Dodaj do ulubionych

As- bau Kunickiego

IP: 217.8.190.* 03.04.06, 14:16
Zbieram wszystkie informacje na temat tej lokalizacji i developera
Obserwuj wątek
    • Gość: druid Re: As- bau Kunickiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 16:02
      Już sa ściany parkingu podziemnego.
      P.S. Kupiłeś czy nosisz się z zamiarem?
      • Gość: Cezar Re: As- bau Kunickiego IP: 217.8.190.* 03.04.06, 16:07
        Noszę się z zamiarem, dlatego zbieram wszelkie informacje na temat tej
        lokalizacji, developera itd.
        • Gość: Erta Re: As- bau Kunickiego IP: *.elektron.com.pl 03.04.06, 16:41
          ogólnie nie jest to pewnie najgorszy developer. na pewno tez nie jest taki
          wspanialy jak by to wygladalo przy pierwszym kontakcie. poprostu marketing
          maja swietny (zreszta nie raz byli za to wyrozniani), z wykonaniem jestt roche
          gorzej a wlasciwie ze sposobem traktowania klienta. ale to chyba przypadlosc
          wszystkich developerow ze jak kase juz maja to przestaja byc mili. kupilam od
          nich mieszkanie i jestem zadowolona z niego. as-bau poki co nie wywiazal sie
          natomiast z obietnic (zapisanych w umowie) o chronionym i zamykanym osiedlu.
          kondominium na dzien dzisiajszy tez znacznie odbiega od tego co bylo na
          wizualizacjach, ale to moze jeszcze dociagna. ogolnie osiedle jest jakies takie
          niedokonczone. prawda jest natomiast ze moi sasiedzi narzekaja na usterki
          ktorych usuniecia nie moga sie doprosic. wiem tez ze czesc ludzi procesuje sie
          o ogrodki.
          mozna z nimi negocjowac umowy (plus!!!) ale z doswiadczenia wiem ze dobrze
          pogadac z kims kto juz u nich kupowal zeby zwrocil uwage na to co jest w umowie
          niedopisane. no i trzeba ich maksymalnie kontrolowac na etapie budowy.
          poczytasz tez troche na forum :www.as-bau.wroclaw.pl/forum/viewforum.php?
          f=1

Erta
          • Gość: Cezar Re: As- bau Kunickiego IP: 217.8.190.* 04.04.06, 10:05
            Dziękuję.
            • Gość: Bobo Re: As- bau Kunickiego IP: 62.233.177.* 05.04.06, 08:56
              O Solidnym dużo by pisać jeżeli dobrze pójdzie to będzie ok
              Problemy mieli z ulica Drohobycką bo tam budował Dziadopol (Budopol) i było
              sporo sęków.
              Osiedle jest ciasne i mało jest placów zabaw wspólnego terenu, auto postawić
              nie łatwa sprawa szczególnie jak się wszyscy wprowadzą
              troche niedorobek to fakt ale podobno mają poprawiać. Same mieszkania sa
              wykonane dobrze, w grę wchodzą tylko drobne poprawki przedmalarskie.
              Firma jest dość ok szczególnie do podpisania umowy potem potrafia pokazać rogi
              ale polubownie da sie z nimi pene rzeczy zalatwić. Tragiczny natomiast jest
              dział techniczny, rekord świata niekompetencji :) pozdrawiam
              • Gość: Erta Re: As- bau Kunickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 09:16
                Bobo,
                wiesz moze ile jest miejsc parkingowych "ogolnie" dostepnych wokol kondominium
                docelowo? Przez ogolnie dostepne rozumiem miejsce ktore nie jest wlasnoscia
                (notarialna) ktoregos z sasiadow. Mnie sie kiedys obiła o uszy liczba 14, ale
                moze to nieprawda.
              • Gość: marin Re: As- bau Kunickiego IP: 62.233.177.* 05.04.06, 11:00
                Bobo

Mam nadziej że ja takich problemów ze słynnym działem technicznym nie bede mieć.
                Narazie dziura na Kunickiego sie wypełnia...:-)))
                • szarak1 Re: As- bau Kunickiego 05.04.06, 16:35
                  Z parkowaniem nie powinno być kłopotów , bo każdy właścieciel mieszkania , musi kupić miejsce postojowe pod budynkiem.Drogo to niestety wychodzi , ale imo ten wydatek to konieczność .
                  Ciekawe czy As zdąży z oddaniem mieszkań .Zobowiązali się do grudnia ,ale kiepsko to widzę :(
                  • Gość: Erta Re: As- bau Kunickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 16:44
                    Mowisz o inwestycji na Kunickiego. Bo mi chodziło o kondominium na Drohobyckiej-
                    tutaj chyba przymusu zakupu miejsca nie bylo...
                    • Gość: Bobo Re: As- bau Kunickiego IP: 62.233.177.* 06.04.06, 08:34
                      Na Drohobyckiej nie było obowiązku wykupu miejsc ale jak ktoś nie kupi to
                      będzie i tak miał problem
                      Też kiedyś słyszałem o 16 chyba ogólnodostepnych miejscach ale nie liczyłbym na
                      to :)
                      co do terminu na kunickiego to sprawa nie jest według mnie przegrana ma szanse
                      to powstac tak do końca stycznia duzo zalezy od zimy nastepnej bo ta byla ostra
                      i napewno wplynie na opóźnienie.

• Gość: Bobo Re: As- bau Kunickiego IP: 62.233.177.* 06.04.06, 08:37
                  Problemy z tymi amatorami zaczynaj się na etapie późniejszym teraz wszystko
                  idzie ok ale jak przyjdzie do planowania ścianek gniazdek etc.. pilnuj tego men
                  bo różne rzeczy sie zdarzają
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka