Dodaj do ulubionych

Odra Tower

IP: *.jmdi.pl 12.09.11, 11:03
witam,
co myślicie o inwestycji? Chodzi mi po głowie kupno mieszkania tam, wcześniej oglądałam zwykłe osiedla ale jak zobaczyłam ceny to zastanawiam się i nad Odrą. Są może na forum przyszli mieszkańcy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Weronka Re: Odra Tower IP: *.aster.pl 12.09.11, 12:00
      Mi się generalnie budynek sam podoba, trochę nie wiem jak będzie z miejscem bo jest trochę hałasu, ale wiadomo kto co lubi prawda. Sam projekt jest bardzo udany, a nie myślałaś o legnickiej?
      • Gość: Ona Re: Odra Tower IP: 213.199.241.* 13.09.11, 10:39
        A po ile m2? przyznam, że projekt fajny, też bym chętnie w takim miejscu zamieszkała. Oglądałam mieszkania (rzuty) są nawet takie z dwoma balkonami.
        • Gość: Weronika Re: Odra Tower IP: *.aster.pl 13.09.11, 13:00
          Ok 6800 za metr, mieszkania tam są przeróżne niektóre bardzo ciekawe, ja jednak myślę też o legnickiej bo tam mają jeszcze promocję z kuchnią teraz i sama nie wiem na co się skusić.
          • dwiesukipodjednymdachem Re: Odra Tower 13.09.11, 17:55
            chyba żartujecie.Zamiast durnowatych wpisów na forum , które udają głosik opinii publicznej , odbierajcie czasem telefony.
            I błagam, skończyć z tą nowomową:
            polecam,
            mieszkanko ,
            witam,
            na co się skusić.
            Qrwa ,eksperckie działania po marketingu i szkoleniach za unijne dotacje ,
          • pikpok25 Re: Odra Tower 13.09.11, 20:23
            ceny OD 6800 a nie 6800, średnio 8000 za metr ale to jest centrum i cenę będzie mieć wysoką.
            • Gość: supertruper Re: Odra Tower IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.09.11, 09:49
              Jasne, że cena będzie wyższa niż zwykłych mieszkań na rodzinnych osiedlach, nie tylko dlatego, że to centrum ale przecież różnica między zwykłym blokiem a Odrą jest jednak bardzo znacząca. Oczywiście nie jest to miejsce wymarzone dla każdego, nie wiem czy rodzina z dziećmi by chciała tam mieszkać - chyba że się mylę, to proszę mnie poprawić - na pewno miejsce dla aktywnych ludzi.
              • Gość: Kopyto Re: Odra Tower IP: *.dibre.com.pl 14.09.11, 14:58
                żałosne jest to naganianie i tworzenie sztucznego zainteresowania:)
                • Gość: Weronka Re: Odra Tower IP: *.aster.pl 14.09.11, 15:04
                  Przecież skoro to żałosne to nie musisz w tym uczestniczyć. To forum przeznaczone jest dla osób które chcą porozmawiać o danej inwestycji, jak się nie podoba to nie wchodź i nie wciskaj swoich nie potrzebnych postów.
                  • Gość: Kopyto Re: Odra Tower IP: *.dibre.com.pl 14.09.11, 15:22
                    nie kompromituj sie prosze, pracowniczko dewelopera Gant. Tanie i rozpoznawalne nawet przez dzieci chwyty: zakładamy wątek, dzielimy się wrażeniami, inni czytają, wciągamy ich w dyskusję, potencjalny klient może sie pojawić.
                  • Gość: gantofuu Re: Odra Tower IP: 62.138.6.* 14.09.11, 17:37
                    Zatem dyskutujmy.
                    Czemu Gant na wszystkich swoich budynkach umieszcza tandetne logo firmy? Co to za wiejska tradycja? Nigdzie w cywilizowanych krajach nie widziałem czegoś podobnego.

Chodzi mi o takie oto g*wno, przykładowo: content.tabelaofert.pl/thumb_654x480,add_to5logo,669-wiz_gant_balzaka_20110223_3.jpg
                    • Gość: Ona Re: Odra Tower IP: 213.199.241.* 15.09.11, 10:34
                      To jest chyba wątek o konkretnym budynku, takie gadanie to może na jakimś ogólnym o deweloperze bo takie też są.
                      Ale jeśli chodzi o logo to to pytanie chyba do ganta a nie do forumowiczów?? Ja takie zagranie rozumiem, reklama za darmo.
                      A znów jeśli chodzi o tą reklamę na forach to można to pisać tu chyba o każdym wątku.
                      Wracając do rozmowy to na jakim etapie jest budowa?
                      • Gość: Kopytko Re: Odra Tower IP: *.dibre.com.pl 15.09.11, 16:35
                        Marcia i Weronka zrezygnowały, pojawiła się Ona:))
                        Widać menedzerowie Ganta postanowili za wszelką cenę rozkręcić ten wątek.
                        :) Ja tam bym nie kupił mieszkania od gości, którzy zrobili fortunę na kantorach z walutą. Jakby nie te kwalifikacje....:)
                        • Gość: Weronka Re: Odra Tower IP: *.aster.pl 15.09.11, 18:15
                          Hello jestem jestem, tylko nie mam tyle czasu żeby ciągle się udzielać. spokojnie o co wam chodzi z ta głupią dyskusją OMG Co do reklamy na bloku to niestety jest u większości deweloperów patrz np JW Construction i też mi się to nie podoba ale co zrobić :/ są gorsze problemy jak zalania usterki itd niż estetyka bloku :/
                        • Gość: Ona Re: Odra Tower IP: 213.199.241.* 19.09.11, 10:21
                          Nie rozumiem takich ludzi.. sam rozkręcasz wątek heh A czy takich ludzi którzy blokują normalną dyskusję też można zgłaszać do moderatorów?
                          Powrótrzę, forum jest po to by w nim dyskutować na co się chce, a jak się nie chce to można nie pisać nic. Tu kilka przykładów wątków, które wyglądają bardzo podobnie z tego samego 'działu'
                          forum.gazeta.pl/forum/w,186,127246246,127246246,_Poswiecka_Park_.html
                          forum.gazeta.pl/forum/w,186,128644596,128644596,Apartamenty_Wisniowa.html
                          forum.gazeta.pl/forum/w,186,128743284,128743284,nowa_inwestycja_gaj_niemczanska.html
                          Może do kolegi dotrze to, że jest to normalna rozmowa, można tu dewelopera chwalić można i ganić za stawianie swojego logo kto co chce byle na TEMAT.
                          • Gość: Gustlik Re: Odra Tower IP: 91.90.161.* 19.09.11, 16:04
                            Trzy dziewczyny od Ganta moderują dyskusję. :) To też forma dotarcia do Klienta: "a może się skuszę":))))
                            • Gość: Weronka Re: Odra Tower IP: *.aster.pl 20.09.11, 12:03
                              Jak to forum ma wyglądać tak że nie pisze się o inwestycji tylko jakieś głupie gadki w stylu ktoś tu robie reklame itd to ja spadam,a wy sami szukajcie prawdy ja przenosze się na inne forum bo widzę że tu nic się nie dowiem. Pozdrawiam agentów specjalnych:)
                              • dwiesukipodjednymdachem Re: Odra Tower 29.09.11, 09:10
                                dobra ,geniusze.dalej trudno się dodzwonić.
                                kiedy to będzie stało w całości?
                                można łączyc mieszkania?
                                a napisy sa faktycznie idiotyczne.
    • pikpok25 Re: Odra Tower 08.11.11, 20:17
      było od 6800, jest od 6500 i to nie za jakieś wielkie metraże - cena za 37m2 to 6600zł/m

czyżby się nie sprzedawały mieszkania?

• Gość: supertruper Re: Odra Tower IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.11.11, 16:17
        Wydaje mi się, że to sprawa straszenia kryzysem, banki znów nie tak chętnie dają kasę a ludzie się boją brać. Z tego co wiem to wszędzie są obniżki, niektórzy udają, że nic się nie dzieje i ceny zostawiają w spokoju.
        • Gość: Laura Re: Odra Tower IP: *.aster.pl 10.11.11, 13:52
          Ale teraz rzucili wyprzedaż mieszkań do końca listopada czyli powinno byc teoretycznie jeszcze taniej...
          • Gość: rozeźlony Re: Odra Tower IP: *.dibre.com.pl 10.11.11, 16:45
            Kupę ci w majty rzucili, kretynko blond.
            • Gość: Laura Re: Odra Tower IP: *.aster.pl 14.11.11, 16:08
              Bardzo inteligentna odpowiedź gratuluje! A co do Odry to jednak tylko dwa mieszkanka są w atrakcyjnej cenie, a nie wszystkie akurat nie dla mnie, ale może ktoś skorzysta...
              • Gość: znużony Re: Odra Tower IP: 91.90.161.* 15.11.11, 19:57
                Nie naganiaj juz tak debilko
                • Gość: Laura Re: Odra Tower IP: *.aster.pl 28.11.11, 12:50
                  Jesteś żałosny jak ci się nie podoba to idź z tego forum, po co te twoje durne komentarze. Może sam naganiasz kogoś hahah. Mi się Odra podoba i tego nie zmienie, a ty daj konkretne argumenty przeciw a nie wypisujesz bzdury.
                  • Gość: Gustlik Re: Odra Tower IP: 91.90.161.* 28.11.11, 15:48
                    Daj spokoj, wiemy, ze masz prowizje od sprzedanych mieszkań i szef ci kazał równiez tworzyć wątki na forach. Ale nie przeginaj: taki nachalny marketing daje odwrotne efekty. Naprawde.
                    • Gość: Laura Re: Odra Tower IP: *.aster.pl 29.11.11, 17:57
                      Gustlik czemu ciągle zmieniasz imię - dziwne? Chciałabym pracować w marketingu jednak została mi nudna praca w księgowości, ale dla ciebie mogę pracować gdzie chce, a co mi tam. To czemu ta Odra ci się tak nie podoba? A może ty działasz dla jakiegoś konkurenta. Powiedz jakieś negatywy to może i ja się zniechęce?
                      • Gość: ja mam czas Re: Odra Tower IP: *.pool.mediaWays.net 29.11.11, 22:39
                        Tower to ja widzę tutaj: stooq.pl/q/?s=gnt&c=3y&t=l&a=lg&b=0

Jeśli przecenicie mieszkania o 60% czyli o tyle o ile rynek "przecenił" wasze akcje w ciągu ostatniego roku to może się zastanowię...

A jeśli nie przecenicie, to nikt nie kupi, a wy będziecie mogli się najeść tym betonem i cegłami. Smacznego!

Precz ze ściemą że mieszkanie we Wrocławiu musi kosztować 6k/m2! Jeszcze w kwietniu cukier był po 8 zł/kg... Ile kosztuje dziś?

• Gość: Laura Re: Odra Tower IP: *.aster.pl 30.11.11, 14:43
                          Ciesz się że nie kosztuje 8 bo takie ceny są przeważnie w Wawie. Jak tanio to można kupic za 4 na wsi w nowym bloku i też będziesz miał nowe. Co za głupota ceny są jakie są i tego nie zmienisz..
                          • Gość: Kamil Re: Odra Tower IP: *.dibre.com.pl 30.11.11, 15:42
                            żenujące naganiaczki... dajcie naprawde spokój:) Odra Tałer, co za cudowna nazwa, taka polska, sprzedaje sie kiepsko to naganiacie. Żenada.
                          • pikpok25 Re: Odra Tower 30.11.11, 17:51
                            8 było kiedyś, teraz nowe inwestycje w wawie to cena 7k

finanse.wp.pl/kat,98674,title,Mieszkania-coraz-tansze-Kupowac-czy-czekac,wid,14015131,wiadomosc.html?ticaid=1d79a
                            • Gość: Laura Re: Odra Tower IP: *.aster.pl 01.12.11, 15:36
                              Hahah ja nikogo nie naganiam, kupują ci co chcą a nazwa nie jest polska tu masz rację... ale też nie najgorsza. W Warszawie to ceny dochodzą do 12 tyś za metr więc wiesz zależy gdzie i co
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka