Dodaj do ulubionych

znowu dach-bud

IP: 156.17.3.* 20.05.04, 08:24
Witam wszystkich,
coś dawno nie był poruszany temat mojego ulubionego dewelopera. Czyżby
wszystkie problemy zniknęły....
mam pytanie do mieszkańców Balonowej - czy ktoś już załatwiał sprawy aktu
notarialnego i takowy posiada?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: zainteresowny Re: znowu dach-bud IP: *.dlugoleka.sdi.tpnet.pl 20.05.04, 09:02
      Wetnę sie troche w wątek ...
      mam pytanie na temat "pentagonu" z Kromera:
      Czy jako właściciel mieszkania mam gwarancję, albo przez jaki okres mam
      prawo rękojmi?

Bo mam troche usterek ktore mi wyszły "w praniu". - pęknął tynk w pokoju,
      parapet odchodzi itp.

pozdrawiam
      • Gość: Olo Re: znowu dach-bud IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.04, 14:15
        Rękojmia w tego rodzaju roszczeniach wynosi 3 lata.

Pozdrawiam
    • xmila Re: znowu dach-bud 20.05.04, 13:49
      Witam!
      Ja też mam pytanie do tych, którzy już mieszkają na Balonowej. Po tych
      wszystkich opiniach, które słyszałam o Dachbudzie zastanawiam się czy warto tam
      kupić mieszkanie? Jak wygląda wykonanie, czy tynki lecą na głowę, pleśń rośnie,
      dachy przeciekają? Czy budynek jest docieplony, bo wiem, że zdarzało się im
      pominąc w innych inwestycjach ten ważny element...
      • Gość: dusia Re: znowu dach-bud IP: 156.17.3.* 20.05.04, 14:28
        czesc
        ja kupiłam mieszkanie w marcu i mieszkam na Balonowej około 3 tygodni.przed
        kupnem my tez wysluchalismy wielkiej litani zarzutów do tego dewelopera ale w
        koncu sytuacja tak sie usawila ze zdecydowalismy sie na kupno spodziewajac sie
        wielkich problemów. odpukac na razie one nie przyszly. odbiór mieszkania
        przebiegł tak jak trzeba, ich niedociągniecia spisano i natychmiast naprawiono.
        w czasie wykańczania ekipa nie sygnalizowała żadnych problemów.
        ogólnie musze powiedzieć ze jestem zadowolona. Dodatkowo reagują natychmiast po
        zgłoszeniu jakiegoś problemu.
        pozdrawiam
        • Gość: gość Re: znowu dach-bud IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 09:51
          witam! Mama pytanie co do "Balonowej"
          Jaki jest całkowity koszt nabycia mieszkania i jaki jest czynsz i inne opłaty?
          zastanawiam sie nad kupnem i nie moge sie zdwcydować. Bede wdzęczny za
          wiadomości.
          • Gość: dorota Re: znowu dach-bud IP: *.lo5.wroc.pl 08.06.04, 11:45
            w tej chwili jest 2200 za metr i prawdopodobnie miejsce garażowe jest wliczone
            w cenę mieszkania (tak przynajmniej jest napisane w Gazecie Wyborczej)Opłaty
            miesięczne wynosza ok. 150 zł. W sezonie grzewczym ok. 200 zł.
            • Gość: d Re: znowu dach-bud IP: 156.17.3.* 09.06.04, 07:42
              mamy ok 53 m2- i opłaty wynoszą tak jak pisała dorotka około 150 zł teraz (wody
              nie oszczędzam), jak grzali to nie przekroczyłam 200 złotych. oprócz tego
              dochodzi prąd (gazu brak)- około 70 zł na miesiąc.
              a promocja z garażem trwa do końca czerwaca bodajże (sprawdz na stronie dach
              budu)
              pozdrawiam
    • Gość: dorotapu Re: znowu dach-bud IP: *.lo5.wroc.pl 26.05.04, 11:56
      Jestem chyba pierwszą mieszkanką bloku przy ul. Balonowej! Zamieszkałam przed
      Bożym Narodzeniem. Nic złego się nie dzieje, jesteśmy z mężem zadowoleni.
      Chyba,że jakiś mieszkaniec przez całą noc odtwarza przeboje Italo Disco i na
      dodatek śpiewa!!!!!
      W sprawie aktu notarialnego.Odpowiedź z działu marketingu: w drugim półroczu
      roku 2004.Cena: ok. 2000-3000 tys.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka