Gość: eo IP: *.gdynia.asseco.pl 22.06.10, 14:30 Czy ktoś robił u nich meble i może się podzielić opinią na temat tej firmy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oo--oo Re: Meble Wenus z Sycowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.10, 22:23 Wenus z Sycowa bardzo romantyczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Meble Wenus z Sycowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 13:49 Tak, ja robiłam u nich meble jakiś rok temu , już z polecenia koleżanki . Naprawdę polecam , fantastyczna obsługa . Meble służą i są naprawdę rewelacyjne . Teraz też kilku znajomych jest na ukończeniu budowy i będą brali od nich, w naszym gronie to dość popularna firma . Mieszkam w tej chwili koło Wrocławia ale byli u mnie nawet kilka razy, bo coś tam ciągle chciałam zmieniać, nigdy nie kaprysili i zawsze ich uwagi były trafne . Naprawdę z czystym sumieniem mogę polecić . Zresztą moja kuchnia jest na ich galerii :) www.wenus-meble.pl Gdybym teraz miała podjąć decyzję o wyborze producenta to zmieniłabym trochę wygląd kuchni , ale wiadomo ciągle coś innego jest wymyślane- ale na pewno nie wykonawce. Jeśli moja opinia dla kogoś się liczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: Meble Wenus z Sycowa IP: *.197.88.97.edial.pl 28.06.13, 12:57 Tak zamawialiśmy meble w tej firmie i muszę powiedzieć że wszystko sprawnie i terminowo , dodatkowo oprócz kuchni zrobili nam również szafy i meble łazienkowe . Polecam bo icena również była konkurencyjna . Ilona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Meble Wenus z Sycowa IP: *.centertel.pl 20.10.13, 22:06 hej czy mogłabym prosic o Twojego maila chcialam zapytac cos o tej firmie wenus, mieszkam w ...Gdańsku i zgodzili sie przyjechac ale boje sie , ze to firma z internetu chciałam mailowo zadac kilka pytań moj mail sisterkula@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś