xxxll 24.07.05, 14:37 Napiszcie która dzielnicz, które osiedle jaest waszym zdaniem najlepsze do zamiedzkania dla: młodych bezdzietnych rodzin z dziećmi seniorów JB Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M oczywiscie ze RÓŻANKA !!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 31.07.05, 17:03 Różanka rulezzzzzz!!!!!!! Pozdro dla jej mieszkańców jesli to czytają :-) Odpowiedz Link Zgłoś
j.doro Re: oczywiscie ze RÓŻANKA !!!! 31.07.05, 17:49 czy dla wszystkich młodych i starych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manio Re: Muchobór IP: *.skb.pl / 62.233.177.* 31.07.05, 22:03 Najlepszy jest muchobór mały + duży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiedy byłem mały Re: Najlepsza dzielnica, najlepsze osiedle,..... IP: *.wroclaw.mm.pl 02.08.05, 00:44 www.sepolno.wroclaw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak12121 Re: Najlepsza dzielnica, najlepsze osiedle,..... IP: 213.77.20.* 02.08.05, 14:25 karły! i tylko karły!- chociaż ostatnio zle sie dzieje ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paimp Re: Najlepsza dzielnica, najlepsze osiedle,..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 16:18 brochów i nigdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Najlepsza dzielnica, najlepsze osiedle,..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 16:12 Brochów?? Buahahahaha to jest zadupie na maxa i jakie tam okorpne typy mieszkają. Mam znajomych na Brochowie i tylko narzekają. Fuuu Brochów! I nigdy w życiu na Trójkącie nie chciałabym zamieszkać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Re: Najlepsza dzielnica, najlepsze osiedle,..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 16:10 Ja z moją dziewczyną najchętniej zamieszkałbym w Radwanicach jest blisko miasta i spokój, cisza. Nie słychać tramwaji, autobusów itd. jest łąka i rozwija się zagospodarowanie terenów Radwanic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SteelWolf Re: Najlepsza dzielnica, najlepsze osiedle,..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.05, 23:10 Zdecydowanie Osiedle Pod Skrzydłami. Niezła architektura, dobra infrastruktura, świetny dojazd do centrum, w miarę spokojnie i bezpiecznie, bez zadęcia. Myślę, że każdy, niezależnie od wieku, może się tu dobrze poczuć. Ja się zawsze tam dobrze czuję, gdy przyjeżdżam do znajomych i trochę im zazdroszczę tej lokalizacji, chociaż i moja nie jest zła (Gaj). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejb Osiedle Pod Skrzydłami i blokowisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 08:38 Osiedle Pod Skrzydłami?? Zastanawia mnie wlasnie co kieruje ludzmi aby wydac kupe kasy i kupic sobie mieszkanko posrodku blokowiska?? brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
pluto10 Re: Osiedle Pod Skrzydłami i blokowisko 03.09.05, 15:20 Dla młodych Śródmieście, dla osób w średnim wieku Gaj, dla starszych Oporów i Wielka Wyspa a także dla tych co nie muszą jeździć do centrum to Psie Pole ze szczególnym uwzględnieniem Kiełczowa i dalej od Zakrzowa typu Ramiszów czy Bąków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejb Re: Osiedle Pod Skrzydłami i blokowisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 00:44 hmmm ... chyba sa ciekawsze miejsca ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juliette Re: Najlepsza dzielnica, najlepsze osiedle,..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.05, 12:08 A ja lubie moje malenkie (!) mieszkanko na Borku (Krzyki) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asf Re: Najlepsza dzielnica, najlepsze osiedle,..... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 30.08.05, 18:27 tam gdzie osiedlali sie SS mani czyli biskupin i okolice, cisza, drzewa "konkretne" a nie 2letnie kijki z hodowli itd. Juz niemiachy wiedzialy gdzie dobrze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klosss ND IP: *.qc.sympatico.ca 30.08.05, 18:44 Nowy Dwor dla lubiacych blokowe klimaty. Spokojnie ,zielono, b.d komunikacja i szybko do centrum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: ND IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 16:14 Nowy Dwor odpada. Nic w nim pięknego nie ma? Gdzie tam jest cisza i spokoj? Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: Najlepsza dzielnica, najlepsze osiedle,..... 30.08.05, 20:36 Kto da jeszcze , a co z Psim Polem , Tam nikt nie mieszka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszczuch Re: Najlepsza dzielnica, najlepsze osiedle,..... IP: *.ipt.aol.com 31.08.05, 21:01 okolice Słowiańskiej i Jednośći i integracja z romskimi familiami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bania Re: Najlepsza dzielnica, najlepsze osiedle,..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 11:50 Gaj Południe... cicho i spokojnie. No i blisko do centrum! Odpowiedz Link Zgłoś
martusia811 Re: Najlepsza dzielnica, najlepsze osiedle,..... 01.09.05, 12:44 Maślice bez 2 zdań :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bedra Re: Najlepsza dzielnica, najlepsze osiedle,..... 02.09.05, 09:59 dla młodych bezdzietnych - gdzieś w centrum miasta (wszędzie blisko, dobra komunikacja miejska, ze znajomymi jest sie gdzie umówić), dla tych z dzieciakami - Popowice (duzo zieleni, park, place zabaw), dla seniorów - Oporów (stare domy, cisza, spokój, do parku też sie można wybrać nakarmić wiewiórki) Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: Najlepsza dzielnica, najlepsze osiedle,..... 03.09.05, 19:21 Brawo o takie wypowiedzi mi zależy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Googel Klecina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 09:00 Klecina, klecina, klecina... Zdala od zgielku miasta, bardzo dobry wezęł komlunkakacyjny. Interesujace położenie: blisko bielan i autstrady. Duża popularność tego rejonu o czym świadczy ogromna liczba osadników w ostatnim czasie. Osiedla i developerzy: Budotex, Bre-Lokum, Stalmont, WPB, Rodis itd. Jest i miejsce na rekreacje: park klecinski... :)) W san raz dla młodych aktywnych jak również starszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocurkowa Re: Klecina IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.05, 12:46 Zapomniałeś tylko dodać hałas płynący z autostrady i karkonoskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: georges okolice JARACZA w śródmieściu :) IP: *.kom / *.kom-net.pl 04.09.05, 14:22 nowe osiedle, ładne, bliziutko centrum, a jednak spokój jak na wsi, zwłaszcza ostatnie domki na młodnickiego, dobre widoki, obok parki i miejsca spacerowe nad rzeką, 25 minut piechotą do rynku! wszędzie blisko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: georges i dodam.... IP: *.kom / *.kom-net.pl 04.09.05, 14:26 mało samochodów, nie ma mnóstwa ludzi, mętów i innych marginesów, nie słychać tramwajów, tirów i innych aut, a zarazem blisko do przystanków tramw i autob, a jak jeszcze dołożą do tego drugi most warszawski, to będzie raj wrocławski ;) w każdym razie mieszkania sprzedaje się tu (używane w nowych bloczkach) od 4 tys w górę, hihihi a ja mam z okien piękny widok na panoramę rynku, ostrowa i grunwaldu :) Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: i dodam.... 06.09.05, 21:56 Toś przepłacił bo ja tam za 2300 zł/m2 przechodzone na Odrą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Re: Najlepsza dzielnica, najlepsze osiedle,..... IP: 193.28.0.* 05.09.05, 12:25 Biskupin-Sępolno niewątpliwie...I to dla wszystkich..Dużo zielonych terenów, parków, alejek, placów zabaw, nadodrzanskich folderów, trochę też sklepów, nawet 3 banki są..Niektórym może brakowac supermarketu z prawdziwego zdarzenia, ale..jak ktoś woli prawdziwe spacery zamiast łazenia po salach sprzedaży to też dobrze..Dość ubogo jest tylko z gastronomią, bo 2 pizzerie, bar i restauracja na tak duży obszar to trochę mało...Ale osobiście nie oddałbym tej dzielnicy za nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silas Re: Najlepsza dzielnica, najlepsze osiedle,..... IP: *.glzy.uf.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 21:14 Ołbin, a konkretniej Pobożnego,Niemcewicza,Jedności,plac Macieja - w dzień śródmiejski zgiełk (ale da się przeżyć), mnóstwo sklepów, sklepików, do rynku na imprezki 15min (z powrotem troche dłużej:) a w nocy cisza, spokój, super komunikacja( blisko prawie na każdą uczelnię) - to dzielnica w sam raz dla studentów Odpowiedz Link Zgłoś
wesza Re: Najlepsza dzielnica, najlepsze osiedle,..... 16.09.05, 17:51 Krzyki dokłądniej Powstańców i okolice. śliczne podwórka blisko park no i wszystko pod ręką Odpowiedz Link Zgłoś
goscdw Re: Najlepsza dzielnica, najlepsze osiedle,..... 20.09.05, 21:59 TYLKO BOREK dla młodych z dziećmi- żłobki przedszkola szkoły pod ręką Skarbowców dla weteranów spokuj cisza górka Skarbowców Odpowiedz Link Zgłoś
goscdw Re: Najlepsza dzielnica, najlepsze osiedle,..... 28.09.05, 21:55 Popieram tylko BOREK choć to dziwne osiedle. Trochę wieżowców trochę niskiej zabudowy a reszta to wille lub domy wolnostojące. Wszędzie blisko - do centrum 4-5 przystanków tramwajem, dwa kina, hipermarket,tereny wypoczynkowe blisko. a tak poza tym to jest OK! Odpowiedz Link Zgłoś