Dodaj do ulubionych

Zielone Stabłowice deweloper profit development

IP: *.40.23.10.sub.mbb.three.co.uk 16.08.10, 16:35
Zauwazylam nowa oferte mieszkaniowa Zielone Stablowice. Rozklady
tych mieszkan faktycznie sa swietne. Oferta cenowa chyba tez jest
spoko. Zastanawiam sie tylko czy odległosc do centrum nie jest zbyt
duza. Co myslicie o tej inwestycji?
Obserwuj wątek
    • Gość: gościówa Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.08.10, 20:51
      zdaje się że do Stabłowic mają ciągnąć linię szybkiego tramwaju. Natomiast
      zastanowiłabym się nad samym deweloperem, głośne były jego problemy z trującymi
      mieszkaniami w bielanach wrocławskich.
      • sandri1983 Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme 17.08.10, 12:17
        witam serdecznie polecam tego dewelopera bo kupilismy tam mieszkanie dokladnie
        osiedle rumiankowe są to gotowe mieszkania a co do stabłowic też obiecująco
        wyglądają cena naprawde przystępna i okolica cisza spokój .co do tamtej afery
        już dawno się skończyła był to jeden incydent i wszystko skończylo sie dobrze
        deweloper obecnie zajmuje czołówke w polsce więc napewno tka sytuacja nie będzie
        miała miejsca polecam dewelopera z czystym sumieniem
        • Gość: hehe Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.connecta.pl 17.08.10, 21:44
          A ja szczerze odradzam tego developera. Sprawa na bielanach to
          niestety nie odosobniony przypadek. Generalnie oszukuja na kazdym
          kroku i bardzo zaluje, ze kupilismy od nich mieszkanie - drugi raz
          tego bledu juz nie popelnimy.
          • Gość: Ant Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.bestgo.pl 22.08.10, 21:11
            nie wiem jak tam developer i czy ten watek nie jest przez niego wywolany, ale
            mieszkalem na stablowicach i dojazd do centrum kom. miejska to 1h min. Miejsce
            dobre dla ludzi z samochodami, inaczej meczarnia, choc autobusow nie brakuje
            (przystanek zaraz pod osiedlem). Sam w zyciu bym tam nie kupil, bo za blisko
            glownej drogi (halas), a to mnie doprowada do szalu. Poza tym to bedzie
            blokowisko z mieszkaniami do 70 m a nie 90 jak sie reklamuja. Park - żul park.
            Same zule chlejace piwo i wszyscy maja o w d..
    • piiio Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme 31.08.10, 07:47
      jest napisane od 4.8 tys, czyli rozumiem da rade kupic tam za 4.8 tys tak ?
    • Gość: Kat Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 19:08
      Inwestycja jest realizowana na terenie zalewowym,proszę to wziąść pod uwagę przy ewentualnym zakupie.7-8 lat temu ten teren był zalany przez Bystrzycę.
      • Gość: Bela Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.wroclaw.mm.pl 10.10.10, 21:33
        40 procent Wroclawia to tereny zalewowe, durniu, w tym cały Biskupin, Sępolno, Kowale, Popowice, Szczepin, Przedmieście Oławskie itd. I kiedy były te zalania, durniu? Jakie 7 lat temu, durniu? 13 lat temu, durniu, w 1997 tylko. Wczesniej też tylko raz, 75 lat temu. Jak ja lubie jak się wypowiadają publicznie durnie...
        • Gość: kat Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 08:45
          Bardzo mi przyjemnie Andrzej mam na imię.Twoje Dureń?-skąd pochodzisz bo jakoś takie mało znane.Chyba jakiś daleki wschód...
        • Gość: Kat Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 10:21
          Mała prowokacja i agencik pękł?Jakoś w reklamach nie było tych danych a powinny.A kiedy teren był zalany to wiem bo tu mieszkam.Pa ciulu....
          • yeetii Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme 11.10.10, 11:46
            Tak, tak. Sprzedam mieszkanie na pięknym osiedlu zamkniętym w sąsiedztwie parku. Cena od 4800 zł/m2. Teren zalewowy. Kupuj dzisiaj bo jutro nie będzie.
            Jak Cie tak ciagle Bystrzyca zalewa to dlaczego tam mieszkasz? Na mapach opracowanych przez UM teren ten nie jest zalewowy.
            • liuzzi Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme 11.10.10, 14:03
              jesteś Kat wieśniakiem i to strasznym. Wskaż to zalanie Stabłowic siedem lat temu, jakies linki, zdjęcia, materiały? Nie ma? No własnie. Czemu na forach tylu idiotów?
              • Gość: Kat Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.10, 17:35
                Widac masz kłopoty ze zrozumieniem tekstu,ale u agenta nieruchomości to nic nowego.Powódż była w 1997r i wtedy ten teren był zalany.Masz wątpliwości idż do właściciela szkólki on Ci wszystko opowie.A swoją drogą to wolę być wieśniakiem niż mendą łażącą pomiędzy fiutem i jajami i usiłującą za wszelką cenę gdzieś człowieka skubnąć.
                • Gość: archi Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.10, 21:22
                  Jak dobrze pamiętam teren na którym buduje się to osiedle było w 1997 częściowo zalane.
                  • Gość: Bela Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.wroclaw.mm.pl 17.10.10, 21:30
                    no i co z tego że było częściowo zalane w 1997?????
                    • Gość: archi Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: 91.208.10.* 18.10.10, 12:07
                      nic
                • Gość: Bela Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.wroclaw.mm.pl 17.10.10, 21:31
                  Kat!! nie chrzań, pisałeś ze 6 albo 7 lat temu było zalane a teraz piszesz ze 13 lat temu. O to się chyba ludzie pytają? Pytania dotyczyły zalania 6 albo 7 lat temu, TY to napisałeś. Więc nie pyskuj.
                  • lancedance Bela trollu żyłka ci zaraz pęknie... licz do 10... 25.11.10, 10:47
                    Swoją drogą, jeśli prawdą jest to co pisze Sz.P. Kat to wnoszę o zmianę nazwy inwestycji.
                    Z "Zielone Stabłowice" na "Zalane Stabłowice", deweloper bez zmian ;-)
                    Projekt bardzo ładny, inwestycja kusząca ale dla singli lub emerytów. Dzieci mogą pobawić się tam albo w stawie przed domem, albo w Bystrzycy za domem. Tak czy owak nie jest zbyt bezpiecznie. Z drugiej jednak strony mieszkania w centrum przy zatłoczonych ulicach nie dość, że są niebezpieczne to jeszcze wręcz toksyczne np. inwestycja Gant, Legnicka 17.
                    Zawsze jak mawiał nasz były prezydent są plusy dodatnie i plusy ujemne ;-)
                    • Gość: Kaczer Re: Bela trollu żyłka ci zaraz pęknie... licz do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.11, 20:03
                      ???
                      • Gość: belfer Re: Bela trollu żyłka ci zaraz pęknie... licz do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.11, 20:05
                        To świetna oferta dla wędkarzy !!!!!
                        • Gość: Bela Re: Bela trollu żyłka ci zaraz pęknie... licz do IP: *.wroclaw.mm.pl 06.02.11, 11:58
                          Piekne domki, cicha okolica, nic tylko kupować.
    • rumianeczek30 Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme 15.10.10, 12:38
      witam jestem klientem profitu ale na osiedlu rumiankowym kupiłem mieszkanie na żernikach ładne budynki wszystko cacy ale w tym miesiacu wybuchła afera ookazało się że w budynku d ktoś dostał klucze na lewo oddanie budynków jest na grudzien 2010 osoba ta jest znajomym dewelopera i kupiła tam mieszkanie zauważyły to sasiadki innych budynków jak wieczorem paliło się swiatło wpadły pocykały zdjecia mają dowody ,najgorsze jest to te my sąsiedzi swoje materiały składujemy po balkonach a tam juz ktoś się remontuje profit umywa ręce nic nie wiedział dowody będa mu przedstawione w siedzibie,dlaczego pisze tutaj bo czuje się oszukany podejscie do klienta po wplaceniu pieniedzy jest pożal sie boże o całej sytuacji przedstawiam w linku

wroclaw-rumiankowe.mojeosiedle.pl/viewtopic.php?t=41308&start=390
      • Gość: maxi Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: 91.90.161.* 15.10.10, 13:44
        dziwne to osiedle, domy stoja jeden przy drugim, wszytsko widac w sasiednich mieszkaniach.
        • Gość: Bela Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.wroclaw.mm.pl 17.10.10, 21:33
          Kat, cyzli Andrzej napisal
          .7-8 lat temu ten teren był zalany przez Bystrzycę.
          a teraz okazuje sie ze w 1997. Umiemy liczyc.....
          • Gość: kupujący Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 00:04
            Kupuję tu mieszkanie. Dokładnie sprawdziłem mapę urzędu miasta „Mapa danych 3D”. Mapa wskazuje wysokośc terenu miasta Wrocławia w stosunku do poziomu morza. Teren osiedla oraz teren pod domem w szkółce, dom w parku i sam park jest położony tak wysoko jak osiedla po drugiej stronie ulicy. Natomiast szkółka za domem i teren dalej aż do młyna jest doliną rzeki Bystrzycy, jest ona bardzo nisko położona w stosunku do poziomu morza. Inna mapa dotycząca planu zagospodarowania mieszkaniowego obejmuje teren „Zielonych Stabłowic” pod zabudowę mieszkaniową. Plan nie obejmuje doliny Bystrzycy znajdującej się za osiedlem i za domem w szkółce bo tam właśnie istnieje ryzyko podmakania. Teren „Zielonych Stabłowic leży wyżej niż wysokośc wałów przy Odrze.
            Tereny zalewowe Wrocławia zostały dokładnie określone na mapie opracowanej przez straż pożarną. Stabłowice nawet potencjalnie nie są zagrożone. Teren piękny, dużo zieleni. Zachodnie wiatry bezpośrednio w kierunku planowanego osiedla nawiewaja powietrze pachnące lasem mokrzańskim, jak na wsi przy lesie. I właśnie to wszystko mnie przekonało, że dobrze zdecydowałem.
            • Gość: pytam Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.11.10, 11:05
              Czy możesz podać link bądź inny namiar na mapę straży pożarnej z terenami zagrożonymi powodzią? Rozważam zakup szeregówki na Maślicach stąd też interesuje mnie ryzyko zalania.
              • Gość: Bela Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: 89.228.174.* 14.11.10, 11:29
                nie ma czegos takiego na terenie miasta jak tereny zagrożone powodzią, ty idioto. Rzeki mogą wylać praktycznie wszędzie, poza centralnymi Krzykami (w osi Powstańcow śląskich). Wszystko zależy od wielkosci powodzi. W 1997 roku zalało około 1/3 miasta, nic nie stoi na przeszkodzie żeby zalało 2/3 na przykład. Myśl, czlowieku, to jest natura, system rzeczny, hydrologia, tego sie nie da na sto procent ocenić.
                • Gość: kupujący Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 11:46
                  Do belaidioty. Ten twój najczarniejszy scenariusz jeśli się spełni to nawet te twoje Krzyki popłyną.
                • Gość: bolek Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.11.10, 19:22
                  Kretynko, zanim coś bezmyślnie najpierw to sprawdź. Ryzyko zalania określa się procentowo. Mapę terenów z określeniem procentowego zagrożenia posiada Regionalny Zarząd Gospodarki Wodnej we Wrocławiu. I co, łyso ci debilko??
    • Gość: kupujący do pytam Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 12:07
      Jest to mapka skopiowana z spośród wielu informacji umieszczanych przez czytelników podczas majowej powodzi. Podaję opis mapki:

Osiedla wrocławskie – zagrożenia powodziowe
      Na podstawie materiałów straży pożarnej, RZGW i WWF

Może po tym opisie znajdziesz ją w GOOGLACH
      • Gość: Bela Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: 89.228.174.* 14.11.10, 12:24
        brednie, powtarzam. Mapki zagrożen robione są na podstawie przeszłości, nie da sie jednak ocenić skali powodzi większej od poprzednich. Krzyki mogą być zalane (to do Kupującego, idioty), tylko wtedy kiedy pozwolimy wodzie przepłynąć pod wiaduktami kolejowymi. To łatwo uszczelnić, wystarczy zatkać przejazdy workami. Innej możliwosci zalania okolic Powstańcow nie ma.
        Poza tym praktycznie cały Wrocław może byc zalany, nie wydurniaj się więc z mapkami. Kupisz sobie domek na terenie, ktory mapka uznaje za bezpieczny po czym rzeka i tam ci się tam wleje. Myśl człowieku. Myśl.
        • Gość: gość Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.centertel.pl 14.11.10, 18:32
          widzę że Pan Bela jest wszechobecny na forum... chyba ma dużo czasu wolnego :)) ciekawe jest to że gdzie się pojawia to robi zamieszanie :) pozdrowienia dla wszystkich podobnych do Pana "Bela" :D
          • Gość: Bela Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: 89.228.174.* 14.11.10, 18:59
            a co wnosisz swoim wpisem do tematu wątku???
            • Gość: bolek Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.11.10, 19:30
              A co ty wnosisz określeniami typu kretyn i idiota? Oczywiście poza leczeniem własnych frustracji i kompleksów?
        • Gość: bolek Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.11.10, 19:28
          debilko, zapewne nie wiesz co to znaczy "ocenić ryzyko". To nie oznacza czy teren będzie zalany czy nie tylko określa procentowo ryzyko wystąpienia takiego zjawiska. I każdy kto kupuje nieruchomość powinien być świadomy ryzyka zwłaszcza, że pociąga to za sobą konkretne koszty w postaci składki ubezpieczeniowej. Ale lepiej wyzywać innych od idiotów... Jesteś naprawdę przykra, chyba brakuje ci dobrego rżnięcia...
          • liuzzi Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme 14.11.10, 19:41
            Mnie chyba rżnąć nie będziesz co Bolek? :))) No to jeśli nie, uświadomie Ci: nie ma żadnych róznic w składkach ubezpieczeniowych na Maslicach i dajmy na to, na Krzykach. udaj się do pierwszego lepszego ubezpieczyciela, on ci potwierdzi.
            Rzecz w tym, ze we Wrocławiu w ciągu udokumentowanych 130 lat badań, wielka powódz wystąpiła jedynie dwa razy. W 1924 i w 1997. W tym pierwszym przypadku niegotowy był jeszcze w pełni wrocławski węzeł wodny, w drugim popełniono ogromne błędy przed powodzią (niewysadzenie wałów). Teraz tego błędu nikt nie popełni, zatem ubezpieczyciel nie widzi powodów w podnoszeniu składki.
            pozdrawiam

PS. Nie pisz mi o powodzi w tym roku, bo jej nie było. Był podwyższony stan wód na Odrze, rzeka wylała tylko na Kozanowie, ale Kozanów to naturalny polder zalewowy dla rzeki. Tam własnie będziesz miał stawki podwyższone, nigdzie więcej.
            • Gość: Bela Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: 89.228.174.* 16.11.10, 16:28
              hahahahaah:) achachachacha:) hehehehehe:) eheheheheh:) heheheh:) głuptasek boi się powodzi:) naczytał się o powodziach, co za głuptasek.
              • rumianeczek30 Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme 20.11.10, 22:33
                martwi mnie kapitał profitu był 2 mln zł teraz 100tys kupiłem tam mieszkanie boje się ze firma bankrutuje
                • Gość: Rych Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.chello.pl 21.11.10, 10:39
                  z tego co widze, to firma pozakladala spolki-córki komandytowo-akcyjne z minimalnym kapitalem 50tys, kazda do innej inwestycji, dla wlasnego bezpieczenstwa w przypadku ewentualnego bankructwa. wiem, ze GANT tez dziala na tej zasadzie, wiec mysle, ze nie ma sie czym przejmowac
                  • rumianeczek30 Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme 22.11.10, 12:35
                    proszę poczytać wątek na naszym forum

wroclaw-rumiankowe.mojeosiedle.pl/viewtopic.php?p=376547#376547
                    u nas miał być plaz zabaw jescze tydzien temu mówili że będzie w tej chwili potwierdzają ,że nie pisma dotyczące odbiorów nie otrzymaliśmy ciągle jesteśmy zbywani,inwestycja na blacharskiej stoi pod znakiem zapytania robotnicy nie dostają pensji mój brat tam pacuje

naprawde coś się dzieje my już boimy się czy wogóle odbierzemy nasze mieszkania

• Gość: belfer Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: 80.50.131.* 22.11.10, 13:53
                      usuwanie toksyn z posadzek na poprzedniej inwestycji w bielanach było bardzo kosztowne i mogło się odbić na sytuacji finansowej spółki.
                    • Gość: WM Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.11.10, 15:03
                      bzdury! moja firma współpracuje z Profitem, faktury płacą przed terminem!!!
                    • rumianeczek30 Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme 22.11.10, 15:17
                      nie wymysliłem sobie tego !!! porozmawiaj z pracownikami co budują tam to co że płacą faktury widziałes ich kapitał jak idzie z 2mln w dól to coś chyba oznacza inni deweloperzy mają po 20mln kapitału napewno się dzieje żle nam wstrzymują odbior mieszkan pisma do nas nie dotarły o odbiorach a pisze to bo m nie zmyslam sobie inwestycja na blacharskiej pod znakiem zapytania a co dopiero zielone stabłowice ja kupiłem mieszkanie ale boje sie że do końca życia będe płacił za coś czego nigdy nie będzie .wole dmuchać na zimno kilka osob tez się boi poczytajcie u nas na forum
                      • liuzzi Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme 22.11.10, 20:49
                        spokojnie malutka.
                        • Gość: ZA Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.11.10, 13:19
                          wiem że pozwolenie na budowę zostało oprotestowane, więc go nie ma i budowa nie ruszy na razie
                          • Gość: Bela Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: 89.228.174.* 25.11.10, 09:20
                            a kto protestował???
    • me-design.pl Projekty wnętrz 07.02.11, 20:33

Zapraszam do współpracy przy aranżacji wnętrz. Warto pomyśleć o profesjonalnej usłudze aby rozsądnie zaplanować wydatki na wykończenie wnętrza. Oferuję kompleksową usługę aranżacji wnętrz z wizualizacjami oraz rysunkami technicznymi. Zapraszam do przesłania rzutu mieszkania i wyceny projektu. Konkurencyjne ceny.
      me-design.pl@gazeta.pl
      • Gość: Zako Re: Projekty wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 21:49
        wie ktoś czy zaczęli budowę ?
        • Gość: Koniu Re: Projekty wnętrz IP: 91.90.161.* 04.03.11, 10:45
          ostro idą z pracami
          • Gość: Zako Re: budowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 22:40
            co jest , nic się nie dzieje, nawet z budową nie ruszyli !!!!!!?????
            • adamski-kupujacy Re: budowa 19.03.11, 16:02
              Budowa została oprotestowana przez wlasciciela szkolki drzew, ze wzgledu na duze zacienienie dzialki. Protest zostal odrzucony a pozwolenie na budowe jest juz prawomocne. Budowa wg. dewelopera rusza 1 kwietnia.
              • Gość: Feliks Re: budowa IP: 91.198.246.* 06.04.11, 17:04
                No dobra no to mamy kwiecień, zaczęli już z robotą ?
                Bo termin maja na czerwiec 2012 a jak tam byłem w marcu to nawet dziury w ziemi nie było, coś ten termin mało realny mi się wydaje
                • Gość: Bela Re: budowa IP: *.wroclaw.mm.pl 06.04.11, 17:14
                  za płotem juz dłubią
                  • Gość: kazim Re: budowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.11, 19:27
                    nic nie robią
                    • Gość: Feliks Re: budowa IP: 91.198.246.* 18.04.11, 15:41
                      No nie gadaj że nic się tam nie dzieje. A może po prostu nie zauważyłeś bo z tego co wiem to mają zacząć budowę od strony parku. Będę się musiał chyba jakoś niedługo osobiście tam wybrać.
                      • Gość: bela Re: budowa IP: *.wroclaw.mm.pl 18.04.11, 19:11
                        robota idzie ostro już.
                        • Gość: Artur Re: budowa IP: 91.198.246.* 20.04.11, 11:38
                          Przejeżdżałem tam ostatnio i faktycznie coś się ruszyło. Jak na razie to udało im się częściowo wykopać dziurę pod budynek od strony parku stabłowickiego
                          • Gość: A Re: budowa IP: 91.198.246.* 27.04.11, 18:22
                            Na stronie dewelopera pojawiły się zdjęcia z budowy - dziura pod budynki od strony parku stabłowickiego w pełnej okazałości. A także sam park pełen zieleni, spacerujących rodzin , bawiących się dzieci, ptaszki, motylki, raj na ziemi :-)
                            • Gość: Fra Re: budowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.11, 19:47
                              a buduję spółka celowa o kapitale 50.000 zł ? Profit po wpadkach ucieka od ryzyka :) Powodzenia
                              • Gość: a Re: budowa IP: 91.198.246.* 28.04.11, 11:04
                                A mieli jeszcze jakieś inne wpadki oprócz Arkadii ? A że pociachani na kilka mniejszych spółek są to chyba lepiej w przypadku jakiś kłopotów ? Co nie ? Zresztą ta inwestycje i tak w całości finansowana jest kredytem zaciągniętym w PKO
                                • Gość: michal Re: budowa IP: *.opera-mini.net 28.04.11, 11:51
                                  Na pewno mieli wpadke na obornickiej. Przez bodajże pól roku ludzie nie mogli sie myć i kąpać bo leciała brudna, śmierdząca, pełna bakterii woda z kranów.
                                  • rumianeczek30 Re: budowa 29.04.11, 14:08
                                    kupiłem mieszkanie na osiedlu rumiankowym na żernikach pełno usterek okna ściany krzywe dach przeciekał męczyłem się z nimi 3 miesiące a ściany są cienkie wszystko słysze co sąsiad mówi masakra
                                    • Gość: klos Re: budowa IP: *.play-internet.pl 01.05.11, 13:06
                                      A mozesz z z czego konkretnie masz sciany dzielące mieszkania.
                                      Wiem ze stosuja SILKA ale nie wiem jaki model konkretnie.

Pytam poniewaz tez kupiłem mieszkanie ktore sie teraz buduje i chce uniknac tego problemu
                                      • rumianeczek30 Re: budowa 01.05.11, 17:26
                                        portherm tez myslalem ze unikne usterek ale nie ,wszystko na szybko robione nawet plac zabaw

piaskownica dla dzieci mala trawy nie zasiali na około ziemia wracając do budynku na zewnątrz prezentuje się ladnie ale w mieszkaniach sporo poprawek następna inwestycja napewno tez z usterkami nieuniknione ale szczerze wygurowane ceny jakna rumiankowe mamy tu niezły scisk okno w okno ale cóż mieszkać trzeba pozdrawiam
                                        • Gość: luzz Re: budowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 18:49
                                          okna w okna i balkon w balkon tam mieszkacie gupie h...e
                                        • Gość: klos Re: budowa IP: *.graz.surfer.at 02.05.11, 18:23
                                          czytam wlasnie techniczne infa o rumiankowej i wychodzi na to ze pustaki masz na zewnetrzych scianach a na wewnetrzych i działowych jest silka

a co do ceny daj na siebie jakis namiar to pogadamy bo niewiem ile moge u nich ugrac
                                          • Gość: klos Re: budowa IP: *.graz.surfer.at 02.05.11, 18:26
                                            albo napisz mi na

1@mowil.pl
                                            • Gość: Kola Re: budowa IP: *.Red-217-126-49.staticIP.rima-tde.net 20.05.11, 16:24
                                              ma ktoś informacje czy ta firma funkcjonuje jeszcze, nikt nawet do mnie nie oddzwonił, chyba za dobrze im się powodzi, czy co ?? Macie jakieś info o Profit Development ??
                                              • Gość: Gigiu Re: budowa IP: *.wroclaw.mm.pl 20.05.11, 17:25
                                                zadzwon dobie do firmy i przestać pie....olić.
                                                • Gość: Kola Re: budowa IP: *.Red-217-126-49.staticIP.rima-tde.net 20.05.11, 17:45
                                                  Panowie z PD nie bądzcie wulgarni
                                                  • Gość: klos Re: budowa IP: *.dynamic.chello.pl 21.05.11, 18:47
                                                    w piatek u nich bylem
                                                    ogladałem makiete

klientow duzo, w moim banku tez ich znaja i nie widza zadnych problemow

jeszcze mi nie wybudowali wiec co do jakosci to sie nie wypowiem
    • Gość: KK Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.04.11, 10:52
      odradzam tą firmę, niekompetencja i bałagan to delikatnie powiedziane,
      • Gość: zielony Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.open.pl 25.11.11, 18:02
        Zamierzam kupic mieskzanie na tej inwestycji. Czy ktoś ma pomysł na negocjajce z developerem? Czy jest ktoś kto podpisał już umowę i mógłby mi dać kilka informacji jak się współpracuje z nimi?
        Słyszałem że sprawa pozwolenia na budowę trafiła do sądu... coś o tym wiadomo?
        • Gość: MM Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.11, 20:52
          tak,pozwolenie wstrzymane ale to podobno kwestia kilku dni i budowa ma być kontynuowana
    • m-form Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme 08.08.11, 10:08
      A CO MYŚLICIE O INWESTYCJI PRZY GÓRECKIEJ 8 APARTAMENTY GÓRECKA8 NAD JEZIORKIEM Z DUUUZYMI TARASAMI >????

WWW.AZBUDOWNICTWO.PL
      • Gość: Bles Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.play-internet.pl 08.08.11, 22:51
        wszystko byle nie Profit
        • Gość: zielony Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.centertel.pl 05.12.11, 10:09
          Dlaczego nie profit? Mało wylewny jesteś jak na taką opinię. Czyżbyś był ta osobą która wstrzymała budowę?
          Jeśli tak to wiec że będziesz miał trudno. Pozwy się sypną.
    • Gość: justiwro Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.play-internet.pl 22.08.11, 13:10
      PRZEDSZKOLE NA MAŚLICACH I W WILKSZYNIE ZAPRASZA !!!

Akademia Puchatka i Przyjaciele Puchatka to domowe przedszkola zlokalizowane na osiedlu Maślice we Wrocławiu oraz w miejscowości Wilkszyn w sąsiedztwie domków jednorodzinnych w otoczeniu terenów zielonych istniejące od 2009r.
      Pięknie położone budynki przedszkolne posiadają duży ogród, w których dzieci spędzają czas na zabawach oraz zajęciach ruchowo – sportowych.
      Domy dostosowane są do dzieci w wiekpotrzebu przedszkolnym i spełniają wszelkie warunki BHP i p.poż. (uzyskaliśmy pozytywna opinię Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego oraz Komendanta Miejskiego Państwowej Straży Pożarnej).
      W cenie każdego pakietu zawarte są zajęcia:
      językowe
      rytmika (zajęcia wokalno – muzyczne)
      zajęcia dydaktyczne
      zajęcia plastyczne
      logopedia
      zajęcia ruchowo – sportowe (fitnesik dla maluchów)
      bajkoterapia
      savoire vivre dla przedszkolaka
      zajęcia teatralne
      psychomotoryka

Zapraszamy !!! tel. 502-024-633
      • Gość: klient (już były) Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.12, 17:23
        Ludzie! Przestrzeham przed Profit! Inwestycja staneła, mówią, ze najmniej na 3 miesiące, pozabierali dźwigi i wszystko, poza tym kręcą i oszukują! Mam tego już dość, przenoszę się do innego dewelopera. Wszystko lepsze niż PROFIT!
        • Gość: kazim Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: 80.122.195.* 16.01.12, 17:45
          kolejna wtopa Profitu
          • Gość: analityk Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.180.65.127.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.01.12, 00:23
            nie szczuj chłopcze, po co dźwigi jak domy już stoją? myśl chłopaczku.
            • Gość: NIE!NIE!NIE! Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.01.12, 00:31
              co, piesek prezesika z profita się odezwał
              • Gość: tony Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: 80.50.131.* 17.01.12, 09:03
                Napiszcie, proszę, dokładnie o co chodzi z tym pozwoleniem na budowę - jaka jest naprawdę sytuacja i jakie są perspektywy (czasowe) na rozwiązanie
                • Gość: gość Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.12, 10:35
                  z tego co udało mi się dowiedzieć, to budowa wstrzymana jest na razie na 3 miesiące, ale perspektywy są może i pół roku
                  • Gość: Gustlik Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: 91.90.161.* 17.01.12, 16:14
                    zepnijcie poślady, cegły do ręki i budujcie dalej.
                    • Gość: kkk Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.play-internet.pl 18.01.12, 23:58
                      Witam, warto interesować się tą inwestycją? Ludzie którzy już kupili mają jakieś wiadomości o budowie, postępach?
                      Pozdrawiam
                      • Gość: ja Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.12, 09:28
                        a wlasciwie dlaczego im wstrzymali to pozwolenie. przeciez takich rzeczy nie wstrzymuje sie ot tak.... ktoś wie??
                        • Gość: kaz do PD IP: 80.122.195.* 19.01.12, 11:06
                          Panowie z Profitu, zawsze tak aktywni, może napiszecie łaskawie co się właściwie dzieje z budową na ul. Głównej ????
                          • Gość: Jedrus Rezydencja Borek na Saperow IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.01.12, 12:29
                            to tez inwestycja PD, czy ktoś juz kupil mieszkanie, jakie ceny? Kiedys ceny byly od 10 tys, teraz widzialem reklame od 7900. Budynek juz skonczony, ale nic sie nie dzieje, nikt nie mieszka.
                            • Gość: Ew zielone Stablowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.12, 22:19
                              Cos nowego w sprawie ?
                              • rafalprecz Re: zielone Stablowice 01.03.12, 16:15
                                tak, sporo.
                                • Gość: blekitnooka Re: zielone Stablowice IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.03.12, 14:21
                                  witam,
                                  co za granda ten developer. chcę zerwać z nimi umowe przedwstępną a ani się nie zgadzają i każą mi czekać, ciekawe na co? kiedy oni oddadzą te mieszkania bo napewno nie we wrześniu 2012r.
                                  • Gość: jola Re: zielone Stablowice IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.12, 18:59
                                    Ja też chciałam z nimi zerwać umowę i miałam tak samo
                                    To jest po prostu nie odpowiedzialne sprawa wyszła 2 tygodnie temu i nic dalej nie wiadomo i może przez 2 następne lata nic nie będzie wiadomo a my będziemy płacić odsetki od kredytu
                                    Jak tak dalej pójdzie składam zawiadomienie do prokuratury o popełnieniu przestępstwa ( oszustwa )
            • Gość: jola Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.internetunion.pl 07.03.12, 08:06
              Analityk ty tumanie po co dźwigi poco ci mózg a jak dach położą i budynki nie są skończone
              Panowie sprzedawcy tak zwani handlowcy ( to sami oszuści ) przy podpisywaniu umowy żaden z nich nie wspomniał ze mają takie kłopoty a sprawa się ciągnie bardzo długo
              Teraz starają się być fajni i proponują zmianę harmonogramu płatności transz
              Tu trzeba wziąć sprawy we swoje ręce żal mi tylko ludzi którzy wpłacili już pierwsze raty
              • Gość: Gustlik Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: 91.90.161.* 07.03.12, 18:10
                ty zdziro z maślic:) internetunion cie zdradza. czemu szczujesz na dobrego wykonawce?
                • Gość: jola Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.12, 18:55
                  Ty pustaku może troszkę kultury kupiłeś tam mieszkanie ze się wypowiadasz gamoniu
                  Dobry wykonawca to zrób mu loda gamoniu
                  • Gość: kazim Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.12, 09:22
                    czy coś nowego w sprawie Zielonych ? Budują czy stoją ?
                    • Gość: Kamil Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.dibre.com.pl 20.03.12, 13:39
                      budowa dynamicznie ruszyła z kopyta. Opłaca się kupować wyłącznie w dwóch skrajnych budynkach. Tylko tam balkon się wam na coś przyda. W innych budynkach balkon posłuży wam wyłacznie do podawania ręki sąsiadowi z innego balkonu naprzeciwko.
                      • Gość: gg Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.centertel.pl 10.04.12, 09:45
                        Ktoś wie co sie stało z tą inwestycją bo wygląda na opuszczoną.Byłem tam wczoraj zero postępu i nawet dżwigi znikneły.
                        • Gość: Gucia Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: 91.90.161.* 10.04.12, 11:42
                          budują, wszystko idzie dobrze.
                          • Gość: oskar Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.internetia.net.pl 10.07.13, 00:05
                            Mieszka już tam kto?
                            Bo się zastanawiam czy kupić?
                            Wszystko dobrze jest? jak z deweloperem?
                        • Gość: www.kbbmeble.pl Re: Zielone Stabłowice deweloper profit developme IP: *.static.korbank.pl 18.09.12, 08:17
                          Witam wszystkich zadowolonych i nie zadowolonych klientów, tych obecnych i przyszłych.
                          Chętnie wykonam meble do Państwa mieszkań: kuchenne, szafy, zabudowy.
                          Zapraszam do współpracy, Krzysztof Błaszczyk.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka