Dodaj do ulubionych

Internet na Osiedlu Relaks(Partynice)

IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 14.12.05, 09:35
Może ktos wie ,jak można będzie korzystać z intetrnetu na tym osiedlu?
dziękuje-Awa
Obserwuj wątek
    • Gość: relaxed Re: Internet na Osiedlu Relaks(Partynice) IP: *.intra. / *.news.vogel.pl 14.12.05, 12:15
      na razie kabelki na osiedlu jest tylko TPSA, więc chyba jedyną opcją "na szybko"
      pozosanie Neostrada.
      w SM poinformowano mnie, że osiedlem "interesuje się też Dialog", ale kiedy
      pociągną łącza, tego nie wiem.
      • Gość: abrax Re: Internet na Osiedlu Relaks(Partynice) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.12.05, 18:33
        na osiedlu relaks będzie dialog, pracuje w dialogu i wiem o inwestycji która
        tam ma byc, aby podłaczyć osiedle w siec dialogu
        • Gość: Awa Re: Internet na Osiedlu Relaks(Partynice) IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 14.12.05, 19:15
          wielkie dzięki za informacje
          pozdrowionka
          Awa
        • Gość: relaxed Re: Internet na Osiedlu Relaks(Partynice) IP: *.intra. / *.news.vogel.pl 15.12.05, 13:20
          a wiesz cokolwiek o tym, kiedy "tam ma być" ta inwestycja?
          bo chętnie przeniósłbym swój obecny numer w Dialogu...
          • Gość: abrax Re: Internet na Osiedlu Relaks(Partynice) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.05, 17:58
            hm daty nie znam, ale szafa ma stanąć, kiedy abonenci beda podłaczanie nie
            wiem, poki co to jeszcze osiedle tzn I etap nie jest oddane do użytku więc
            cisza, ale utro wejde do inwestycji i popytam
    • Gość: abrax Re: Internet na Osiedlu Relaks(Partynice) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.05, 19:38
      Z tego co się zorientowałem, to po nowym roku moze będzie uz dialog na osiedlu
      relaks
      pozdr przyszły mieszkaniec osiedla relaks
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka