24.07.05, 17:53
szukam informacji na temat awbudu i inwestycji przy motylkowej, kto wie coś
na temat syndyka u podwykonawcy osiedla, pana Adamskiego i sameuj firmy? Będe
wdzięczna za każda informację :)
Obserwuj wątek
    • anna99915 Re: awbud 28.07.05, 12:31
      w marcu interesowałam się mieszkaniem w Awbud-Developer przy Motylkowej wartym
      brutto ok. 320 000 zł.Stanowczo odradzam. Członek zarząu, kóry pokazywał mi
      mieszkanie okłamał mnie co do terminu realizacji budowy(budynek 2 miał być
      rzekomo oddany w maju, a do dziś nie jest skończony), okłamał mnie co do
      istnienia służebności przejazdu przez sąsiednie osiedle do czasu wykończenia
      ul. motylkowej, kóra jest nieprzejezdna, bardzo się zirytował gdy próbowałam
      wprowadzić zmiany do umowy, kóra jest bandycka (nie gwarantuje klientowi
      żadnych praw).Cieszę się że zrezygnowałam, bo miałabym dziś duży problem.
      • Gość: mytangerine Re: awbud IP: 217.97.139.* 28.07.05, 20:25
        dzięki za odpowiedź :)
        • Gość: sylwia Re: awbud IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.07.05, 21:27
          Moi Drodzy!!
          Ja niestety utopiłam w Awbudzie 2tys zł zadatku na moje mieszkanko, ktorego nie
          zdecydowałam sie w koncu kupic...Sprawa działa sie dawno - bo w listopadzie
          ubiegłego roku ...z umową udałam sie do znajomego prawnika zajmujacego sie
          nieruchomosciami ktory stanowczo odradzał podpisanie umowy w formie jaką
          proponował ten developer....pozatym sprawdził mi pare rzeczy na temat
          firmy...min odnosnie drogi.Zarzad Awbudu podczas rozmow ze mna kłamał w zywe
          oczy...pani Joanna zajmujaca sie marketingiem oszukując mnie, ze na moje
          mieszkanie jest też inny chętny, niejako zmusiła mnie do wpłacenia tego
          zadatku...Niestety kiedy wpłaciłam zadatek i chciałam podpisac umowę, okazało
          sie cena metra mojego mieszkania wzrosła o prawie 300zł....wtedy udałam sie z
          umową do prawnika ....niestety za pozno..i pieniadze przepadły....:((
          Chcialam jakos dochodzic zwrotu tych pieniedzy ale wyjechałam za granice i
          jakos sprawa sie rozmyła.
          Ja zadatkowałam na mieszkanko w budynku 4 , ktory wedle umowy jaka mialam wtedy
          podpisac powinien byc oddany w grudniu tego roku....obserwując prace na
          Motylkowej to dobrze bedzie jak do grudnia oddadzą budynki 1 i 2 ...co prawda 1
          juz stoi z elewacja ale samo wykonczenie budynku to nie wszystko...w takim
          stanie nie dostaną pozwolen na zasiedlenie ich przez ludzi...bo tak naprawde
          jest to jeden wielki plac budowy:(((
          Omijajcie Awbud szerokim łukiem!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka