Dodaj do ulubionych

GERDA _ autoryzowany przedstawiciel BEART

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.05, 19:16
uwga drodzy forumowicze,

firma BEART z Teczowej wyłudza pieniądze !

Gerda cofnęla jej autoryzacje,

Nie dajcie się naciągnąć tak jak ja,

teraz nie mam ani drzwi ani kasy a na zamkniętym sklepie jest kartka
INWENTARYZACJA

Obserwuj wątek
    • Gość: JerzyR Re: GERDA _ autoryzowany przedstawiciel BEART IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.05, 15:04
      a mialem u nich kupic drzwi Gerdy, ale na szczescie po nie zbyt pochlebnych
      opiniach na forum muratora zrezygnowalem

JerzyR
      • Gość: Frajer Re: GERDA _ autoryzowany przedstawiciel BEART IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.05, 18:04
        I dobrze zrobiłeś!

dzisiaj nadal jest kartka INWENTARYZACJA,
        I nikt nie odbiera telefonów.
        • Gość: JerzyR Re: GERDA _ autoryzowany przedstawiciel BEART IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.05, 20:40
          współczuję

JerzyR
          • Gość: Adasiek Re: GERDA _ autoryzowany przedstawiciel BEART IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.05, 18:19
            mnie tez nabrali, ale jakos przeboleje,sama zliczke dalem a potem zwineli interes

• Gość: wojtek Re: GERDA _ autoryzowany przedstawiciel BEART IP: *.mat.univie.ac.at 30.01.05, 17:54
      To moze to przeprowadzka na teczowa, niezbyt dlugo przed koncem firmy, to byl
      jakis sygnal? Moze takie "ostrzezenie" tez dziala w przypadku innych firm?
      • Gość: Pedro Re: GERDA _ autoryzowany przedstawiciel BEART IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 15:42
        To gdzie jest pewny autoryzowany I SPRAWDZONY przedstawiciel GERDY????
        • Gość: wojtek Re: GERDA _ autoryzowany przedstawiciel BEART IP: *.mat.univie.ac.at 01.02.05, 19:58
          Tam gdzie kiedys byl beart na Dubois teraz jest jakas nowa firma, ktora tez
          sprzedaje gerde - ale czy ona jest sprawdzona???
          • Gość: Pedro Re: GERDA _ autoryzowany przedstawiciel BEART IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 13:29
            A nie są to czasem Ci sami oszuści tylko pod innym szyldem?
            • Gość: wojtek Re: GERDA _ autoryzowany przedstawiciel BEART IP: *.mat.univie.ac.at 08.02.05, 14:57
              A tak gleboko to nie siegam wiedza - wiem tylko, ze Pani ktora pracowala na
              Dubois pracowala potem na Teczowej, a na Dubois byl jakis Pan.
              • Gość: Kolejna_Ofiara Re: GERDA _ autoryzowany przedstawiciel BEART IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.05, 18:33
                czecs,

ja tez z tych nabranych przez BEART,

włascicielka nazywa się Beata Karasiuk i zniknęła z moją kasą (sporą)
                Osoba fizyczna prowadząca działalnośc gospodarczą, tak jest zarejestrowana w
                urzędzie miasta, Sprawdziłam. ( możecie też tam sprawdzać firmy, kosztuje to 16
                złotych)

Więc gdyby ta pani otworzyła inne "saluny" z drzwiami Gerda lub innymi to
                uważajcie !

Nie dajcie się nabrać!

aha, a umową i fakturą mogę się wypchać. Prokurator i tak umorzy - za mała
                szkodliwość społeczna .....więc oszustka może dalej wyłudzać kasę od naiwnych i
                włos jej z głowy nie spadnie
                a ja musze isc do sądu cywilnego.....pytanie: czy babie komornik bedzie miał co
                zabrać? wątpię!

Gerda oczywiście umyła ręce, bo formalnie to nie oni ze mna zawierali umowę. I
                to fakt. Ale to, że dają autoryzację byle komu i wogóle nad tym nie czuwają to
                już im nie przeszkadza. A ja poszłam do tej baby tylko dlatego, że miała
                autoryzację ,

Zatem - uważajcie,

pozdrawiam wszystkich

• Gość: Pedro Re: GERDA _ autoryzowany przedstawiciel BEART IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 15:56
                  Sprzedaj dług firmie windykacyjnej- warto odzyskać deko kasy. Drzwi kosztowały
                  pewnie więcej jak 500 zł i oszustka trafi na listę dłużników w BIK itd- walcz
                  o swoje!
                  • Gość: Kolejna_Ofiara Re: GERDA _ autoryzowany przedstawiciel BEART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 08:32
                    dzieki za słowa wsparcia,

tak, kosztowały znacznie więcej niz 500 zł,

Pedro? jak znaleźć taką firme windykacyjną, która kupi dług?

możesz kogos polecić?

pozdr.

• Gość: Pedro Re: GERDA _ autoryzowany przedstawiciel BEART IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 13:55
                      Proszę bardzo: Kaczmarski Inkaso, KRUK- są we Wrocławiu- szukaj na necie, albo
                      w książce telefonicznej. 500 ZŁ- od tej kwoty oszust trafi na listę dłużników,
                      jeśli to firma a osoba fizyczna od 270 czy jakoś tak....
                      Drzwi GERDY to od 1500 do 3400 zł- a więc dobiorą się oszustce do d..y!
                      • Gość: Kolejna_Ofiara Re: GERDA _ autoryzowany przedstawiciel BEART IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.05, 17:55
                        wielkie dzięki,

jutro podzwonię i dam znać co uzyskam,

jeszcze raz - dziękuję,

pozdr.
                        • Gość: Kolejna_Ofiara Re: GERDA _ autoryzowany przedstawiciel BEART IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.05, 19:10
                          Pedro? jeszcze raz dziękuję za dobrą radę :))

Wskazana Firma wzięła sprawę do windykacji przedsądowej,
                          jest szansa, ze odzyskam część pieniędzy,

pozdr.
                          • Gość: Pedro Re: GERDA _ autoryzowany przedstawiciel BEART IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 15:37
                            Cieszę się,że mogłem być pomocny. Mam nadzieję,że odzyskasz swoje pieniądze.
                            Powodzenia.
                            • Gość: Jola Re: GERDA _ autoryzowany przedstawiciel BEART IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.03.05, 16:11
                              hey,

okazauje sie ze nabrali też kogos z mojej rodziny,

na Bardzo duże pieniądze,

Na pohybel złodziejom

Jola
                              • Gość: Pedro Re: GERDA _ autoryzowany przedstawiciel BEART IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 12:23
                                No to do windykacji...
    • Gość: pat Re: GERDA _ autoryzowany przedstawiciel BEART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 11:22
      Gerda, beart, Semko Z Wroclawia, wszyscy sa siebie warci.
      Moje drzwi Gerdy za 'jedyne' 3000 nie dosc, ze sa zle zamontowane (czytaj:
      Beart), to po 2 latach odpada panel zewnetrzny. Gerda uznala reklamacje, Semko
      ma panel wymienic. I taka spiewke slysze juz od 9 miesiecy.
      Do sadu z nimi!
    • majstermarchewa Re: GERDA _ autoryzowany przedstawiciel BEART 09.06.05, 14:51
      Firma beart to kawał Sk***stwa. Poszkodowanemy radzę pokręcić się przy firmie
      PTZ z pl. świętego macieja. Oni tam mają chyba drgie biuro, czy jakos tak. W
      kazdym razie mozesz jeszcze poszukać na dlugiej na terenie zdiku. Tam sa
      magazyny drzwi pod ktorymi czesto stoja samochody z beartu. muszisz zlapać za
      pysk i straszyc policja.

Aha... A jakbyś chciał zemścić się perfidnie to właściciele beartu często
      parkują swoje bryki w okolicach stacji orlen na bajana.

pozdrawiam :)

a autoryzacja gerdy to jeszcze nic... tez mam, a zamontowalem tylko 1 szt :)
      • Gość: Kolejna _Ofiara Re: GERDA _ autoryzowany przedstawiciel BEART IP: *.ip.krzyki.e-wro.net.pl 10.06.05, 07:52
        Kaczmarski Inkasso - okazał sie CAŁKOWICIE nieskuteczny, szkoda na nich
        pieniędzy,
        Wszystkim, którzy mają taki pomysł stanowczo odradzam,

Pedro? jesli chcesz to sluże szczegółami o mojej "przygodzie" z ww firmą
        windykacyjną
    • Gość: Manio Doświadczenia z innymi przedstawicielstwami ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.05, 10:54
      Czy ktoś miał inne doświadczenie (negatywne / pozytywne) z innymi
      autoryzowanymi przedstawicielami t.j.
      - UHT (ul.Robotnicza)
      - NEO (ul.Legnicka)
      - Drzwi Antywłamaniowe (ul.Braniborska)
      • majstermarchewa Re: Doświadczenia z innymi przedstawicielstwami ? 10.06.05, 13:12
        Mocno na nagach stoją teraz takie firmy jak: BElpol, Budus, Impro. Wchodzicie
        tam, coprawda cena montażu może was odstraszyć, ale zawsze można ponegocjować.
        Macie tam gwarancje dobrego montażu, bo podwykonawcom montującym dla tych firm
        po prostu zależy.

Im mniejsze przedstawicielstwo tym większe gó.. i ryzyko.
        • poczta301 firma global solidna polecam 12.06.05, 17:51
          jw.montowali mi drzwi gerda ,okna pcv 3 lata temu ,solidna firma
          rzetelna .Siedzibę swoją mają na Nowym Dworze koło głownej poczty razem z są
          połączeni z kwiaciarnią,pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka