Gość: Kuba15 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 19:49 Czy byliśmy na Tarbudzie ? Nie wiem czy jechać - warto ? W tym roku chcę kupić mieszkanie. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
udamian Re: Tarbud 07.09.02, 00:40 Więc byłem w piątek na Tarbudzie, który już w niczym targów budownictwa nie przypomina. To co po tych targach pozostało dokładnie odzwierciedla stan polskiej gospodarki. Na terenie targów ok. 50 wystawców, wszyscy zmieścili się w hali ludowej i na placu przed nią. Wstęp kosztuje 5 zł. Wyprawa na jesienny Tarbud w tym roku to strata czasu i pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Tarbud IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.02, 20:19 bylam wiosna raczej nie warto. nie bylo wielu spoldzielni i deweloperow, a wystawili sie tylko ci o ktorych i tak jest stosunkowo glosno (reklamy w srodowej wyborczej) Nic ciekawego sie nie dowiedzialam. A ulgowy bilet saie zwrocil bo dawali wtedy slowo i srodowy dodatek wyborczej wiec powiedzmy ze wyszlam na zero. Jak juz sie zdecydujesz na mieszkanko to daj znac - mam podobne zamiary, ale coraz czesciej zastanawiam sie nad rynkiem wtornym. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś