Dodaj do ulubionych

Jedności Narodowej

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 12:17
Jak mieszka się w okolicach Jedności Narodowej,pytam bo zamierzam kupić tam
mieszkanie.Jaką opinie ma pobliska szkoła podstawowa przy ulicy Niemcewicza?
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: Jedności Narodowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 18:32
      to chyba zależy w którym miejscu:) mnie się mieszka dobrze - lubie klimat i
      stare budynki, ale nie każdemu to odpowiada. Marzy mi się, że kiedys odnowią
      wszystkie te kamienice:)) Te okolice mają opinię niebezpiecznych, ale mieszkam
      to od 3 lat i nic szczególnego się tu nie dział... Jest kilka fajnych parków w
      okolicy i jest bardzo blisko do centrum. Szkoly nie znam. HTH.
    • Gość: siekierka Re: Jedności Narodowej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.12.04, 22:24
      szkoła jak szkoła,ale okolice nie są zaciekawe szczególnie pod wieczór.
      ale dziecko przynajmniej bedzie wiedziało czego można się w życiu spodziewać ;-)
      • Gość: Mieszkanki Jednośc Re: Jedności Narodowej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.12.04, 13:25
        Mieszka się tu dziwnie. z jednej strony wszędzie blisko, z drugiej brak
        reakcji na wandalizm typu malowanie po świeżo odnowionych ścianach. Ale chyba
        potrzebni są tu mieszkańcy , którzy stopniowo zmienią obraz naszej dzielnicy?
        Już coś drgnęłło...Resztę zrobią władze miasta, które zapowiadają odnowienie
        starych kamienic...Zobaczymy.
    • Gość: Bartek Odradzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 00:29
      Mieszkałem tam w czasie studiów (fakt, że minęło kilka lat, więc mogły zajść zmiany) i raczej mało przyjemna to okolica. Sporo "elementu", ogolnie wieczorem dość ryzykownie, zaczepki o "kaskę na wino" itp. Zdecydowanie nie kupowałbym tam mieszkania.
      • beeaataa25 miło 13.01.05, 10:51
        ja mieszkałam tam,chodziłam do szkoły na Niemcewicza i bardzo miło to
        wspominam,do tej pory bywam tam co parę dni bo mam rodzinę w tej dzielnicy
    • Gość: mieszkanka Re: Jedności Narodowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 19:29
      Na Jednosci mieszka sie roznie. Z jednej strony wszystkie mozliwe sklepy na
      miejscu, komunikacja miejska dosc dobra, blisko do centrum, ale Jednosci i
      okolica po zmroku..co kawalek, jak juz ktos wspomnial - "element". Tu jest po
      prostu niebezpiecznie. Zbyt ładnie to tu tez nie jest. Ilez mozna patrzec na te
      obskorne i rozsypujace sie kamienice za oknem. Zieleni malo <park Nowowiejski,
      gorki Słowianskie(najniebezpieczniejs ze)> no i na obu koncach Jednosci
      Odra..tam mozna wybrac sie na dluzszy spacer. W szkole na Niemcewicza bylam
      tylko rok,ale wspominam mile..druga jest naprzeciw Browaru Piastowkiego <na
      Jednosci>... gdyby uwierzyc, ze tymi niereprezentacyjnymi kamienicami ktos sie
      zajmie..moze za kilka lat nie bedzie tak zle. Jeszcze jeden szczegol..tu w
      okolicy jest strasznie duzo Cyganow :] pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka