Dodaj do ulubionych

Aleje Kokosowe ul. Słabowicka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.13, 14:46
Co myślicie o tej inwestycji azbudownictwo.com/aleje-kokosowe-galeria
Z wizualizacji wygląda to ciekawie, fajne nowoczesne szeregówki. Byłem obejrzeć jak to budują i nawet nawet. Lokalizacja ciekawa, Park Słabowicki tuż obok - fajne zielone miejsce
Pierwszy etap oddają już na koniec lipca
Obserwuj wątek
    • Gość: tępicielBaranów Re: Aleje Kokosowe ul. Słabowicka IP: 213.95.68.* 14.05.13, 16:04
      Kolejny naganiacz z 2-cyfrowym IQ
    • Gość: markus Re: Aleje Kokosowe ul. Słabowicka IP: *.146.57.54.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.06.13, 23:14
      jestem ciekawy jak to wyglada w rzeczywistości
      dzwoniłem i cena nawet niezła al nie widziałem w realu bo mam dość daleko
      na razie szukam na odległość
      czy to dobra lokalizacja jak na Wrocław?

• Gość: krool Re: Aleje Kokosowe ul. Słabowicka IP: 213.95.68.* 01.07.13, 08:14
        Jak na mieszkanie to lokalizacja jest słaba ale jak na szeregówki to dużo lepszej lokalizacji trudno kupić. Jaka tam cena za metr jest ??
        • Gość: AlinaMi Re: Aleje Kokosowe ul. Słabowicka IP: *.fucio.net 31.10.13, 17:01
          Bardzo ładne szeregówki. Ceny praktycznie jak za mieszkanie u innych dev
          Byłam dzisiaj obejrzeć te szeregówki i okolicę i poważnie myślę o kupnie tych z 2014
          Bardzo ciekawy układ domków, ogródek i spokojna, zielona okolica
          Ktoś już u nich kupił? Jak oceniacie developera?
          • rycyna_olga Re: Aleje Kokosowe ul. Słabowicka 03.11.13, 14:19
            na pewno lepiej oceniamy niz Salwiraka, ktory odstawia partaniny.
            • krystek2626 Re: Aleje Kokosowe ul. Słabowicka 17.12.13, 20:53
              Cena bardzo dobra jak na dom
              I ciekawy rozkład plus ogródek i te fajne zielone dachy ,mnie praktycznie przekonało
              A kupił ktos już u nich ten szereg?
              Czy w pobliżu jest plac zabaw i park jak piszą?
              • Gość: Annn Re: Aleje Kokosowe ul. Słabowicka IP: *.opera-mini.net 22.12.13, 22:56
                Tak, kupiliśmy tam mieszkanie :)
    • maj-low Re: Aleje Kokosowe ul. Słabowicka 15.09.14, 13:10
      Witam wszystkich!:)
      Odświeżamy wątek (nie jestem deweloperem).
      Ja kupiłem w 3 etapie i już z rodzinka nie możemy się doczekać przeprowadzki. Ogólnie lokalizacja dla mnie idealna: wyjście z mieszkania nie na ulicę tylko na wew. mini-dziedziniec, tuż obok dużo rodzin z dziećmi (bloki MIlartu i TBS-y rzut beretem, fajne place zabaw, mały ruch samochodowy, względna cisza w porównaniu do Fabrycznej no i zielony stropodach, także jak dzieci śpią to można na dachu się integrować =)
      • maj-low Re: Aleje Kokosowe ul. Słabowicka 15.09.14, 13:15
        Fabryczna - mam na myśli obszar Kozanowa i Popowic :) bo tu też mamy Fabryczną...
    • veyron_85 Re: Aleje Kokosowe ul. Słabowicka 28.02.15, 17:48
      Zdjęcia z inwestycji oraz wątek o tym osiedlu znajdziesz tu: forum.investmap.pl/post149077.html#p149077

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka