Dodaj do ulubionych

Willa ToTu hasło?

20.06.12, 14:12
witam,
byłby ktoś chętny ustalić to hasło na rabat?

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: mniam Re: Willa ToTu hasło? IP: *.143.243.2.ultranet.net.pl 20.06.12, 16:05
      Myślę, że dobrym hasłem do obniżki może być:

"16 kilometrów do Rynku to kawał drogi"
      lub
      "Tu nie ma komunikacji miejskiej"
      ewentualnie
      "Leci odrzutowiec, ląduje odrzutowiec"

;)
      • Gość: gośćć Re: Willa ToTu hasło? IP: *.wroclaw.mm.pl 26.06.12, 11:56
        My chętnie też byśmy skorzystali z tej "promocji" , więc jakie hasło preferujecie?:)
    • Gość: Gaot Re: Willa ToTu hasło? IP: *.internetia.net.pl 29.06.12, 12:25
      Chętnie dogadam się odnośnie hasła na rabat. Proszę o kontakt na maila:

kaczuks2@wp.pl
      • Gość: Karmacoma Re: Willa ToTu hasło? IP: *.finemedia.pl 29.06.12, 13:30
        Do końca nie rozumiem... Cóż to za akcja:-)???
        • Gość: Żyrafy z szafy Re: Willa ToTu hasło? IP: *.promax.media.pl 30.06.12, 10:18
          To nowa forma reklamy. Przyciąganie uwagi za pomocą nadania pewnej formy tajemniczości, zagadki...

Twoją uwagę już przyciągnęli, a normalnie pewnie byś na ofertę uwagi nie zwrócił/zwróciła. To tak działa i ma działać. Sprytne swoją drogą...

• Gość: Karmacoma Re: Willa ToTu hasło? IP: *.finemedia.pl 03.07.12, 13:17
            I co z tego, że przyciągnęli moja uwagę,jak dalej nic nie kumam. Inwestycje obejrzałem w necie, stosunek ceny do oferty całkiem pozytywny,ale co z tym hasłem:-) ?
          • 2gulo Re: Willa ToTu hasło? 07.07.12, 08:13
            Gość portalu: Żyrafy z szafy napisał(a):

> To nowa forma reklamy. Przyciąganie uwagi za pomocą nadania pewnej formy tajemn
            > iczości, zagadki...
            >
            > Twoją uwagę już przyciągnęli, a normalnie pewnie byś na ofertę uwagi nie zwróci
            > ł/zwróciła. To tak działa i ma działać. Sprytne swoją drogą...
            >

Następny/a wszystko wiedzący/a
            Bardzo Ci współczuję, musisz być bardzo sfrustrowany/a skoro wszędzie doszukujesz się spisku/oszustwa. A swoją drogą: zawsze mierzysz ludzi swoją miarą?

Mój post dotyczy bardzo konkretnej sprawy więc nie mogłem go zatytułować:
            "<<budowa mieszkań/domów gdzieś w Polce>> hasło", nieprawdaż?
            • Gość: Pawiany ze ściany Re: Willa ToTu hasło? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.12, 14:50
              > Następny/a wszystko wiedzący/a
              > Bardzo Ci współczuję, musisz być bardzo sfrustrowany/a skoro wszędzie doszukuje
              > sz się spisku/oszustwa. A swoją drogą: zawsze mierzysz ludzi swoją miarą?

Skądże znowu! Jestem jedynym który ma prawo do nazywania swoich opinii obiektywnymi, wszystkich innych są subiektywne. Moje życie jest tragiczne, ciągle tylko szukam i szukam.

> Mój post dotyczy bardzo konkretnej sprawy więc nie mogłem go zatytułować:
              > "<<budowa mieszkań/domów gdzieś w Polce>> hasło", nieprawdaż?

Oczywiście że dotyczy konkretnej sprawy - musisz znaleźć jelenia z którym dogadasz się odnośnie wspólnego zakupu, a im więcej ich znajdziesz tym będziesz miał taniej. To nie ma nic wspólnego z reklamą (akwizycją?) , tylko z moimi urojeniami i teoriami spiskowymi :)))))
        • 2gulo Re: Willa ToTu hasło? 07.07.12, 08:17
          link
          i w komentarzach:
          cyt.: "A może być jeszcze mniej, jeśli Nabywca zechce wykorzystać rabat dla bliższych lub dalszych znajomych Czyli: jeśli Państwo X kupią jeden dom, a ich znajomi Państwo Y kupią drugi dom, to cenę każdego z tych domów obniżymy o 5 tys. zł. Wystarczy podać hasło ustalone wspólnie ze znajomymi, nie wymagana jest ani wspólna wizyta, ani łączny zakup, nie sprawdzamy też stopnia zażyłości ani od kiedy ta znajomość trwa"

pozdrawiam
    • Gość: Goat Re: Willa ToTu hasło? IP: *.internetia.net.pl 02.07.12, 13:36
      Nie chodzi o formę reklamy, osoby zainteresowane ponownie proszę o kontakt w celu ustalenia hasła i dogadania się :) kaczuks2@wp.pl
      • Gość: sklejka Re: Willa ToTu hasło? IP: 80.50.131.* 17.07.12, 16:58
        To są jakieś jaja?
        • 2gulo Re: Willa ToTu hasło? 20.07.12, 07:03
          Tak, ten wątek został założony wyłącznie w celu sprawdzenia czujności internautów w wykrywaniu spisków i knowań wielkich korporacji. Największą przebiegłością w tropieniu tych haniebnych praktyk wykazał się użytkownik Żyrafy z szafy aka Pawiany ze ściany. W nagrodę otrzyma odznakę zespołu Modern Talking oraz skarpetki Bugusława Lindy (używane). Nagrodę prześlemy e-mailem.
      • Gość: Ormitek Re: Willa ToTu hasło? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.12, 18:29
        Też się chętnie dogadam odnośnie kuponu.
        Info na email ormitek@wp.pl
        • zlo_ta Re: Willa ToTu hasło? 23.08.12, 10:47
          Witam!
          Czy jest może jeszcze ktoś zainteresowany ustaleniem hasła?
          Jeśli tak, to byłoby super.
          Czekam z niecierpliwością :)
          • th43dk Re: Willa ToTu hasło? 23.08.12, 12:02
            odgrzewany kotlet.
            • Gość: Bożka Re: Willa ToTu hasło? IP: *.e-wro.net.pl 24.08.12, 01:53
              Na dniach rezerwuję,jesli sprzedaż na hasło jest nadal aktualna to proszę o kontakt bamag@interia.pl
              • zlo_ta Re: Willa ToTu hasło? 24.08.12, 17:09
                My już ustaliliśmy hasło ze znajomymi. Powodzonka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka