Gość: Awa IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 14.12.05, 09:35 Może ktos wie ,jak można będzie korzystać z intetrnetu na tym osiedlu? dziękuje-Awa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: relaxed Re: Internet na Osiedlu Relaks(Partynice) IP: *.intra. / *.news.vogel.pl 14.12.05, 12:15 na razie kabelki na osiedlu jest tylko TPSA, więc chyba jedyną opcją "na szybko" pozosanie Neostrada. w SM poinformowano mnie, że osiedlem "interesuje się też Dialog", ale kiedy pociągną łącza, tego nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abrax Re: Internet na Osiedlu Relaks(Partynice) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.12.05, 18:33 na osiedlu relaks będzie dialog, pracuje w dialogu i wiem o inwestycji która tam ma byc, aby podłaczyć osiedle w siec dialogu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Awa Re: Internet na Osiedlu Relaks(Partynice) IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 14.12.05, 19:15 wielkie dzięki za informacje pozdrowionka Awa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: relaxed Re: Internet na Osiedlu Relaks(Partynice) IP: *.intra. / *.news.vogel.pl 15.12.05, 13:20 a wiesz cokolwiek o tym, kiedy "tam ma być" ta inwestycja? bo chętnie przeniósłbym swój obecny numer w Dialogu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abrax Re: Internet na Osiedlu Relaks(Partynice) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.05, 17:58 hm daty nie znam, ale szafa ma stanąć, kiedy abonenci beda podłaczanie nie wiem, poki co to jeszcze osiedle tzn I etap nie jest oddane do użytku więc cisza, ale utro wejde do inwestycji i popytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abrax Re: Internet na Osiedlu Relaks(Partynice) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.05, 19:38 Z tego co się zorientowałem, to po nowym roku moze będzie uz dialog na osiedlu relaks pozdr przyszły mieszkaniec osiedla relaks Odpowiedz Link Zgłoś