2gulo 20.06.12, 14:12 witam, byłby ktoś chętny ustalić to hasło na rabat? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mniam Re: Willa ToTu hasło? IP: *.143.243.2.ultranet.net.pl 20.06.12, 16:05 Myślę, że dobrym hasłem do obniżki może być: "16 kilometrów do Rynku to kawał drogi" lub "Tu nie ma komunikacji miejskiej" ewentualnie "Leci odrzutowiec, ląduje odrzutowiec" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośćć Re: Willa ToTu hasło? IP: *.wroclaw.mm.pl 26.06.12, 11:56 My chętnie też byśmy skorzystali z tej "promocji" , więc jakie hasło preferujecie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaot Re: Willa ToTu hasło? IP: *.internetia.net.pl 29.06.12, 12:25 Chętnie dogadam się odnośnie hasła na rabat. Proszę o kontakt na maila: kaczuks2@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karmacoma Re: Willa ToTu hasło? IP: *.finemedia.pl 29.06.12, 13:30 Do końca nie rozumiem... Cóż to za akcja:-)??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żyrafy z szafy Re: Willa ToTu hasło? IP: *.promax.media.pl 30.06.12, 10:18 To nowa forma reklamy. Przyciąganie uwagi za pomocą nadania pewnej formy tajemniczości, zagadki... Twoją uwagę już przyciągnęli, a normalnie pewnie byś na ofertę uwagi nie zwrócił/zwróciła. To tak działa i ma działać. Sprytne swoją drogą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karmacoma Re: Willa ToTu hasło? IP: *.finemedia.pl 03.07.12, 13:17 I co z tego, że przyciągnęli moja uwagę,jak dalej nic nie kumam. Inwestycje obejrzałem w necie, stosunek ceny do oferty całkiem pozytywny,ale co z tym hasłem:-) ? Odpowiedz Link Zgłoś
2gulo Re: Willa ToTu hasło? 07.07.12, 08:13 Gość portalu: Żyrafy z szafy napisał(a): > To nowa forma reklamy. Przyciąganie uwagi za pomocą nadania pewnej formy tajemn > iczości, zagadki... > > Twoją uwagę już przyciągnęli, a normalnie pewnie byś na ofertę uwagi nie zwróci > ł/zwróciła. To tak działa i ma działać. Sprytne swoją drogą... > Następny/a wszystko wiedzący/a Bardzo Ci współczuję, musisz być bardzo sfrustrowany/a skoro wszędzie doszukujesz się spisku/oszustwa. A swoją drogą: zawsze mierzysz ludzi swoją miarą? Mój post dotyczy bardzo konkretnej sprawy więc nie mogłem go zatytułować: "<<budowa mieszkań/domów gdzieś w Polce>> hasło", nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawiany ze ściany Re: Willa ToTu hasło? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.12, 14:50 > Następny/a wszystko wiedzący/a > Bardzo Ci współczuję, musisz być bardzo sfrustrowany/a skoro wszędzie doszukuje > sz się spisku/oszustwa. A swoją drogą: zawsze mierzysz ludzi swoją miarą? Skądże znowu! Jestem jedynym który ma prawo do nazywania swoich opinii obiektywnymi, wszystkich innych są subiektywne. Moje życie jest tragiczne, ciągle tylko szukam i szukam. > Mój post dotyczy bardzo konkretnej sprawy więc nie mogłem go zatytułować: > "<<budowa mieszkań/domów gdzieś w Polce>> hasło", nieprawdaż? Oczywiście że dotyczy konkretnej sprawy - musisz znaleźć jelenia z którym dogadasz się odnośnie wspólnego zakupu, a im więcej ich znajdziesz tym będziesz miał taniej. To nie ma nic wspólnego z reklamą (akwizycją?) , tylko z moimi urojeniami i teoriami spiskowymi :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
2gulo Re: Willa ToTu hasło? 07.07.12, 08:17 link i w komentarzach: cyt.: "A może być jeszcze mniej, jeśli Nabywca zechce wykorzystać rabat dla bliższych lub dalszych znajomych Czyli: jeśli Państwo X kupią jeden dom, a ich znajomi Państwo Y kupią drugi dom, to cenę każdego z tych domów obniżymy o 5 tys. zł. Wystarczy podać hasło ustalone wspólnie ze znajomymi, nie wymagana jest ani wspólna wizyta, ani łączny zakup, nie sprawdzamy też stopnia zażyłości ani od kiedy ta znajomość trwa" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goat Re: Willa ToTu hasło? IP: *.internetia.net.pl 02.07.12, 13:36 Nie chodzi o formę reklamy, osoby zainteresowane ponownie proszę o kontakt w celu ustalenia hasła i dogadania się :) kaczuks2@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sklejka Re: Willa ToTu hasło? IP: 80.50.131.* 17.07.12, 16:58 To są jakieś jaja? Odpowiedz Link Zgłoś
2gulo Re: Willa ToTu hasło? 20.07.12, 07:03 Tak, ten wątek został założony wyłącznie w celu sprawdzenia czujności internautów w wykrywaniu spisków i knowań wielkich korporacji. Największą przebiegłością w tropieniu tych haniebnych praktyk wykazał się użytkownik Żyrafy z szafy aka Pawiany ze ściany. W nagrodę otrzyma odznakę zespołu Modern Talking oraz skarpetki Bugusława Lindy (używane). Nagrodę prześlemy e-mailem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ormitek Re: Willa ToTu hasło? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.12, 18:29 Też się chętnie dogadam odnośnie kuponu. Info na email ormitek@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zlo_ta Re: Willa ToTu hasło? 23.08.12, 10:47 Witam! Czy jest może jeszcze ktoś zainteresowany ustaleniem hasła? Jeśli tak, to byłoby super. Czekam z niecierpliwością :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożka Re: Willa ToTu hasło? IP: *.e-wro.net.pl 24.08.12, 01:53 Na dniach rezerwuję,jesli sprzedaż na hasło jest nadal aktualna to proszę o kontakt bamag@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zlo_ta Re: Willa ToTu hasło? 24.08.12, 17:09 My już ustaliliśmy hasło ze znajomymi. Powodzonka Odpowiedz Link Zgłoś