Gość: Kadafi IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 20.06.02, 18:01 Czy ktos orientuje sie, jakie sa mozliwosci stalego podlaczenia do Internetu na ul. Kasprzaka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dr Jekyl Re: Internet na Biskupinie IP: *.dtvk.tpnet.pl 23.06.02, 18:12 Zawsze można pokombinować coś z Tepsą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kadafi Re: Internet na Biskupinie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.06.02, 18:30 Mozna. Wprowadzili nawet teraz promocje - instalacja Neostrady (ADSL) za 75 zeta. Niestety, abonament wciaz jest zbyt wysoki (266 zeta) w stosunku do parametrow (64/256 kbps) + ten durny limit sciaganych danych (6 GB). Myslalem raczej o czyms innym. Wiem, ze osiedlowa kablowka posiada w ofercie dostep do Internetu, ale nie znam ani adresu ich strony, ani numeru telefonu. Bylbym wdzieczny za jakiekolwiek informacje, zwlaszcza od jej uzytkownikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ren Re: Internet na Biskupinie IP: *.dtvk.tpnet.pl 26.06.02, 13:08 proponuje założenie stałego łącza przez kablówke z DTvK (Dolnoslądskak Telewizja Kablowa). minusem jest to że trzeba od razu założyć kablówke czy tego sie chce czy nie i trzeba kupić samemu karte sieciową ethernet. W zamian dostajemy dobr łącze (ja mam gorsza wersje z dwóch dostępnych ale i tak nie narzekam i nie miałem do tej pory jakichkolwiek problemów). więcej informacji pod adresem: www.dtvk.tpnet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kadafi Re: Internet na Biskupinie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 27.06.02, 18:36 Dzieki za info. Niestety, panowie z DTVK nawet nie racza odpowiedziec na maila :-(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Jekyl Re: Internet na Biskupinie IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.06.02, 14:44 Tak, je też mam w DTVK wersję tańszą - ok. 130 peelenów za 256/64 i też nie narzekam. Ich wadą jest to, że trzeba się nieźle nachodzić, żeby panowie łaskawie ruszyli **** i podłączyli. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś