Dodaj do ulubionych

Inter-System osiedle Park Maslice

02.12.10, 16:06
Witam,

czy ktos wie cos wiecej na temat osiedla Park Maslice wybudowanego przez firme Inter-System:
www.nowara-pinski.pl/index.php
Osiedle wybudowano juz podobno 2 lata temu (w 2008 r) a domy do tej pory stoja nie sprzedane.

Czy jest z nimi cos "nie tak"?

Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: witek Re: Inter-System osiedle Park Maslice IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.12.10, 20:08
      912 tys za nieduzy segment to przesada, obok CTE sprzedaje 170 m2 za 620 tys, duzo ladniejsze
      • papa-para Re: Inter-System osiedle Park Maslice 03.12.10, 09:39
        Nie rozumiem - z tego co widze w cenniku Parku Maslice, segment kosztuje 695 tys. brutto, a nie 912 tys?

Zastanawiam sie tylko, czy ten caly teren nie jest terenem zalewowym - Odra jest bardzo blisko.
        • Gość: Logic Re: Inter-System osiedle Park Maslice IP: 91.90.161.* 03.12.10, 09:44
          mysl czlowieku, terenem zalewowym w mieście jest połowa jego powierzchni. A tam, gdzie mowisz, woda była w ciagu ostatnich stu lat tylko raz. Myśl.
        • Gość: r2d2 mapa terenow zalewowych IP: 80.50.131.* 03.12.10, 11:53
          c0834752.cdn.cloudfiles.rackspacecloud.com/1_1b69965e5d4c98a2b8c1a424077f0ff5.jpg
          • Gość: Logic Re: mapa terenow zalewowych IP: 91.90.161.* 03.12.10, 12:51
            bzdura, R2d2. To nie jest zadna mapa terenów zalewowych, to jest mapa zasięgu ostatniej powodzi, w 1997 roku. Co nie oznacza automatycznie terenów zalewowych. Jakby zalany był Biskupin, który jest ajbardziej narażony i tylko dlatego go obroniono, bo wiedziano, ze popłynie, to by zasuięg tej mapy był kompletnie inny.
            • Gość: r2d2 Re: mapa terenow zalewowych IP: 80.50.131.* 03.12.10, 15:02
              Nie rozumiem, to Niemcy już przed wojną przewidzieli zasięg powodzi w 1997 ??? Niesamowita jest ta niemiecka technologia...
              • Gość: Bela Re: mapa terenow zalewowych IP: 89.228.174.* 03.12.10, 17:38
                to niemiecka mapa z powodzi chyba w 1924 roku.
                • Gość: witek Re: mapa terenow zalewowych IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.12.10, 18:58
                  To odpowiednik naszego planu miejscowego a nie żadna mapa powodzi. Jasny niebieski to tereny zalewowe.
                  • Gość: Bela Re: mapa terenow zalewowych IP: 89.228.174.* 03.12.10, 19:05
                    ależ co ty bredzisz. zauważ ze na mapie jest cała wielka wyspa poza tym "terenem". Uwazasz idioto niewykształcony, że Biskupin i cała wyspa nie są terenami zalewowymi??? Uwazasz, durniu, że rzeka, jesli przekroczy stany z 1997 roku, nie może wylać się dalej na południe? Masz pojęcie w ogóle o tych sprawach?
                    • Gość: prawdziwy witek Re: mapa terenow zalewowych IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.12.10, 19:14
                      Napinanie półdupków grozi niedowładem krocza. To wstydliwe schorzenie, które coraz częściej występuje w znacznej części populacji. "Początkowo czułam pewne takie podniecenie połączone z mrowieniem w okolicach lędzwiowych. Z czasem stało się to uciążliwe nie do zniesienia"- mówi Mela, od 2 lat dotknięta dysfunkcją krocza...
                    • Gość: najprawdziwdzy wit Re: mapa terenow zalewowych IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.12.10, 19:38
                      Według zapowiedzi Ministerstwa Zdrowia pojawi się możliwość refundacji leczenia. "Elastyczne pieluchomajtki to rozwiązanie, na które czeka wielu dotkniętych dysfunkcją krocza. Rząd nie będzie oszczędzał tam, gdzie oszczędzać nie można"-mówi dobitnie Minister Ewa Kopacz. Środowisko chorych podchodzi sceptycznie do zapowiedzi pani Minister. "Trzeba być ostatnim głupkiem i idiotą, żeby nie dostrzegaż, że to sprawa polityczna!"- denerwuje się Mela, nieformalny rzecznik środowiska...
                      • Gość: Mela Re: mapa terenow zalewowych IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.12.10, 19:55
                        Dziś już wiem, że było warto się ujawnić! Takich jak jak jest wielu, stąd też apeluję: UJAWNIJCIE SIĘ! Razem stanowimy siłę, z którą liczyć będzie się Minister Zdrowia Ewa Kopacz oraz Prezydent Wrocławia! Spotkajmy się jutro w rynku, będę stała koło pręgierza. Poznacie mnie po tym, iż towarzyszyć mi będzie kozioł szorstkowłosy. Razem raźniej! Siostry i bracia- dysfunkcja zwieraczy to nie jest wstyd!
                        • Gość: buzzi Re: mapa terenow zalewowych IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.12.10, 20:23
                          I ja cieszę się, że jest takie miejsce, w którym MY - osoby płciowo niezorientowane z zespołem napiętych półdupków, możemy terapeutycznie dać upust swoim emocjom. Wierzę, że z czasem będzie nas coraz więcej i możliwe będzie zorganizowanie na ul. Świdnickiej parady naszego środowiska!
                          • Gość: unLogic Re: mapa terenow zalewowych IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.12.10, 20:27
                            A ja szczerze wątpię w powodzenie tego projektu. Tak często doświadczaliśmy braku zrozumienia w środowisku heteroseksualnym, iż nie sądzę abyśmy spotkali się ze zrozumieniem. Przykro mi i łzy cisną mi się do oczu, ale wydaje mi się, że gdy emocje już opadną zostaniemy pozostawieni sami sobie ze swoją dysfunkcją krocza...
                            • Gość: ola13lat Re: mapa terenow zalewowych IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.12.10, 20:39
                              A ja uważam, że to odrażające! Sam lubię puszczać bąki a potem je wąchać, ale czy to jest powód aby o tym pisać publicznie? Stanowczo nie!
                              • Gość: Bela Re: mapa terenow zalewowych IP: 89.228.174.* 04.12.10, 13:02
                                Mela, Buzzi, Unlogic, Ola13lat: IP: *.dynamic.gprs.plus.pl
                                • Gość: Bela Re: mapa terenow zalewowych IP: 89.228.174.* 04.12.10, 13:04
                                  Prawdziwy Witek tez IP: *.dynamic.gprs.plus.pl . Dokonales człowieku sześciu wpisów pod róznymi nickami. Dobrze się bawisz? A co wniosłeś do dyskusji o developerze i terenach zalewowych, w którymkolwiek z tych wpisów?
                                  • Gość: bela Re: mapa terenow zalewowych IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.12.10, 13:11
                                    No dobra, jestem wam winna wyjaśnienie. Zawsze lubiłam zwracać na siebie uwagę. Tak bardzo chciałam usłyszeć od Niej słowo "kocham"... Co to za matka, która ciągle tylko "głupku, idioto"... Już jako dziecko lubiłem, przepraszam- lubiłam, wtrącić swoje trzy grosze do dyskusji dorosłych. Więc kiedy Oni dyskutowali o niby-ważnych sprawach, ja stawalam z boku i puszczałam taakiego bąka, że im się wszystkich dyskusji odechciewało! Teraz bąki puszczam wirtualne, to moja zemsta! PS. Mimo wszystko kochm Cię Mamo...
                                    • Gość: Bela Re: mapa terenow zalewowych IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.12.10, 13:25
                                      Przestań się pode mnie podszywać ty kretynie i idioto! Nie wiesz co to znaczy być niekochanym, pomiocie niemyty!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka