Gość: Ada IP: *.centertel.pl 20.06.10, 20:49 co sądzicie o realizacji inwestycji i o deweloperze ???Arch-m Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: .... Re: ARCH-M Oborniki Śląskie osiedle Fredry opini IP: *.centertel.pl 27.06.10, 22:11 zobaczymy jak skończą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Odradzam IP: *.wroclaw.vectranet.pl 07.07.10, 00:31 Zdecydowanie odradzamy z mężem. Odstawiaja fuszerkę. Robią niedokłądnie i po łebkach. W dodatku maja mega opóźnienia nie wiedzieć z jakiego powodu wynikające....jak ktoś się zastanawia to odradzamy. Fajna okolica i las naprzeciwko to nie wszystko. Poza tym jak ktoś pracuje we Wro i ma zamiar codziennie dojeżdżać to współczucia. Droga jest dziurawa i zawsze z rana zakorkowana (czasami jedzie się 30km/h), a jeżeli ktoś marzy o pociągu to też średnio na jeża (zima są opóźnienia do 1h, poza tym czasami zdarza się, że jest tyle ludzi w pociągu, że jak pociąg dojedzie do Obornik to nie ma miejsca i nie można wsiąść i....czeka się na następny)....brrr p.s. Te opowieści o pociągu to nie historie wyssane z palca, ale autentyczne info od ludzi, którzy codziennie dojeżdżaja z Obornik do Wro do pracy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Odradzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 10:10 Na chwilę obecną opóźnienie wynosi tydzień. Rzeczywiście mega... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewd Re: Odradzam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.10, 13:27 okolica ładna projekt też nie wiem co myśleć o reszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weh Re: Odradzam IP: *.wroclaw.mm.pl 13.07.10, 20:37 tu jest juz duzy watek: forum.gazeta.pl/forum/w,186,111203980,111203980,Osiedle_Fredry_Oborniki_Slaskie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Odradzam IP: 178.56.3.* 16.07.10, 12:33 kupiłem tam mieszkanie zobaczymy co dalej osobiście uciekam z Wrocławia by odpocząć po pracy pozdrawiam Co do odbioru to mają opóźnienie i to z ich winy brak dobrego zarządzani mam nadzieje że sie to zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: ARCH-M Oborniki Śląskie osiedle Fredry opini IP: *.centertel.pl 23.07.10, 15:29 wielka dziura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ARCH-M Oborniki Śląskie osiedle Fredry opini IP: *.centertel.pl 16.10.10, 20:43 szkoda pisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bela Re: ARCH-M Oborniki Śląskie osiedle Fredry opini IP: *.wroclaw.mm.pl 16.10.10, 21:40 zapadla wiocha Odpowiedz Link Zgłoś