patka979 02.10.10, 22:03 Dzięki ; *** . Więc mam takie pytanie, albo prośbę.. Czy macie lub znacie jakieś fajne teksty od Alex Russo ? ? ? Chodzi mi oczywiście o postać filmową, nie o Selene.. Z góry dzięki kitttki i kocury ;p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patka979 Re: wypijmy za błedyyy 02.10.10, 22:06 ja mam kilka dla was . . -moje hobby to szturchanie czegoś patykiem, jeszcze nie wiem jak się na tym zarabia dlatego jestem w szkole. albo -na zabawę idę z kanapą i telewizorem. Znacie? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
paula11 Re: Nie ;( 06.10.10, 09:06 Ja nie znam ale było sporo śmiesznych tekstów Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: paticytaty :) wejdź 06.10.10, 09:47 zaraz sobie coś przypomne.XDD Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Alex.. 06.10.10, 10:19 -Alex co ja mówiłem o wyciąganiu ludzi ze zdjęć? -Może hura Alex jest fajna i wesoła Tata: my idziemy do sklepu a ty w tym czasie zaniesiesz wszystkie swoje rzeczy do pokoju. Alex :o nie ! Wstawaj Max masz tu dużo roboty! -moje hobby to szturchanie czegoś patykiem -wow...ile wyciskasz ? Odpowiedz Link Zgłoś