26.05.04, 12:10
Jak pisałam Dusi, akt notarialny w tym półroczu. Mieszkam prawie od pół roku
i jest w porządku, wróciła pani,która porządnie sprząta. Brakuje mi tylko
normalnego sklepu spożywczego czynnego od 7.00 (budki są czynne od 8.00 lub
9.00); Astra daleko. Acha, informacja dla tych, którzy kupili mieszkanie w
cenie normalnej , bez promocji; jeśli tak kupiłaś lub kupiłeś mieszkanie,
miejsce garażowe możesz kupić za 1000 zł! Ja tak kupiłam!
Trochę jest teraz za zimno w mieszkaniu i prośba do wiercących po 22.00,
cisza nocna obowiązuje od 22.00
Obserwuj wątek
    • Gość: dusia Re: Balonowa IP: 156.17.3.* 01.06.04, 07:50
      o nie wiedziałam o tych parkingach a troche mnie wkurzyła ta promocja oczywiście
      • Gość: dusia Re: Balonowa IP: 156.17.3.* 02.06.04, 07:40
        trochę się wczoraj podkręciłam tym 1000 zł a tutaj nici...Czy aby nie machnęłaś
        się o jedno zero? Na tablicy ogłoszeń w mojej klatce jest ogłoszenie o
        sprzedaży miejsc parkingowych ale za 8.000...
        pozdrawiam
        • dorotapu Re: Balonowa 02.06.04, 08:53
          Nie machnęłam się! Kupiłam mieszkanie w roku 2003 w cenie 2460 zł za metr,
          wtedy nie było żadnej promocji. Acha! Są włamania, na 7 piętrze w mojej klatce
          były dwa!
          • Gość: dusia Re: Balonowa IP: 156.17.3.* 02.06.04, 13:54
            to ja nie rozumiem o co chodzi z tym parkingiem. ja kupiłam w lutym 04 w takiej
            samej cenie.
            co do włamań - w której klatce mieszkasz? i może orientujesz sie w szczególach
            tych włamań
            • Gość: dorotapu Re: Balonowa IP: *.lo5.wroc.pl 02.06.04, 14:11
              Mieszkam w klatce 39. A co do ceny garażu, skoro mówisz,że zapłaciłaś tyle samo
              to nie wiem , ja mieszkam po stronie północno-wschodniej, niby tej tańszej.
              Jeśli TY też to możemy sie spotkać i zweryfikowac róznice, pokazałabym Ci umowę
              zakupu miejsca garażowego i w ogóle porozmawiałybyśmy. Będę czekała o 18.00 pod
              klatką, jeśli możesz przyjść, oczywiście. Jeśli się nie , to odezwę sie jutro.
              • Gość: dusia Re: Balonowa IP: 156.17.3.* 03.06.04, 07:35
                niestety dopiero dzisiaj otworzyłam odpowiedź więc na próżno czekałaś wczoraj -
                ja też mieszkam w tej samej klatce pod piątką więc zamiast czekać pod klatką
                jak będziesz miała chwilkę i ochote to możemy się spotkać jak to młodzieź
                mówi "w realu" pozdrawiam
                • Gość: dorotapu Re: Balonowa IP: *.lo5.wroc.pl 03.06.04, 08:30
                  Przyjdę, jeśli Ci odpowiada, o 18.00 i przyniosę umowę kupna-sprzedaży miejsca
                  garażowego.
                  Wtedy kiedy kupowaliśmy mieszkanie, te od strony południowej (od przystanku)
                  kosztowały 2640 zł za metr, a te od północnej (od strony "ślicznego" brązowego
                  bloku)2460 zł. Nie wiem , może to coś Ci wyjaśni.
                  Zresztą ci co kupują teraz mieszkanie za 2200 zł za metr, cenę miejsca
                  garażowego mają wliczoną w cene mieszkania. Ciągle coś się zmienia.
                  Zresztą kopalnia wszelkich wiadomości jest sąsiad z naszej klatki, w okularach
                  pod czterdziestkę, z pewnością go spotkałaś, wszystkich zaczepiał, odwiedzał,
                  żeby zobaczyć jak kto się urządza. Troche upierdliwy (potrafił przetrzymywać
                  pod blokiem w zimie ponad 40 minut), ale jest w porządku.Ja mam Internet tylko
                  w pracy, więc po 14.00 nie wysyłam i nie odbieram wiadomości. Pracuję w liceum
                  • Gość: dusia Re: Balonowa IP: 156.17.3.* 03.06.04, 09:53
                    czyżby chodziło o sąsiada z pieskiem który jak widzi mojego to wychodzi z niego
                    bulterier - nie miałam z nim przyjemności rozmawiać.
                    czekam o 18 !

• Gość: dorota Re: Balonowa IP: *.lo5.wroc.pl 03.06.04, 10:22
                      Bulterier wychodzi z pana czy z psa? Ale skoro z nim nie rozmawiałaś to nie on.
                      Tamtem nie darowałby sobie pogawędki! Fajnie,że masz psa!
                  • Gość: baloniarz Re: Balonowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.05, 22:41
                    Co ci sie blok nie podoba brazowy to wasze cudo wybudowali przed naszym pieknym
                    blokiem.Nigdy nie byłas na bunkrach i nie zaznasz spiewu ptaków nad ranem a tak
                    było pieknie bez was.Z drugiej strony wy tzw przyjezdni gdzies musicie mieszkac
                    zeby zanizac nam pensje w miescie.
                    • Gość: dusia Re: Balonowa IP: *.ch.pwr.wroc.pl 15.02.05, 07:46
                      o tym waszym bloku to wszystko można powidzieć tylko że nie jest
                      piekny !!!!!!!!!
                      • Gość: ^_^ Re: Balonowa IP: *.magma-net.pl 18.02.05, 14:26
                        Gratuluję zakupu. Mieszkanka ładne, ale sąsiedztwo uciążliwe i niezbyt zdrowe.
                        Nie chodzi mi bynajmniej o mieszkańców. Po drugiej stronie ulicy na terenach
                        byłego zakładu (bodajże śp. Hydralu) znajduje się zakład obróbki aluminium.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka