Gość: gerard IP: *.crowley.pl 20.07.05, 17:20 chodza takie plotki ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MiSka Re: AWBUD podobno bankrutuje IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.07.05, 17:58 Do Awbudu chyba ze 3 tygodnie temu wszedł syndyk...jestem załamana bo mieszkam naprzeciw ich działki na Zwycieskiej i pewnie bedzie stała taka pusta i brzydka do konca mojego zycia:(( A swoja droga to nie dziwie sie ze bankrutuja...mialam kupowac u nich mieszkanie na Nęnckiego ale to ostatni złodzieje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: AWBUD podobno bankrutuje IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 20.07.05, 19:11 Zbankrutował Awbud, a nie Awbud-deweloper. Awbud był wykonawcą dla Awbudu- dewelopera i dlatego prace nie szły. Ostatnio Awbud-deweloper zmienił wykonawcę i prace ruszyły, jak sami możecie zauważyć. Tak więc klienci Awbudu-dewelopera, chyba możecie spać spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garfield Re: AWBUD podobno bankrutuje IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.07.05, 01:02 No ale własciecielem obydwu spółek jest ten sam facet -Cz.Adamski...takze jesli jedna spoka goscia bankrutuje to mam sie nie martic bo zwiazałem sie z druga? trzecia społka ktora teraz przejeła budowe tez jest jego....jaki w tym wszystkim jest sens?To jakis grubszy przekręt...takze trzymałbym sie od nich z daleka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menius Re: AWBUD podobno bankrutuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 19:16 A ja słyszałem, że w Osadzie siedzi syndyk. Czyżby plaga??????? Odpowiedz Link Zgłoś
marc01 Re: AWBUD podobno bankrutuje 28.07.05, 01:02 wykonawcą dla osady był zdaje się awbud :-) Odpowiedz Link Zgłoś