Dodaj do ulubionych

awbud developer, ul. motylkowa

IP: *.ccs.pl 16.01.04, 15:35
Witam,
Planuje kupic mieszkanie. Czy ktos moze cos wie na temat tego developera???

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: grom Re: awbud developer, ul. motylkowa IP: 217.153.88.* 16.01.04, 16:04
      z checia bym sie przymierzyl... ale ceny maja z KOSMOSU !

troche przesada....
    • Gość: ArtDecor Re: awbud developer, ul. motylkowa IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 17:18
      no wlasnie...co z ta Motylkowa??
      juz wstepnie zarezerwowalam mieszkanie i podobno od polowy lutego mieli juz
      zaczynac cos robic ale niestety-ciagle głucho..
      Parafialna tez mieli oddac do uzytku w grudniu a tam nadal jest balagan
      Bede wdzieczna za wszelkie informacje na temat Awbudu i tej inwestycji-moze
      wiecie cos wiecej niz ja;))
      artdecor@o2.pl
      • anetta75 Re: awbud developer, ul. motylkowa 10.03.04, 16:52

rok temu jak przymierzaliśmy się do mieszaknia to Parafialną mieli oddawać w
        czerwcu (2003) więc z ich terminowością ostrożnie, a ceny mają raczej wysokie.
    • Gość: zuza Re: awbud developer IP: *.provider.pl / *.provider.pl 23.03.04, 22:02
      ja ma mieszkanie kupione od awbudu, tylko ze na szybkiej. I jestem zadowolona.
      Budowa szla w miare szybko, od wplacenia pieniedzy - finansowane kredytem,
      dlatego wplacilam od razu cala kwote, bo wchodzil podatek 7%- klucze dostalam
      po 4 m-cach. Jak kupowalam mieszkanie, to budowa byla juz zaawansowana, wiec
      moglam je sobie obejrzec z zewnatrz i w srodku. Od otrzymania kluczy w ciągu 3
      m-cy byly akty notarialne. Wiec poszlo wszystko sprawnie i bezbolesnie.
      Byly chwile niepokoju, bo dzialka, na ktorej stal budynek, byla obciazona
      hipoteka, jednak do chwili podpisania aktow notarialnych bank zwolnil hipoteke
      i mieszkania zostaly sprzedane zgodnie ze sztuka. W tej chwili mamy wspolnote
      mieszkaniowa, ale zarzad zgodnie z warunkami umowy przedwstepnej min. przez rok
      po przekazaniu mieszkan sprawuje awbud. Jest ok, czynsz nie jest dlawiacy, choc
      im nizszy tym lepiej, wiadomo:)) i jak dotad nie bylo zadnych strat:) Mysle,
      ze gdybym jeszcze raz sie miala decydowac na taka inwestycje jak mieszkanie, to
      chyba dokonalabym tego samego wyboru.
      Zycze powodzenia w szukaniu i trafnych decyzji:))Pozdrawiam - zuza
      • Gość: janek Re: awbud developer IP: 80.50.30.* 24.03.04, 11:28
        tekst jak z prospektu reklamowego,
        • Gość: zuza Re: awbud developer IP: *.provider.pl / *.provider.pl 29.03.04, 19:24
          nie jak z prospektu, tylko z zycia, ale jesli wolisz to mozesz zbierac wlasne
          doswiadczenia uczac sie na swoich bledach, bo coz "POlak madry, ale dopiero po
          szkodzie" co przy cenach mieszkan na rynku jest wprost zachęcajace ;) lub
          popytac i posluchac tych, co maja ta droge za soba.
          Ja w kazdym badz razie juz mam wlasne mieszkanie, a ty?
          • Gość: janek Re: awbud developer IP: 80.50.30.* 30.03.04, 10:08
            Ja też mam mieszkanie i to na Ołtaszynie. Ale nie odwżyłbym sie zachwalać
            jakiegokolwiek developera. Zwłaszcza w sytuacji kiedy Awbud spóźnia się z
            poprzednią inwestycją prawie rok.
            • Gość: zuza Re: awbud developer IP: *.provider.pl / *.provider.pl 30.03.04, 18:26
              nie zachwalam, tylko piszę jak to wyglądało, kiedy ja kupowałam mieszkanie.
              wtedy sie nie spóźnili. poza tym przy takiej inwestycji jak zakup mieszkania
              nie można nikogo zachwalać ani do nikogo przekonywać, każdy powinien sam
              zadecydować komu zawierzy swoje pieniadze. niemniej dobrze jest wysłuchac
              roznych opinii przed podjęciem decyzji :)
              z drugiej strony widze, ze lepiej sie w ogole nie odzywac, bo zawsze sie
              znajdzie jakis malkontent, ktory podejrzewa zle intencje - fakt wlasne
              doswiadcenia sa najcenniejsze i to nie tylko w przenosni...
              pozdrawiam
              • Gość: van-dall Re: awbud developer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.04, 11:37
                Zuza..Zuzku czy inny Zuziku.. Co ty się tak gorączkujesz? Bronisz ten Awbud jak
                kocica w rui?!
                Spóźnili się rok i będą się spóźniać. Ściany pękają na Parafialnej...czy
                Nenckiego..zwał jak zwał.. pękają!!
                • Gość: zuza Re: awbud developer IP: *.provider.pl / *.provider.pl 05.04.04, 22:50
                  to reklamuj, budynek pewnie jest objety gwarancja czy rekojmia i jak z kazda
                  rzecza, rowniez pekajace sciany mozna reklamowac, poza tym jezeli to nowy
                  budynek to pewnie pracuje i "osiada".

A propos "jak kocica w rui?!" - gdzie ty sie kultury i sztuki konwersacji
                  uczyles....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka