Dodaj do ulubionych

Kiełczowska - internet

IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.05, 14:08
Moze ktoś wie, czy na Psim Polu w okolicach Kiełczowskiej, Litewskiej jest
jakis dostawca usług internetowych?
Obserwuj wątek
    • Gość: Vea Re: Kiełczowska - internet IP: 80.51.98.* 15.02.05, 15:41
      Tak www.finemedia.pl zobacz oni chyba tam siegaja ;]
      • Gość: amos Re: Kiełczowska - internet IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.05, 16:11
        Dzieki za info. Na ich stronie nic nie ma o zasiegu, wiec wyslalem maila z
        pytaniem o zasieg. pzdr.
        • asiap78 Re: Kiełczowska - internet 21.02.05, 17:47
          www.media4.pl
          • Gość: amos Re: Kiełczowska - internet IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.05, 08:29
            Dzięki - już do nich dotarłem. Trochę drogo chcą za instalację. A możesz coś
            powiedzieć o jakości ich usług? Będę bardzo wdzięczny :)
            • Gość: gośc-alfa Re: Kiełczowska - internet IP: *.am.wroc.pl 23.02.05, 21:30
              Ja Ci nieco powiem o jakości.. od poczatku chodził wolno a w miarę przyłaczania
              kolejnych klientów jeszcze zwolnił... W godzinach miedzy 18- 24- ta nie masz w
              zasadzie szans na otworzenie strony.
              Przecietnie 2-3 x w tygodniu wogole nie chodzi po kilka godzin.. najczęściej
              okazuje sie to wtedy, gdy pilnie potrzebujesz..
              Ale zycze powodzenia !
              • Gość: amos Re: Kiełczowska - internet IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.05, 09:05
                No tak - tak myślałem. Przeważnie tak jest z tymi osiedlowymi sieciami - na
                początku obiecują, że pasmo bedzie taaaakie duże i internet będzie chodził
                wspaniale, a pożniej się okazuję, że to nie takie proste jak się ma marne łącze.
                Ale widzę, że mimo godzin wieczornych Tobie się udało połączyć z internetem...
                czyli może nie jest tak źle, a na podłączeniu kolejnego abonenta do wspolnego
                źródełka wcale Ci nie na rękę ;-)
                Pozdrawiam
                • Gość: Bartie Re: Kiełczowska - internet IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.02.05, 01:53
                  oprocz media4 jest tez dialog
                  • Gość: amos Re: Kiełczowska - internet IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.05, 09:03
                    TP SA tez jest, ale mi chodzilo raczej o sieci osiedlowe ;)
    • Gość: arni Re: Kiełczowska - internet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 14:39
      a czy tam przypadkiem nie działa skorpion?
      • Gość: malwa Re: Kiełczowska - internet IP: *.os.kn.pl 27.04.05, 14:38
        zaletą osiedlowej sieci jest mozliwosc wymiany plikoów (hub DC++ ) wiec warto
        podlączyc sie chocby z tego powodu :) pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka