Dodaj do ulubionych

kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie

IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 15.03.06, 12:03
Czy mógłby ktoś polecić jakąś firmę robiącą meble kuchenne pod zabudowę?
Oczywiście w rozsądnej cenie. (oprócz BRW i IKEI)
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamil R. Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.kom / *.os1.kn.pl 15.03.06, 18:32
      Ja jestem zadowolony z firmy Expert Meble - mają swoje stiosko w Astrze na dole
      (nowa część - wejście od strony Horbaczewskiego).
      • beag1 Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie 16.03.06, 11:57
        A mógłbys podac cenę? No i oczywiście mniej więcej ile miałeś metrów zabudowy i
        z jakiego materiału sa meble?
      • Gość: krzemik Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.siemens.ch 16.03.06, 14:13
        Ci Expert Meble to chyba sa dosc drodzy bo jak bylem na wycenie mojej kuchni to
        zarzyczyli sobie 12 tys. ... no ale moze mam nietypowa kuchnie! A tez robia z
        MDFow..
    • Gość: krzemik Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.siemens.ch 16.03.06, 14:12
      Ja moglbym Ci polecic kolesia z NADOLIC, nieduza firma i robia calkiem tanie i
      fajne meble... ja poszedlem do BRW i okazalo sie ze za meble ktore sobie
      wybralem chce 6tys, pojechalem do tej firmy od mebli (tez z polecenia) i kolesie
      zrobili mi dokladnie takie same mebelki za 4tys. A nawet lepsze bo w tej cenie
      4tys, to jeszcze mi 3 szuflady z hamulcami powstawial.
      Jak zechcesz nr. tel to napisz na maila..
      krzemik@interia.pl
      pozdrawiam
      • reniaszka Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie 16.03.06, 14:30
        Moge tez prosic o namiary ?
        • Gość: krzemik Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.siemens.ch 16.03.06, 15:50
          podaj maila to Ci przesle
          • reniaszka Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie 16.03.06, 20:40
            Mail gazetowy - reniaszka@poczta.gazeta.pl
            • Gość: anamir Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 21:57
              jak chcesz to sobie zajrzyj, my tam dokończyliśmy ładnie swoją kuchnię,
              sprzedają również w detalu a ceny rozsądne www.damnet.pl
              • Gość: beag1 Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.07.06, 13:43
                niestety nie ma takiej strony jaka podajesz...
                JA zdecydowałam sie na pana Gardułę polecanego na forum:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=186&w=24724457&a=24833258
                Montaz mam pod koniec lipca więc dam znać jak wszystko wygląda w ostatecznym
                kształcie. Za 13 szafek w stylu tradycyjnym (kuchnia 10m)na dzien dzisiejszy
                płacę 4900. Po montazu dla zainteresowanych moge przesłac zdjęcia.
                • Gość: IKA Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.dozamel.com.pl 12.07.06, 12:25
                  WITAM
                  TO JA BARDZO POPROSZĘ O ZDJECIA TWOJEJ KUCHNI
                  DZIEKI

ilona.dabrowska@wp.pl
                  • Gość: beag1 Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.07.06, 12:34
                    Oczywiście że wyśle:)
                    Ale uprzedzam - moja kuchnia jest na styl wiejski, troche południowy,
                    prowansalski co nie wszystkim odpowiada.
                    Ale to dopiero początkiem sierpnia po montażu.
                    • pareo1 Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie 26.07.06, 10:15
                      Witam,ja też marzę o kuchni w stylu prowansalskim. Poroszę o zdjęcia -
                      pareo1@gazeta.pl
                      • Gość: beag1 Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 23:10
                        Kuchnia sie własnie montuje :) wiec za jakiś tydzien - dwa puszczę zdjecia.
                        Pozdrawiam
                        • Gość: Monika Sypniewicz Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.wro-com.net 10.08.06, 11:28
                          Czy mogłąbym prosić o przesłanie zdjęć Twojej kuchni. Z góry dziękuję.
                          monika.sypnieiwcz@wp.pl
                    • kasklo Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie 16.02.07, 19:19
                      Witam, też marzy mi się południowa , drewniana kuchnia. Czy chociaz część tych
                      mebli jest drewniana, albo mogłaby być? Będę wdzięczna też za kilka zdjęć na
                      adres kasklo@gazeta.pl
      • Gość: meksy Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 15:13
        i ja... i ja....
        meksy@o2.pl
        • Gość: PIOTR Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.finemedia.pl 17.03.06, 12:09
          A ja polecam firme MEBLO-DUET z ul.Poniatowskiego 14 , tel. 372-19-58, od dziś
          wystawiają sie na Tarbudzie w Haki Ludowej , stoisko H 132 , maj aswoja strone
          www.mebloduet.wroclaw.pl , fajni ludzie,duży wybór , dobre ceny i jakość - co
          chyba jest najważniejsze !!!!
          • Gość: beag1 Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 17.03.06, 14:19
            A ile kosztowała cie kuchnia? Podaj tez ile mniej więcej metrów zabudowy i jaki
            materiał.
            A to dla innych. Ich strona www.mebloduet.wroclaw.pl/oferta.html
            wyglada całkiem nieźle.
            • Gość: PIOTR Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.finemedia.pl 17.03.06, 17:37
              podaj swoj email to Ci wysle pare informacji -Piotr
              • beag1 Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie 17.03.06, 21:19
                Dzięki serdeczne. Poproszę na adres gazetowy.
                beag1@gazeta.pl
                pozdrawiam
                Magda
                • Gość: ron5 Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 07:53
                  A dlaczego nie BRW??Czy oni partaczą??
                  • beag1 Re: BRW 19.03.06, 12:51
                    Powiem tak; moja kuzynka zamówila meble właśnie w BRW około. 15 czerwca 2005.
                    zamówienie zostało zrealizowane... we wrześniu. Mało tego: brakowało 2 szafek,
                    których nie ma do dzisiaj, a jest marzec 2006!!! dziewczyna naliczyła im
                    odsetki karne, które oczywiście uwzględnili, ale co z tego skoro szafek dalej
                    nie ma???
                    Meble BRW bardzo mi się podobają. Ale ta sytuacja mnie po prostu zniechęciła. W
                    BRW jest też tak, że to nie są szafki pod indywidualny wymiar, tylko wybierasz
                    z tego co jest w ofercie i jeżeli zabraknie ci np. 5 cm to bRW robi taką jakby
                    listwę łączącą aby nie było dziury. Wiec jak dla mnie to nie jast na wymiar
                    tylko po prostu składak. Badż co bądz mebelki sa fajne i będe chciała zrobić
                    cos na ich wzór.
                    Pozdrawiam
                    • Gość: hm Re: BRW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.06, 20:24
                      oni sprzedają 7 mln szafek rocznie :)

taka mała polska firma,
                      ja w razie problemów radziłbym uderzać do centrali firmy,
                      wtedy na salon napewno nacisną
                • reniaszka Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie 20.03.06, 07:34
                  Czy moge tez prosic o info o Mebloduecie? Mail gazetowy, z gory slicznie
                  dziekuje :-)
                  • Gość: PIOTR Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.finemedia.pl 20.03.06, 09:20
                    dziś tez Ci wysle -piotr
                    • Gość: PIOTR Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.finemedia.pl 20.03.06, 13:34
                      Juz wyslalem
    • Gość: Manio Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.skb.pl / 62.233.177.* 28.03.06, 19:58
      gorąco polecam firmę z kątów Wrocławskich
      nie pamiętam nazwy ale mają siedzibę w rynku Kątów Wrocławskich
      tel 3167139
      • Gość: Piotr Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.korbajt.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.06, 14:04
        Polecam fime MEBLOMAZ .aranzacje projekty wyceny ,umiarowane ceny na
        zabudowe ,upusty na sprzet producentow do montazu w kuchni przy
        zabudowie ,szafy,pawlacze,szafki lazienkowe tel.602-637-295
        • Gość: gość Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 22:11
          to nie jest miejsce na autoreklamę , spadaj pajacu !!!!
          • Gość: Alluttka Re: kuchnia: meble pod zabudowę w rozsądnej cenie IP: *.korbajt.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 26.07.06, 07:51
            to nie autoreklama,robilam tam meble i mieli 20-30% taniej niz gdzie indziej
    • Gość: beag1 Re: up IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 26.04.06, 13:30
      up
      • beag1 Re: up 14.02.07, 00:12
      • Gość: Mychu Re: up IP: *.sip.jax.bellsouth.net 16.02.07, 22:48
        Witam,
        a co powiecie na temat mebli z firmy www.dobrymebel.pl ? Projekty mi sie
        podobaja, a jak z cenami i wykonaniem? Mam zamiar do nich napisac o cennik bo
        zaczynamy sie rozgladac za mebelkami. Od lipca zaczynamy urzadzanie.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka