Dodaj do ulubionych

AWBUD podobno bankrutuje

IP: *.crowley.pl 20.07.05, 17:20
chodza takie plotki !
Obserwuj wątek
    • Gość: MiSka Re: AWBUD podobno bankrutuje IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.07.05, 17:58
      Do Awbudu chyba ze 3 tygodnie temu wszedł syndyk...jestem załamana bo mieszkam
      naprzeciw ich działki na Zwycieskiej i pewnie bedzie stała taka pusta i brzydka
      do konca mojego zycia:((
      A swoja droga to nie dziwie sie ze bankrutuja...mialam kupowac u nich
      mieszkanie na Nęnckiego ale to ostatni złodzieje!!
      • Gość: zorientowany Re: AWBUD podobno bankrutuje IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 20.07.05, 19:11
        Zbankrutował Awbud, a nie Awbud-deweloper. Awbud był wykonawcą dla Awbudu-
        dewelopera i dlatego prace nie szły. Ostatnio Awbud-deweloper zmienił wykonawcę
        i prace ruszyły, jak sami możecie zauważyć. Tak więc klienci Awbudu-dewelopera,
        chyba możecie spać spokojnie.
        • Gość: garfield Re: AWBUD podobno bankrutuje IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.07.05, 01:02
          No ale własciecielem obydwu spółek jest ten sam facet -Cz.Adamski...takze jesli
          jedna spoka goscia bankrutuje to mam sie nie martic bo zwiazałem sie z druga?
          trzecia społka ktora teraz przejeła budowe tez jest jego....jaki w tym
          wszystkim jest sens?To jakis grubszy przekręt...takze trzymałbym sie od nich z
          daleka...
          • Gość: Menius Re: AWBUD podobno bankrutuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 19:16
            A ja słyszałem, że w Osadzie siedzi syndyk. Czyżby plaga???????
            • marc01 Re: AWBUD podobno bankrutuje 28.07.05, 01:02
              wykonawcą dla osady był zdaje się awbud :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka