Gość: beag1 IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 15.03.06, 12:03 Czy mógłby ktoś polecić jakąś firmę robiącą meble kuchenne pod zabudowę? Oczywiście w rozsądnej cenie. (oprócz BRW i IKEI) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamil R. Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.kom / *.os1.kn.pl 15.03.06, 18:32 Ja jestem zadowolony z firmy Expert Meble - mają swoje stiosko w Astrze na dole (nowa część - wejście od strony Horbaczewskiego). Odpowiedz Link Zgłoś
beag1 Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie 16.03.06, 11:57 A mógłbys podac cenę? No i oczywiście mniej więcej ile miałeś metrów zabudowy i z jakiego materiału sa meble? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzemik Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.siemens.ch 16.03.06, 14:13 Ci Expert Meble to chyba sa dosc drodzy bo jak bylem na wycenie mojej kuchni to zarzyczyli sobie 12 tys. ... no ale moze mam nietypowa kuchnie! A tez robia z MDFow.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzemik Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.siemens.ch 16.03.06, 14:12 Ja moglbym Ci polecic kolesia z NADOLIC, nieduza firma i robia calkiem tanie i fajne meble... ja poszedlem do BRW i okazalo sie ze za meble ktore sobie wybralem chce 6tys, pojechalem do tej firmy od mebli (tez z polecenia) i kolesie zrobili mi dokladnie takie same mebelki za 4tys. A nawet lepsze bo w tej cenie 4tys, to jeszcze mi 3 szuflady z hamulcami powstawial. Jak zechcesz nr. tel to napisz na maila.. krzemik@interia.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
reniaszka Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie 16.03.06, 14:30 Moge tez prosic o namiary ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzemik Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.siemens.ch 16.03.06, 15:50 podaj maila to Ci przesle Odpowiedz Link Zgłoś
reniaszka Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie 16.03.06, 20:40 Mail gazetowy - reniaszka@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anamir Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 21:57 jak chcesz to sobie zajrzyj, my tam dokończyliśmy ładnie swoją kuchnię, sprzedają również w detalu a ceny rozsądne www.damnet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beag1 Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.07.06, 13:43 niestety nie ma takiej strony jaka podajesz... JA zdecydowałam sie na pana Gardułę polecanego na forum: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=186&w=24724457&a=24833258 Montaz mam pod koniec lipca więc dam znać jak wszystko wygląda w ostatecznym kształcie. Za 13 szafek w stylu tradycyjnym (kuchnia 10m)na dzien dzisiejszy płacę 4900. Po montazu dla zainteresowanych moge przesłac zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IKA Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.dozamel.com.pl 12.07.06, 12:25 WITAM TO JA BARDZO POPROSZĘ O ZDJECIA TWOJEJ KUCHNI DZIEKI ilona.dabrowska@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beag1 Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.07.06, 12:34 Oczywiście że wyśle:) Ale uprzedzam - moja kuchnia jest na styl wiejski, troche południowy, prowansalski co nie wszystkim odpowiada. Ale to dopiero początkiem sierpnia po montażu. Odpowiedz Link Zgłoś
pareo1 Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie 26.07.06, 10:15 Witam,ja też marzę o kuchni w stylu prowansalskim. Poroszę o zdjęcia - pareo1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beag1 Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 23:10 Kuchnia sie własnie montuje :) wiec za jakiś tydzien - dwa puszczę zdjecia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Sypniewicz Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.wro-com.net 10.08.06, 11:28 Czy mogłąbym prosić o przesłanie zdjęć Twojej kuchni. Z góry dziękuję. monika.sypnieiwcz@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kasklo Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie 16.02.07, 19:19 Witam, też marzy mi się południowa , drewniana kuchnia. Czy chociaz część tych mebli jest drewniana, albo mogłaby być? Będę wdzięczna też za kilka zdjęć na adres kasklo@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meksy Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 15:13 i ja... i ja.... meksy@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.finemedia.pl 17.03.06, 12:09 A ja polecam firme MEBLO-DUET z ul.Poniatowskiego 14 , tel. 372-19-58, od dziś wystawiają sie na Tarbudzie w Haki Ludowej , stoisko H 132 , maj aswoja strone www.mebloduet.wroclaw.pl , fajni ludzie,duży wybór , dobre ceny i jakość - co chyba jest najważniejsze !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beag1 Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 17.03.06, 14:19 A ile kosztowała cie kuchnia? Podaj tez ile mniej więcej metrów zabudowy i jaki materiał. A to dla innych. Ich strona www.mebloduet.wroclaw.pl/oferta.html wyglada całkiem nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.finemedia.pl 17.03.06, 17:37 podaj swoj email to Ci wysle pare informacji -Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
beag1 Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie 17.03.06, 21:19 Dzięki serdeczne. Poproszę na adres gazetowy. beag1@gazeta.pl pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron5 Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 07:53 A dlaczego nie BRW??Czy oni partaczą?? Odpowiedz Link Zgłoś
beag1 Re: BRW 19.03.06, 12:51 Powiem tak; moja kuzynka zamówila meble właśnie w BRW około. 15 czerwca 2005. zamówienie zostało zrealizowane... we wrześniu. Mało tego: brakowało 2 szafek, których nie ma do dzisiaj, a jest marzec 2006!!! dziewczyna naliczyła im odsetki karne, które oczywiście uwzględnili, ale co z tego skoro szafek dalej nie ma??? Meble BRW bardzo mi się podobają. Ale ta sytuacja mnie po prostu zniechęciła. W BRW jest też tak, że to nie są szafki pod indywidualny wymiar, tylko wybierasz z tego co jest w ofercie i jeżeli zabraknie ci np. 5 cm to bRW robi taką jakby listwę łączącą aby nie było dziury. Wiec jak dla mnie to nie jast na wymiar tylko po prostu składak. Badż co bądz mebelki sa fajne i będe chciała zrobić cos na ich wzór. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: BRW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.06, 20:24 oni sprzedają 7 mln szafek rocznie :) taka mała polska firma, ja w razie problemów radziłbym uderzać do centrali firmy, wtedy na salon napewno nacisną Odpowiedz Link Zgłoś
reniaszka Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie 20.03.06, 07:34 Czy moge tez prosic o info o Mebloduecie? Mail gazetowy, z gory slicznie dziekuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.finemedia.pl 20.03.06, 09:20 dziś tez Ci wysle -piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.finemedia.pl 20.03.06, 13:34 Juz wyslalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manio Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.skb.pl / 62.233.177.* 28.03.06, 19:58 gorąco polecam firmę z kątów Wrocławskich nie pamiętam nazwy ale mają siedzibę w rynku Kątów Wrocławskich tel 3167139 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.korbajt.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.06, 14:04 Polecam fime MEBLOMAZ .aranzacje projekty wyceny ,umiarowane ceny na zabudowe ,upusty na sprzet producentow do montazu w kuchni przy zabudowie ,szafy,pawlacze,szafki lazienkowe tel.602-637-295 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 22:11 to nie jest miejsce na autoreklamę , spadaj pajacu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alluttka Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.korbajt.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 26.07.06, 07:51 to nie autoreklama,robilam tam meble i mieli 20-30% taniej niz gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beag1 Re: up IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 26.04.06, 13:30 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mychu Re: up IP: *.sip.jax.bellsouth.net 16.02.07, 22:48 Witam, a co powiecie na temat mebli z firmy www.dobrymebel.pl ? Projekty mi sie podobaja, a jak z cenami i wykonaniem? Mam zamiar do nich napisac o cennik bo zaczynamy sie rozgladac za mebelkami. Od lipca zaczynamy urzadzanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś