Sveitakos 30
      4690 LT DRUSKININKAI
      Ordynator-Laima Stankeviciene-telefony:
      (370313)59143
      domowy(370313)54743
      kom.37065216969
      dojazd z dworca autobusowego autobus kom. miejskiej 1(cena biletu 80 centów-0,8
      lita)
      Druskienniki to prześliczne miasteczko.Lasy i jeziorka.
      8 km od Druskiennik czynna jestekspozycja-park zdemontowanych w 1989r pomnikówz
      okresu sowieckiego zwiezionych z calej Litwy -cena biletu 5 Lit.
      Jeśli jest sie samochodem to warto wyskoczyć do Wilna i Trok.Wycieczki
      organizowane przez inne sanatoria do których można się dołączyć-45 Lit.
      Ceny na poziomie polskich.
      Warto kupić likiery i krupniki-nie ze względu na cenę,ale ich orginalność.
      Ceny w sanatoriach są niestety wyższe.Moj pobyt kosztowałby ok.1500 do 1600 zł.
      Cena 58 Lit to cena z marca,w sezonie moze być wyższa.
      Jestem zadowolony z pobytu i planuję następną kurację.
      • Gość: mw35 Re: Litwa-Druskienniki IP: 80.48.229.* 01.04.04, 11:48
        na jaki schorzenia warto pojechać?
      • Gość: ela Re: Litwa-Druskienniki IP: *.acn.waw.pl 01.04.04, 21:36
        Cieszę się, że wyjazd się udał, a leczenie pomogło. Pozdrawiam i zachęcam do
        dalszych kuracji.
        • Gość: ttim Re: Litwa-Druskienniki IP: *.035-48-73746f21.cust.bredbandsbolaget.se 02.03.05, 19:01
          Sanatoriow jest kilka - od tanich do luksusowych, tylko wybierac. Oprocz tego w
          szpitalu miejskim jest oddzial sanatoryjny/rehabilitacyjny, z podstawowymi
          zabiegami (masaz, borowiny, masaz podwodny, cala reszta goscinnie w sanatorium
          Egle zaraz obok) a takze z reguly bezplatnymi konsultacjami u lekarzy
          specjalistow, badania, rtg i wszystko inne. Lekarze sa bardzo dobrzy. Jedzenie
          nie najlepsze, ale mozna sobie np. kolacje tanio i dobrze zjesc na miescie.
          W jednym czy dwoch miejscach w miescie sa parki wodne ze wszystkimi bajerami,
          mozna wejsc z ulicy.
          Zycze milego pobytu
          • Gość: vic Re: Litwa-Druskienniki IP: *.sroda-wielkopolska.sdi.tpnet.pl 27.07.05, 08:30
            patrzac na mape w komputerze druskiewniki sa dwa na litwie ktore to sa?
            moze ktos pomoc?
            • Gość: vic Re: Litwa-Druskienniki IP: *.sroda-wielkopolska.sdi.tpnet.pl 27.07.05, 08:50
              Przepraszam za blad ale chodzilo mi oczywiscie o Druskienniki
              • Gość: tomm Re: Litwa-Druskienniki IP: *.035-48-73746f21.cust.bredbandsbolaget.se 30.07.05, 11:16
                Brava i Ttim, podpisuje sie, bylem w tym oddziale rehabilitacyjnym szpitala
                kilka razy, jest ok. Szczegolnie te darmowe konsulacje u specjalistow (robilem
                m in rentgen, USG i Ekg na rowerku), no za niektore juz kaza sobie placic ale
                to grosze. Chyba coraz wiecej ludzi to miejsce odkrywa bo ostatnio coraz
                czesciej full jest.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka