Dodaj do ulubionych

TBS - ZIELNA

IP: *.kom / *.kom-net.pl 11.07.04, 20:16
WITAMY WSZYSTKICH PRZYSZŁYCH LOKATORÓW BUDYNKU POWSTAJĄCEGO PRZY UL. ZIELNEJ.
CHCIELIBYŚMY NAWIAZAĆ KONTAKT Z PRZYSZŁYMI LOKATORAMI TEGO BUDYNKU, ABY
WSPÓLNIE DZIELIĆ SIĘ ZDOBYWANYMI INFORMACJAMI.
POZDRAWIAMY NASZYCH PRZYSZŁYCH SĄSIADÓW.

macko1@go2.pl
Obserwuj wątek
    • stelnet Re: TBS - ZIELNA 12.07.04, 09:08
      Witamy serdecznie przyszłych sąsiadów my również czekamy na mieszkanko i nasza
      brama ma nr 18 a Wasza ?

pozdrawiamy
      Stella, Marcel i Papik (2,5 letni)
      • Gość: macko Re: TBS - ZIELNA IP: *.kom / *.kom-net.pl 13.07.04, 12:07
        Witamy, bardzo nam miło poznać Państwa.
        My będziemy mieszali w bramie pod nr 10.
        Wiedzą coś Państwo na temat oddania mieszkań? Czy będzie to w listopadzie?
        - słyszeliśmy, że budowa idzie szybko i jak tak dalej będzie to oddadzą
        wcześniej.
        Byli już Państwo na budowie i oglądali swoje mieszkanie?
        Moglibyśmy prosić m-eila do Państwa.
        Pozdrawiamy
        Larysa i Maciej
        • stelnet Re: TBS - ZIELNA 14.07.04, 14:26
          Witajcie !
          Nam również jest bardzo miło Was poznać :-) Co do terminu oddania to również
          słyszałam, że ok listopada :-) Własnie przeczytałam, że do 1 piętra są już
          tynki połozone więdz jak widzicie wszystko idzie ok ! My jeszcze niebyliśmy
          oglądać własnego mieszkania bo dowiedziałam się dopiero teraz , że można i
          powiem, że troszeczke się zdenerwowałam bo w sobote jedziemy na weekend i nie
          będziemy mogli iść na Zielną :-( Jestem tylko ciekawa czy tylko w sobote możną
          wejść ? niewiecie przypadkiem ?

pozdrawiamy

Stella, Marcel i Papik :-)
          • Gość: lara Re: TBS - ZIELNA IP: *.kom / *.kom-net.pl 14.07.04, 14:43
            My byliśmy w tygodniu ok godz.16. Poszliśmy do kierownika budowy zapytać czy
            możemy obejrzeć mieszkanie, powiedział, że w soboty można i nie bardzo chciał
            się zgodzić, ale stwierdził, że kobiecie nie odmówi i pozwolił nam. Spróbujcie
            pojechać na budowę w tygodniu może również Wam się uda. A co do oddania to
            wiecie może mniej więcej na którego dnia listopada planują oddać?
            pozdrawiamy
            Larysa i Maciej
            • stelnet Re: TBS - ZIELNA 14.07.04, 14:56
              Własnie skączyłam rozmawiać z panią z TBS i powiedziała, że naprawdę szybko to
              idzie ale niemoże powiedzieć czy faktycznie oddadzą w listopadzie bo przeciez
              najwięcej kłopotów jest przy odbiorach (gaz, elektryka) ale powiedziała, że im
              również bardzo zależy aby jak najszybciej oddać (chodzi oczywiście o kase) :-)
              czy to wy z pod bramy nr 10 ?
              napisz mi jakie wrażenia macie ???

Stella
              • stelnet Re: TBS - ZIELNA 14.07.04, 15:08
                mam propozycję - przeniosę się na ogólne wrocławskie i tam gdzie również juz
                zdązyłyśmy wymienić się informacjami bedziemy dalej kontynuować naszą mam
                nadzieję znajomość :-) narazie "forumową " a potem kto wie może ...

pozdrawiam
                stella , marcel i Papinek
                • Gość: lara Re: TBS - ZIELNA IP: *.kom / *.kom-net.pl 14.07.04, 15:19
                  Co do wrażń to raczej na pozytywne. Miszkanka są ustawne (ogladałam w bramie
                  nr 10 wszystkie do IIp).
                  Do "usłyszenia" na wrocławskim.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka