Dodaj do ulubionych

Polsystem - osiedle w Siechnicach

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.11.05, 13:18
Witam,
czy ktoś z Was może zna tą firmę budowlaną i może wyrazić swoją opinię? Z
może mieszkacie w Siechnicach w którymś z budynków budowanych przez Polsystem
i macie ochotę podzielić się swoimi spostrzeżeniami?

Będę bardzo wdzięczna za wszelkie uwagi :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Re: Polsystem - osiedle w Siechnicach IP: 62.233.144.* 22.11.05, 13:22
      wystarczy skorzystać z popularnego, acz niedocenianego urządzenia o nazwie
      wyszukiwarka (trudne słowo), żeby osiągnąć swój cel. Kto szuka, znajduje moja
      droga

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=186&w=20486703&a=20486703
      forum.siechnice.pl/
      • Gość: Lobita Re: Polsystem - osiedle w Siechnicach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.11.05, 14:20
        hmmm .... mimo trudnego słowa - korzystam dość częśto z tegoż urządzenia,
        dlatego też juz znacznie wcześnej zapoznałam się z tym co pod wyszukanymi przez
        Ciebie linkami się znajduje.

A wracając do tematu to jeśli mimo wszystko ktoś miałby ochotę napisać mi swoje
        uwagi to będę bardzo wdzięczna.
        • Gość: Piotr Re: Polsystem - osiedle w Siechnicach IP: 62.233.144.* 22.11.05, 14:23
          Mój post nie miał nosić znamion posta złośliwego (taki dzień brzydki raczej
          dzisiaj), ale nic nie napisałaś, że jesteś po lekturze tamtych... POzdrawiam
          • Gość: Lobita Re: Polsystem - osiedle w Siechnicach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.11.05, 15:56
            :) wcale nie odebrałam go złośliwie, a że dzień jest okropny - to fakt.
            I ciągle nie wiem czy wyprowadzić się z Wrocławia do Siechnic, czy dalej
            siedzieć sobie w środku miasta ;)

również pozdrawiam :)
            • Gość: dolnoślązak Re: Polsystem - osiedle w Siechnicach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.11.05, 11:53
              To zależy, czego oczekujesz. Czy byłaś w Siechnicach? Ta 4-tysięczna
              miejscowość od 1997 r. ma prawa miejskie. Ma też wielkie plany: przeniesienie
              Urzędu Gminy z pobliskiej Świętej Katarzyny, budowa centrum administracyjno-
              usługowego, ośrodka sportowo-rekreacyjnego nad Odrą (przystań kajakowa itp.),
              rozwój budownictwa mieszkaniowego (to już się dzieje), ściąganie inwestorów
              zagranicznych do istniejącej Gminnej Strefy Aktywności Gospodarczej (kilku już
              jest, chodzą słuchy, że powstanie tam fabryka AGD Samsunga). Ma już dużą halę
              sportową i kompleks boisk i kortów. Trochę brak większych sklepów, knajp i
              rozrywek. Pamiętaj też, że Siechnice były zalane przez powódź 1997 roku.
              • sprosse Re: Polsystem - osiedle w Siechnicach 23.11.05, 12:41
                Ja tradycyjnie chetnie pomogę, tylko prosze o majla na gazetowy adres :)
              • sprosse Re: Polsystem - osiedle w Siechnicach 23.11.05, 12:41
                Ja tradycyjnie chetnie pomogę, tylko prosze o majla na gazetowy adres :)
              • Gość: Lobita Re: Polsystem - osiedle w Siechnicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 12:41
                Właśnie niepokoi mnie trochę ta powódź, która była i ewentualna możliwość
                powtórki. Poza tym jeszcze moje wątpliwości dotyczą Huty Siechnice i tej
                wielkiej hałdy, która po niej pozostała.

A co do tego czego oczekuję, to zdecydowanie nie knajp, ale spokoju :)
                • Gość: Orion Re: Polsystem - osiedle w Siechnicach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.11.05, 13:49
                  Witam,
                  Hałda zagraża bardziej Wrocławiowi, bo leży w pobliżu złóż wodonośnych, z
                  których czerpie wodę nasza metropolia ;)
                  Niektórzy mieszkańcy narzekają na kiepskie połączenie komunikacyjne Siechnic z
                  Wrocławiem: za mało kursów, częste spóźnienia w trakcie roku szkolnego, brak
                  kursów nocnych (zwłaszcza w weekendy).
                  Ogólnie okolica jest spokojna i z dobrymi perspektywami rozwoju.
    • Gość: Miejscowy Re: Polsystem - osiedle w Siechnicach IP: *.tele2.pl 24.11.05, 00:17
      TAk znam Polsystem i to Osiedle .
      Lokalizacja wg mnie jest dobra dla ludzi którzy nie oczekują super atrakcji koło domu , lecz spokoju po powrocie z pracy . Kolejny plus to brak supermarketów bo je tej STONKI mam już dość.
      Same budynki mają jedną ciekawostkę zarówno ogrzewanie jak i ciepła woda jest rozwiązana przez energię elektryczną.
      Koszty urzytkowania są duuużo niższe niż w poprzednim moim lokum .
      Tutuj faktycznie płacisz tyko za to co zyżyłeś , zadnych prognoz , zadnych niedopłat. Dla mnie rewelacja bo często wyjeżdzam na kilka dni , wtedy wyłączam i nie ponoszę kosztów .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka