Gość: ola IP: *.magma-net.pl 02.03.05, 10:09 szukam działki pod blizniak na południu W-ia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: działka IP: *.magma-net.pl 08.03.05, 21:01 To może poszukamy razem?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gds Re: działka IP: 80.51.231.* 09.03.05, 09:31 Przecież wystarczy otworzyć gazete. Ogłoszeń jest mnóstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: działka IP: *.magma-net.pl 10.03.05, 08:56 Wszystkie przez pośredników :((( Odpowiedz Link Zgłoś
mareccy Re: działka 10.03.05, 11:19 Ogloszen jest malo z podaniem dokladnej lokalizacji we Wrocławiu. Takie ogloszenia wogole nie powinny byc w GW w netowej wersji przyjmowane:( Chyba trzeba sie przejechac po okolicy Olu? Gdzie dokladnie szukasz? Jakie rejony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: działka IP: *.magma-net.pl 16.03.05, 16:27 Najchętniej południowe okolice Wrocławia . Jak najbliżej:) i jak najtaniej;))A Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: działka IP: *.magma-net.pl 21.03.05, 13:27 I najlepiej bez pośredników;)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: działka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.05, 15:09 Moze olu interesuje Cie dzialka z mediam w Mokrym Dworze 2200m prostakat ,kontakt ewa@korbajt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: działka IP: *.magma-net.pl 16.03.05, 16:29 Proszę napisz coś więcej na temat swojej dzialki.Co jest po sąsiedzku , jaka cena Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: działka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.05, 22:32 Dzialka nie jest moja tylko znajomej ,po sasiedzku jest po lewej stronie dom a po prawej ( nie wiem ile mertow wal) i rzeka chyba ,jest to takia dzialka z boku drogi z mozliwoscia wlasnej grogi odrebnej ,malo podzielna na kilka dzialek ,tylu za domem mozna postawic budynki gospodarcze i zrobic piekny ogrod i teren rekreacyjny. Cena do uzgodnienia ,sa wszystkie media ,mysle ,ze okolo 170tys za calosc.Dzialka zgloszona jest do sprzedazy do Agencji ale nabywca nie placi calej prowizji tylko koszty obslugi .tel. Marta 693-144-566 ,miejsce trzeba zobaczyc bo podobno bardzo pieknie polozona jest ta dzialka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: działka IP: *.ipee.pwr.wroc.pl 30.03.05, 15:06 Mam do zaoferowania działkę na zachodzie Wrocławia w Lutyni - za Leśnicą pierwsza miejscowość. Działka ma 937 m.kw (ok. 23x41m) na nowym osiedlu domków. Mam zrobione fundamenty (dom z poddaszem użytkowym z garażem, wszystkie pozwolenia ważne. Cena do uzgodnienia, na pewno dużo korzystniej niż w obrębie administracyjnym Wrocławia.Szczegóły na priv (zaneta.jaroszewska@wp.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
agaben Re: działka 11.04.05, 15:14 mam do zaoferowania działkę miejscowości Prężyce. Położona jest 15 km od granic Wrocławia jadąc od strony Maślic. Ma 1136m2, atrakcyjnie położona w okolicy lasów i jeziorka. Po prawej stronie działki jest dom sąsiadów (od których ją kupiliśmy) bardzo mili i uczynni ludzie, po lewej nie ma zabudowań, jest druga działka (należy ona do mojego kolegi). W pobliżu śliczny zamek wyremontowany przez duńczyka. Okolica niezalewowa.Działka jest nieuzbrojona, ale media są blisko i nie ma problemu z podłączeniem. Cena 25.000 do negocjacji. Pytania proszę kierować pod nr tel. 0504-724-092. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzenka Re: działka IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.05, 19:58 Przyłańczam się do poszukiwaczy działki, interesują mnie okolice Leśnicy, Prężyc lub Pracz Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agaben Re: działka 18.04.05, 14:04 mam do zaoferowania działkę miejscowości Prężyce. Położona jest 15 km od granic Wrocławia jadąc od strony Maślic. Ma 1136m2, atrakcyjnie położona w okolicy lasów i jeziorka. Po prawej stronie działki jest dom sąsiadów (od których ją kupiliśmy) bardzo mili i uczynni ludzie, po lewej nie ma zabudowań, jest druga działka (należy ona do mojego kolegi). W pobliżu śliczny zamek wyremontowany przez duńczyka. Okolica niezalewowa.Działka jest nieuzbrojona, ale media są blisko i nie ma problemu z podłączeniem. Cena 25.000 do negocjacji. Pytania proszę kierować pod nr tel. 0504-724-092. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś