Dodaj do ulubionych

K&C Development - Jagodowe Osiedle - Jagodno

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.12, 13:17
www.kcdevelopment.pl/iwiny/dziennik-budowy
Na razie jest tak,ale do końca maja ma już być fundament. Mocno się zastanawiam... Kto juz jest po akcie, bo wiem,że kilka mieszkań juz jest sprzedanych?
Obserwuj wątek
    • Gość: NurwiS Re: K&C Development - Jagodowe Osiedle - Jagodno IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.03.12, 14:43
      W Iwinach ostatni dużo się buduje. Oglądałem działkę,na której to powstaje i lokalizacja jest całkiem,całkiem, sama inwestycja też dość ciekawa, ale jak dla mnie zbyt wcześnie na podpisanie aktu. Poczekałbym przynajmniej do stanu surowego.
    • k_iwa_b Re: K&C Development - Jagodowe Osiedle - Jagodno 14.04.12, 17:43
      Witam, ja już jestem po akcie i póki co wszystko wygląda bardzo obiecująco. W każdym razie jestem dobrej myśli :)
      • Gość: vacant Re: K&C Development - Jagodowe Osiedle - Jagodno IP: *.internetia.net.pl 18.09.12, 00:54
        Mogę prosić o nr księgi dla tej inwestycji? Zbieram informacje o poczynaniach spółki K&C Development sp z o.o. (polecam wpisy na forum zanimzamieszkasz) celem uświadomienia nieświadomych :)
    • Gość: Piisek Re: K&C Development - Jagodowe Osiedle - Jagodno IP: *.dynamic.chello.pl 24.04.12, 00:15
      witam, póki co mamy zrobioną rezerwacje jednego z mieszkań na górnej kondygnacji (mieszkanie 2 poziomowe),
      trzeba przyznać że jest to dość ciekawa oferta - lokalizacja w obrębie granic miasta, możliwość zaprojektowania własnej przestrzeni (co bardzo nas z narzeczoną cieszy), duży metraż a dzięki wcześnie podjętym negocjacjom bardzo atrakcyjna cena, na 90% w tym tygodniu podpiszemy akt...
      szkoda tylko że górne mieszkania nie mają ogródka ale może trafią się pozytywni sąsiedzi z dołu ;)
      • Gość: Piecowice Re: K&C Development - Jagodowe Osiedle - Jagodno IP: 159.41.1.* 22.02.13, 02:22
        Mam nadzieje, że wszyscy są świadomi nie zakończonej inwestycji w Piecowicach.
        Dalej nie ma przekazania własności, nie wykończone jest osiedle oraz problemy z odbiorem wody. Nie polecam tego pseudo developera.
        • Gość: tedi_bear Re: K&C Development - Jagodowe Osiedle - Jagodno IP: 85.219.151.* 09.03.13, 21:28
          Hiehiehie
          KC wykolegował już wielu ludzi, spółka już zmieniła nazwę i dalej próbuje sprzedawać te same domki, które wcześniej "sprzedali"
          Budują to juz grubo ponad rok i niewiele się zmieniło, sąsiedzi z Osiedlarodzinnego wybudowali i sprzedali szeregówki, dodatkowo kilkanaście budynków z mieszkaniami podobnymi do tych ktore mieli budowac KC.
          Natomiast tutaj widać wałki od samego początku kombinacje i wałki. eeeh szkoda ludzi, którzy chcieli zakupić tam mieszkania i umoczyli kasę. Ciekawe jest jak się zerka w Ksiegi jak znikają z nich wpisy o przyrzeczeniach sprzedaży.
    • Gość: polecam Re: K&C Development - Jagodowe Osiedle - Jagodno IP: 78.133.202.* 14.01.13, 09:56
      Polecam strone kcdevelopment.com.pl/ zanim Państwo kupią mieszkanie
      • Gość: neumo Re: K&C Development - Jagodowe Osiedle - Jagodno IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.13, 14:51
        Nieruchomość zmieniła właściciela 19.12.2012 r. - teraz to jest świeża spółka Nowe Jagodno Sp z o.o.
        Polecam zajrzeć do działu II KW 00024344/1 i do KRS-u.
        Wiem to od prawnika, który "pilotuje" historię z Państwem Czochara.
        • Gość: Konrad Re: K&C Development - Jagodowe Osiedle - Jagodno IP: *.internetia.net.pl 28.11.13, 13:40
          Nowe forum dla wszystkich mieszkańców dzielnicy Jagodno - www.jagodno.wroclaw.pl
    • Gość: Oszukana Re: K&C Development - Jagodowe Osiedle - Jagodno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.13, 23:03
      Nowe jagodno = KC development = Domus, to wciąż Ci sami ludzie Pan Roman Czochara i Tomasz Grabowski, oszukali już około 70 rodzin, jeżeli ktoś ma ochotę wstąpić na ścieżkę nieprzespanych nocy oraz dnia z bólem brzuch to gorąco polecam piękne mieszkania na NOWYM JAGODNIE. Kupując mieszkanie od KC łudziłam się, że wszystko będzie dobrze i jak skończyłam? Panowie mają klientów głęboko w dupie. Jeżeli ktoś ma złudzenie to zapraszam na Maślice (7 miesięcy opóźnienia, brak mediów, zagospodarowania przestrzennego, mieszkania nie wykończone) albo na Piecowice (14 miesięcy spóźnienia, nielegalne wpięcie wody, dachy do wymiany). Panowie nie poczuwają się do odpowiedzialności, mówią że utracili płynność i po temacie. Mówić jeszcze? Przestrzegam!!!! Oszukali klientów na czterech inwestycjach i oszukają wszystkich na Nowym Jagodnie, tego jestem pewna.
      • Gość: Info Re: K&C Development - Jagodowe Osiedle - Jagodno IP: 158.52.254.* 24.04.13, 05:07
        Został złożony wniosek o upadłość K&C development - z poniższych komentarzy wiadomo dlaczego :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka