Dodaj do ulubionych

Rodzina na Swoim

IP: *.aster.pl 30.04.12, 09:23
Witam, mam pytanie, gdzie można znaleźć mieszkania z tym programem we Wrocławiu? I jak to wygląda w praktyce? Ciężko dostać?
Obserwuj wątek
    • Gość: Patyk Re: Rodzina na Swoim IP: *.internetunion.pl 30.04.12, 09:59
      Salwirak na Stabłowicach ma wszystkie mieszkania w tym programie.
      • Gość: Monikka Re: Rodzina na Swoim IP: *.1and1.pl 02.05.12, 09:52
        Jeszcze jest Pastelowa Kraina w Stabłowicach, zostały im dwa ostatnie mieszkania z Rodziną na Swoim , więc warto się zainteresować. Jeżeli chodzi o załatwianie to jest sporo formalności, ale jak już kredyt dostaniesz to już wszystko jakoś idzie, sądzę że warto.
        • Gość: Gość Re: Rodzina na Swoim IP: 91.216.16.* 02.05.12, 11:19
          Na paczątek to warto policzyć czy to sie wogóle opłaca.
          • Gość: jak zwykle Re: Rodzina na Swoim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.12, 16:51
            Mieszkań z RNS jest dużo i nie tylko na badziewnych stabłowicach - są też bliżej centrum, wystarczy łaskawie poszukać, kryterium ogólnie znane.

Sam kredyt nie zawsze się opłaca, ale jak komuś nie chce się samemu mieszkań szukać, to i tłumaczyć nie warto.

• Gość: NowyKielczow Re: Rodzina na Swoim IP: *.180.111.208.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.05.12, 10:30
              Za miastem macie nowykielczow.pl w RnS:)
              • Gość: 123 Re: Rodzina na Swoim IP: *.debnet.pl 07.05.12, 09:59
                Nie widzę w tym nic złego jeśli ktoś pyta na tym forum o mieszkania. Wcale tak łatwo znaleźć takie nie jest, bo często choć deweloper ogłasza się, że ma - to wcale tak nie jest, albo jest to stara i nieważna informacja. Łatwo też o przeoczenie - stąd rozumie pytanie - a może akurat ktoś wie o mieszkaniu którego się nie znalazło. A autor nic nie pisał że nie szuka, że nie sprawdza czy się opłaca a nie tylko tylko pyta tu i na tym kończy. Nie rozumiem po co od razu takie wpisy jak 'jak zwykle'.
                Z tego co wiem to limit teraz wynosi 5 187,50zł za m2 - w centrum ciężko będzie o taką cenę.
                • Gość: Daro Re: Rodzina na Swoim IP: *.internetia.net.pl 07.05.12, 20:15
                  Proszę popatrzeć na Lokum Da Vinci. Po negocjacjach cenowych o RnS w przypadku tej inwestycji tez można pomyśleć.
                  • Gość: Olek Re: Rodzina na Swoim IP: *.aster.pl 07.05.12, 22:50
                    Na Stabłowicach widziałem całkiem fajnie, no i cena rzeczywiście ok, ale na stronie nie mogę znaleźć które to dwa mieszkania są z tym RnS. Da Vinci też bardzo mi się podoba ale cena trochę wyższa, no i inna lokalizacja. A ktoś z was korzystał z tego programu?
                    • Gość: jula Re: Rodzina na Swoim IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.12, 11:21
                      widzialam jeszcze dostepne mieszkania na Zielnej w domkoncept w rodzinie na swoim
                      • Gość: Olek Re: Rodzina na Swoim IP: *.aster.pl 09.05.12, 08:16
                        Byłem zwiedzić te Stabłowice i spodobało mi się to miejsce, więc pewnie będę szukać coś w tamtych okolicach.
    • Gość: Sokol Re: Rodzina na Swoim IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.05.12, 13:02
      Wiem, że firma ArtHauss ma rozbudowany program "Rodzina na swoim", który jest indywidualnie dostosowany do każdego klienta. Zajrzyj na ich stronę www.arthauss.pl. Mają bardzo fajne domy energooszczędne za przystępną cenę ok. 2300 zł/m2.
      • Gość: Ala Re: Rodzina na Swoim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.12, 19:56
        Czy ktoś z Was ma taki dom lub widział go nie na ich stronie ? Bo na obrazku mieszkać się nie da :-(
        • Gość: RnS Rodzina na Swoim - 4 pokoje z ogrodem IP: *.finemedia.pl 17.09.12, 09:45
          dom.gratka.pl/deweloperzy/tresc/422-239455-1-zegarmistrzowskaiimieszkaniazogrodamiwprogramierodzinanaswoim.html#876742de339a23bb,1
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka