Dodaj do ulubionych

Najlepsza dzielnica, najlepsze osiedle,.....

24.07.05, 14:37
Napiszcie która dzielnicz, które osiedle jaest waszym zdaniem najlepsze do
zamiedzkania dla:
młodych bezdzietnych
rodzin z dziećmi
seniorów

JB
Obserwuj wątek
    • Gość: M oczywiscie ze RÓŻANKA !!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 31.07.05, 17:03
      Różanka rulezzzzzz!!!!!!!
      Pozdro dla jej mieszkańców jesli to czytają :-)
      • j.doro Re: oczywiscie ze RÓŻANKA !!!! 31.07.05, 17:49
        czy dla wszystkich

młodych
        i starych
    • Gość: Manio Re: Muchobór IP: *.skb.pl / 62.233.177.* 31.07.05, 22:03
      Najlepszy jest muchobór mały + duży
    • Gość: Kiedy byłem mały Re: Najlepsza dzielnica, najlepsze osiedle,..... IP: *.wroclaw.mm.pl 02.08.05, 00:44
      www.sepolno.wroclaw.pl/
      • Gość: burak12121 Re: Najlepsza dzielnica, najlepsze osiedle,..... IP: 213.77.20.* 02.08.05, 14:25
        karły! i tylko karły!- chociaż ostatnio zle sie dzieje ;-(
        • Gość: paimp Re: Najlepsza dzielnica, najlepsze osiedle,..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 16:18
          brochów
          i nigdzie indziej
          • Gość: Kaja Re: Najlepsza dzielnica, najlepsze osiedle,..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 16:12
            Brochów?? Buahahahaha to jest zadupie na maxa i jakie tam okorpne typy
            mieszkają. Mam znajomych na Brochowie i tylko narzekają. Fuuu Brochów! I nigdy
            w życiu na Trójkącie nie chciałabym zamieszkać.
      • Gość: Krakus Re: Najlepsza dzielnica, najlepsze osiedle,..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 16:10
        Ja z moją dziewczyną najchętniej zamieszkałbym w Radwanicach jest blisko miasta
        i spokój, cisza. Nie słychać tramwaji, autobusów itd. jest łąka i rozwija się
        zagospodarowanie terenów Radwanic.
    • Gość: SteelWolf Re: Najlepsza dzielnica, najlepsze osiedle,..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.05, 23:10
      Zdecydowanie Osiedle Pod Skrzydłami. Niezła architektura, dobra infrastruktura,
      świetny dojazd do centrum, w miarę spokojnie i bezpiecznie, bez zadęcia. Myślę,
      że każdy, niezależnie od wieku, może się tu dobrze poczuć. Ja się zawsze tam
      dobrze czuję, gdy przyjeżdżam do znajomych i trochę im zazdroszczę tej
      lokalizacji, chociaż i moja nie jest zła (Gaj).
      • Gość: ejb Osiedle Pod Skrzydłami i blokowisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 08:38
        Osiedle Pod Skrzydłami??
        Zastanawia mnie wlasnie co kieruje ludzmi aby wydac kupe kasy i kupic sobie
        mieszkanko posrodku blokowiska??
        brrrr
        • pluto10 Re: Osiedle Pod Skrzydłami i blokowisko 03.09.05, 15:20
          Dla młodych Śródmieście, dla osób w średnim wieku Gaj, dla starszych Oporów i
          Wielka Wyspa a także dla tych co nie muszą jeździć do centrum to Psie Pole ze
          szczególnym uwzględnieniem Kiełczowa i dalej od Zakrzowa typu Ramiszów czy
          Bąków.
          • Gość: ejb Re: Osiedle Pod Skrzydłami i blokowisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 00:44
            hmmm ...
            chyba sa ciekawsze miejsca ...
    • Gość: juliette Re: Najlepsza dzielnica, najlepsze osiedle,..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.05, 12:08
      A ja lubie moje malenkie (!) mieszkanko na Borku (Krzyki) :)
    • Gość: asf Re: Najlepsza dzielnica, najlepsze osiedle,..... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 30.08.05, 18:27
      tam gdzie osiedlali sie SS mani czyli biskupin i okolice, cisza,
      drzewa "konkretne" a nie 2letnie kijki z hodowli itd. Juz niemiachy wiedzialy
      gdzie dobrze :-)
      • Gość: klosss ND IP: *.qc.sympatico.ca 30.08.05, 18:44
        Nowy Dwor dla lubiacych blokowe klimaty. Spokojnie ,zielono, b.d komunikacja i
        szybko do centrum
        • Gość: Olga Re: ND IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 16:14
          Nowy Dwor odpada. Nic w nim pięknego nie ma? Gdzie tam jest cisza i spokoj?
    • xxxll Re: Najlepsza dzielnica, najlepsze osiedle,..... 30.08.05, 20:36
      Kto da jeszcze , a co z Psim Polem , Tam nikt nie mieszka?
    • Gość: mieszczuch Re: Najlepsza dzielnica, najlepsze osiedle,..... IP: *.ipt.aol.com 31.08.05, 21:01
      okolice Słowiańskiej i Jednośći i integracja z romskimi familiami
      • Gość: bania Re: Najlepsza dzielnica, najlepsze osiedle,..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 11:50
        Gaj Południe... cicho i spokojnie. No i blisko do centrum!
        • martusia811 Re: Najlepsza dzielnica, najlepsze osiedle,..... 01.09.05, 12:44
          Maślice bez 2 zdań :-)
    • bedra Re: Najlepsza dzielnica, najlepsze osiedle,..... 02.09.05, 09:59
      dla młodych bezdzietnych - gdzieś w centrum miasta (wszędzie blisko, dobra
      komunikacja miejska, ze znajomymi jest sie gdzie umówić), dla tych z
      dzieciakami - Popowice (duzo zieleni, park, place zabaw), dla seniorów - Oporów
      (stare domy, cisza, spokój, do parku też sie można wybrać nakarmić wiewiórki)
      • xxxll Re: Najlepsza dzielnica, najlepsze osiedle,..... 03.09.05, 19:21
        Brawo o takie wypowiedzi mi zależy!!!!
    • Gość: Googel Klecina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 09:00
      Klecina, klecina, klecina... Zdala od zgielku miasta, bardzo dobry wezęł
      komlunkakacyjny. Interesujace położenie: blisko bielan i autstrady. Duża
      popularność tego rejonu o czym świadczy ogromna liczba osadników w ostatnim
      czasie. Osiedla i developerzy: Budotex, Bre-Lokum, Stalmont, WPB, Rodis itd.
      Jest i miejsce na rekreacje: park klecinski... :))
      W san raz dla młodych aktywnych jak również starszych.
      • Gość: Kocurkowa Re: Klecina IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.05, 12:46
        Zapomniałeś tylko dodać hałas płynący z autostrady i karkonoskiej!
    • Gość: georges okolice JARACZA w śródmieściu :) IP: *.kom / *.kom-net.pl 04.09.05, 14:22
      nowe osiedle, ładne, bliziutko centrum, a jednak spokój jak na wsi, zwłaszcza
      ostatnie domki na młodnickiego, dobre widoki, obok parki i miejsca spacerowe nad
      rzeką, 25 minut piechotą do rynku! wszędzie blisko ;)
      • Gość: georges i dodam.... IP: *.kom / *.kom-net.pl 04.09.05, 14:26
        mało samochodów, nie ma mnóstwa ludzi, mętów i innych marginesów, nie słychać
        tramwajów, tirów i innych aut, a zarazem blisko do przystanków tramw i autob, a
        jak jeszcze dołożą do tego drugi most warszawski, to będzie raj wrocławski ;)

w każdym razie mieszkania sprzedaje się tu (używane w nowych bloczkach) od 4 tys
        w górę, hihihi

a ja mam z okien piękny widok na panoramę rynku, ostrowa i grunwaldu :)
        • xxxll Re: i dodam.... 06.09.05, 21:56
          Toś przepłacił bo ja tam za 2300 zł/m2 przechodzone na Odrą.
    • Gość: Slawek Re: Najlepsza dzielnica, najlepsze osiedle,..... IP: 193.28.0.* 05.09.05, 12:25
      Biskupin-Sępolno niewątpliwie...I to dla wszystkich..Dużo zielonych terenów,
      parków, alejek, placów zabaw, nadodrzanskich folderów, trochę też sklepów,
      nawet 3 banki są..Niektórym może brakowac supermarketu z prawdziwego zdarzenia,
      ale..jak ktoś woli prawdziwe spacery zamiast łazenia po salach sprzedaży to też
      dobrze..Dość ubogo jest tylko z gastronomią, bo 2 pizzerie, bar i restauracja
      na tak duży obszar to trochę mało...Ale osobiście nie oddałbym tej dzielnicy za
      nic
      • Gość: silas Re: Najlepsza dzielnica, najlepsze osiedle,..... IP: *.glzy.uf.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 21:14
        Ołbin, a konkretniej Pobożnego,Niemcewicza,Jedności,plac Macieja - w dzień
        śródmiejski zgiełk (ale da się przeżyć), mnóstwo sklepów, sklepików, do rynku
        na imprezki 15min (z powrotem troche dłużej:) a w nocy cisza, spokój, super
        komunikacja( blisko prawie na każdą uczelnię) - to dzielnica w sam raz dla
        studentów
    • wesza Re: Najlepsza dzielnica, najlepsze osiedle,..... 16.09.05, 17:51
      Krzyki dokłądniej Powstańców i okolice. śliczne podwórka blisko park no i
      wszystko pod ręką
    • goscdw Re: Najlepsza dzielnica, najlepsze osiedle,..... 20.09.05, 21:59
      TYLKO BOREK dla młodych z dziećmi- żłobki przedszkola szkoły pod ręką

Skarbowców dla weteranów spokuj cisza górka Skarbowców
      • goscdw Re: Najlepsza dzielnica, najlepsze osiedle,..... 28.09.05, 21:55
        Popieram tylko BOREK choć to dziwne osiedle. Trochę wieżowców trochę niskiej
        zabudowy a reszta to wille lub domy wolnostojące. Wszędzie blisko - do centrum
        4-5 przystanków tramwajem, dwa kina, hipermarket,tereny wypoczynkowe blisko. a
        tak poza tym to jest OK!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka