Dodaj do ulubionych

przeprowadzki.wroc.pl

IP: *.wroclaw.vectranet.pl 02.10.11, 21:55
Oferujemy kompleksowe wykonanie przeprowadzek firm oraz mienia osób prywatnych.Firma przeprowadzki.wroc.pl to lider w Branży przeprowadzek.
Zapewniamy wszelkie materiały do pakowania mienia. Wybierając przeprowadzki.wroc.pl otrzymujecie Państwo najwyższy możliwy standard obsługi za najniższą możliwą cenę. Ponadto przeprowadzki.wroc.pl to także tanie magazynowanie mienia. Najszybsza wycena GRATIS! Zadzwoń! 602 360 470
Przeprowadzki firm i instytucji
Przeprowadzki osób prywatnych
Przeprowadzki międzynarodowe
Magazynowanie
Transport specjalistyczny przedmiotów ciężkich
Transport instrumentów muzycznych
Transport dzieł sztuki
Transport zwierząt
Utylizacja sprzętu elektronicznego GRATIS!
Utylizacja regałów i elementów stalowych GRATIS!
Utylizacja innych przedmiotów
Niszczenie dokumentów
Demontaże i montaże
Sprzedaż opakowań
Budowanie opakowań specjalistyczny
Logistyczna obsługa cudzoziemców
Załatwianie formalności i dokumentacji celnej
Usługi dodatkowe
Obserwuj wątek
    • pikpok25 moderator kalosz 04.10.11, 14:06
      moderator kalosz

dupa dupa cycki

dlaczego jedni mają reklamę za darmo na forum a inni muszą płacić?
      • Gość: pouyt Re: moderator kalosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 20:00
        Kazdy kto chce dokonac przeprowadzki proponuje sprawdzic czy firma wykonujaca ma ubezpieczenie oc bo zawsze cos uszkodza i robia sie nie przyjemne rozmowy.
        Z doswiadczenie a juz kilka razy dokonywalem przeprowadzki to dokonywanie przeprowadzki busem to typowa partyzantka.Musi byc kontener no chyba ze przewoznik chce za jedna kwote jezdzic 10 razy.
        Pozdrawiam
        • Gość: popr333 Re: moderator kalosz IP: *.e-wro.net.pl 25.09.13, 14:43
          konkretnie to chodzi o ubezpieczenie OC przewoźnika, czyli tzm. OCP. Warto o to pytać, bo w razie "w" zostajemy na lodzie.
    • Gość: abs nika przeprowadzki IP: *.180.122.140.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.02.12, 13:35
      Ja polecam firmę AB NIKA PRZEPROWADZKI z Wrocławia. Stacjonują na ul. Grabiszyńskiej. Wykonują sprawnie, czysto i kompleksowo każdą usługę. Wykonują przeprowadzki, niszczą dokumenty i magazynują meble (korzystałem przez 3 m-ce). Z tą firmą przeprowadzałem się jako firma i prywatnie rodzinę. Inne osoby z mojej firmy też korzystały i były bardzo zadowolone. Bardzo fajna ekipa młodych, sprawnych i co najważniejsze doświadczonych chłopaków. Pracują wydajnie i czas pracy się nie wydłuża. Właścicielka firmy pani Ania kompetentna i profesjonalna. Mogę podać telefon do tej firmy 608-818-740.
      • Gość: tadashi Re: nika przeprowadzki IP: *.180.241.217.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.02.12, 22:57
        Teraz się zacznie reklamowanie:P
        • Gość: popr333 Re: nika przeprowadzki IP: *.e-wro.net.pl 25.09.13, 17:46
          a ja polecam www.natacy.net/s/przeprowadzki-wroclaw-tml - szybko, porządnie i niedrogo.
          • Gość: gość Re: nika przeprowadzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.13, 16:37
            Z.U.H. Sidor Transport Piastowska 63, 50-361 Wrocław 71 328 43 02 ‎ • sidor.com.pl Transport międzynarodowy Dzisiaj 00:00–23:30 Firma Sidor Transport świadczy usługi w zakresie : transport krajowy , transport międzynarodowy , przeprowadzki. Każdy zlecony transport dotrze szybko i bezpiecznie. Posiadamy ogromne doświadczenie.
    • Gość: www.sidor.com.pl Re: przeprowadzki.wroc.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.13, 16:39
      Z.U.H. Sidor Transport Piastowska 63, 50-361 Wrocław 71 328 43 02 ‎ • sidor.com.pl Transport międzynarodowy Dzisiaj 00:00–23:30 Firma Sidor Transport świadczy usługi w zakresie : transport krajowy , transport międzynarodowy , przeprowadzki. Każdy zlecony transport dotrze szybko i bezpiecznie. Posiadamy ogromne doświadczenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka