Gość: kaka IP: 217.30.159.* 10.01.05, 12:29 Czy ktos zna tę firmę? Może ktoś już kupił od nich mieszkanie. Dzięki z góry za wszelkie informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Irek Re: Budus-developer IP: *.e-net.pl 16.01.05, 19:35 Ja takze szukam informacji na temat tego developera. Moze wskazowka bedzie fakt, ze firma ta jest czescia Grupy PHMB: www.phmb.com.pl/menu.html www.budus.wroclaw.pl/ Nic wiecej na razie nie znalazlem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Budus-developer IP: *.magma-net.pl 16.01.05, 20:14 Budus, moim zdaniem, jest raczej "spółką skojarzoną" z grupą PHMB (Polskie Hurtownie Materiałów Budowlanych), która to, podobnie jak Grupa PSB (Polskie Składy Budowlane) powstała, aby mieć "siłę negocjacyjną" z producentami i importerami towarów. To że jakaś firma działa w ramach takiej czy innej "grupy zakupowej" nie świadczy ani o jej rzetelności, ani wiarygodności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdecydowany Re: Budus-developer IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 15:53 Ja byłem, rozmawiałem w ich biurze sprzedaży... i chyba się zdecyduje, wygląda to wszystko dość rozsądnie, na mnie wywarli dobre wrażenie, a jak na Was? Odpowiedz Link Zgłoś